De allerleukste kerstcadeautjes voor vrouwen en tieners

Sinds vorig jaar vieren wij geen Sinterklaas meer maar Kerst. Mijn kinderen zijn al wat groter en meestal waren ze met sinterklaas bij hun vader om daar Sinterklaas te vieren. Ik vind de kersttijd zo verschrikkelijk gezellig. Kerstboom in huis, lichtjes en kaarsjes aan en cadeautjes onder de boom. Ik heb een top 9 van cadeautjes gemaakt die ik graag zou willen krijgen. Wellicht dat ik jou daarmee kan inspireren.

#kerstcadeautje 1 cadeaupakket Rituals

Rituals vind ik een super fijn Nederlands merk dat luxe uitstraalt. Ik hou ervan om het mooi neer te zetten in mijn badkamer. Met kerst zijn er heel veel verschillende cadeausets te koop.

#kerstcadeautje 2 geurstokjes van Rituals

De geurstokjes van Rituals. Ken jij deze al? Ik kan niet zonder deze op het toilet. Heb ze op een mooi schaaltje staan op de plank van oude spoorbielzen die manlief pasgeleden heeft opgehangen. Ze ruiken heel erg lang en je kunt er heel lang mee doen.

#kerstcadeautje 3 lekker op de bank

Ons huis is net verbouwd en hopelijk kunnen we met kerst op-en-top genieten van een heerlijke kerstfilm onder een dekentje op de bank.
Deze knapperd besteld ik onlangs.

#kerstcadeautje 5 e-reader

Zelf vind ik het altijd heerlijk om een boek te krijgen met kerst. Ik geef dat dan ook graag aan iemand anders als ik weet van welke boeken zij houdt.

Voor mijn dochter kocht ik deze bij Bol omdat ze net als ik zoveel boeken verslindt. Als we dan op vakantie gaan, hoeft ze in haar handbagage geen extra kilo’s aan boeken mee te nemen.

#kerstcadeautje 6 handbagagekoffer

Dit vind ik ook echt zo’n cadeautje dat je iemand geeft met kerst. Een nieuwe handbagagekoffer. Eentje die je al zolang wilt maar het er eigenlijk nooit van komt, om die zelf te kopen.

#kerstcadeautje 7 leesboek

Dit vind ik echt zo’n vet boek voor vrouwelijke ondernemers maar ook voor vrouwen die een druk bestaan hebben. Ik heb er veel aan gehad.

#kerstcadeautje 8 Iphone

Om dit jaar aan mijn investeringsaftrek te voldoen (€ 2500 op jaarbasis met minimaal € 450 per artikel) kocht ik eind november de nieuwste iphone. Mijn iphone is mijn kantoor, mijn TV, mijn vlogmiddel. Ik zou niet weten wat ik zonder iphone zou moeten. Ik heb met goed georiënteerd voordat ik deze knapperd kocht. Het meest geweldige vind ik de 3 camera’s waarmee je prachtige foto’s kunt maken en goed met scherpte/diepte kunt spelen.

#kerstcadeautje 9 Kneip badolie

Hier word ik ook altijd extreem gelukkig van. Kneip badolie en deze keer in een pakketje met een aantal geurtje. Kun je testen welke je het lekkerste vindt. Ik hou van Kneip in mijn bad na een lange en drukke werkdag.

Lees meer:

  1. kersthapjes om op school te tracteren
  2. koolhydraatarme hapjes voor kerst

  3. super leuke adventskalenders

Als je een kerstcadeautje via één van deze links koopt, krijg ik hiervan een heel klein percentage.