geboortesteentje in ketting

Geboortesteenketting | 5x

Geboortesteenketting

Wellicht heb je deze allernieuwste trend al wel eens ergens op televisie, op internet of in een winkel gespot. Een geboortesteenketting is zeer persoonlijk en uniek. Meestal kun je ook nog een bedel bij de ketting laten graveren zodat jouw sieraad nog specialer wordt. Wij gaan jou de 5 allerleukste tips geven van een ketting met geboortestenen die wij gevonden hebben op de website van KusTerug.

Welke modellen geboortesteenketting zijn er?

Onderstaande modellen zijn allemaal leverbaar in 3 verschillende kleuren:

  • .925 Sterling zilver
  • rosé goud verguld
  • goud verguld

Voor het kettinkje is een keuze te maken uit diverse maten en modellen. Bij elk kettinkje vind je alle opties.

model 1: geboortesteenketting

geboortesteenketting

 

 

 

 

 

 

 

klik op de foto voor de link naar de ketting

Het eerste model is een kettinkje met daaraan een bedel in de vorm van een muntje. Je kunt er 1 initiaal aan de voorkant en 1 initiaal aan de achterkant op laten graveren. Het geboortesteentje hangt los op het muntje.

model 2: geboortesteen in ketting

geboortesteentje in ketting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klik op de foto voor de link naar deze ketting

Bij dit model hangt een disc (muntje) aan een kettinkje. In het kettinkje zit een geboortesteentje verwerkt. Wil je meerdere namen op de ketting dan kun je ook een naam op de achterkant laten graveren. Wat ik ook erg mooi vind, is om 2 kettinkjes bij elkaar te dragen. Allebei met 1 muntje eraan en 1 geboortesteentje in het kettinkje.

 

model 3: sieraden met geboortesteen

Bij dit kettinkje hangt er alleen een geboortesteentje aan het kettinkje. Het is natuurlijk ook mogelijk om losse geboortesteentjes bij te kopen. Heb je 2 of 3 kindjes? Dan laat je er 3 steentjes aan hangen. Super mooi en heel sjiek.

geboortesteenketting

 

 

 

 

 

 

 

 

klik op de foto voor de ketting

 

model 4: ketting met graveerbedel en geboortesteen

Er wordt gefluisterd dat Megan Marple dit model ook om heeft. Prachtig hé? Een geboortesteen gecombineerd met een graveerbedel.

 

ketting met bedel en geboortesteen

 

 

 

 

 

 

klik op de foto om de ketting te bekijken

 

model 5: armband voor oma met bedels en geboortestenen

Geen kettinkje in onze top 5 maar wel deze hele mooie armband voor oma waar je heel veel bedels aan kunt hangen met bij elke bedel een geboortesteen. Helemaal te gek als oma of mama veel (klein)kinderen heeft en die elke dag bij zich wil dragen. Zo is het voor iedereen zichtbaar dat dit een hele trotse mama of oma is.

 

armband voor oma met bedels en geboortestenen

 

klik op de foto om de armband te bekijken