zwart armbandje heren

Armband heren

Armband heren

Mijn partner is sinds een tijdje helemaal idolaat van een armband heren. Hij zag dit ooit bij Chris Zegers die een reisprogramma presenteerde en vanaf dat moment kijkt hij altijd als we in de stad zijn of hij heen mooie armband kan vinden. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk. In veel winkels kun je vanalles voor dames vinden maar sieraden voor mannen zijn op nog niet zo heel veel plekken te koop. Ik neem je graag mee in de top 5 van armbanden die mijn partner fantastisch vindt.

Zilver armband heren

Meteen toen mijn partner deze luxe heren armband zag, was hij verliefd. Er is alleen 1 nadeel: mijn partner wil zijn eigen kids maar ook zijn bonuskids op de armband en dat past hier niet. Maar hij vindt dat deze armband met stip op 1 moet staan. Toch maar even verder kijken.

armband heren

 

Zwart armbandje heren

Dit zwart armbandje heren vindt mijn vriend ook erg mooi en hier passen gelukkig wel alle initialen van zijn kids en bonuskids op. Een zwarte armband vind ik ook tijdloos en past bij veel kledingstukken. Of hij nu een spijkerblouse draagt, zijn blauwe blazerjasje of zijn witte shirt met opdruk. Deze zwarte armband kan altijd. Maar hij heeft ook nog een andere favoriet.

zwart armbandje heren

 

Armband met naam man

Deze armband met naam man is natuurlijk super als je meerdere kinderen hebt of bv. een korte quote wilt laten graveren voor je armband. Deze is het uiteindelijk geworden. Hij heeft 4 ringetjes laten graveren met de namen van zijn kinderen en bonuskinderen, een 5e ringetje met mijn naam en een 6e ringetje met de tekst LEEF! Deze tekst heeft voor hem een bijzondere betekenis.

armband met naam man