blotevoetenpad nederland

Blotevoetenpad – waar vind je de leukste in Nederland?

Blotevoetenpad

Ben jij ooit bij een blotevoetenpad geweest? Wij een aantal keer met de kinderen. Zij vinden het heel erg leuk maar wij vinden het ook lekker om op blote voeten de natuur in te gaan. Wij hebben tips gevraagd voor de leukste blotevoetenpaden in Nederland. Wil jij nu jouw tip toevoegen? Laat dan onder dit bericht jouw tips achter.

Wat is nou een blotevoetenpad? 

Je komt aan bij het blotevoetenpad en dan trek je je schoenen en sokken uit. Hoe logisch;-). Daarna ga je aan het pad beginnen. Je loopt met je blote voeten over allerlei paadjes. Doe je ogen dicht en raad waar je overheen loopt. Boomschors, kiezeltjes, los zand. Maar je kunt ook een stukje door een poel lopen zodat je modder aan je blote voetjes voelt. Ons blotevoetenpad geeft ook de mogelijkheid om heerlijk chill te relaxen in hangmatten. Aan het einde spuit je je voeten weer schoon met een hoge druk spuit. Vaak is er nog een restaurantje waar je even lekker kunt zitten en van een heerlijk lunch of kopje koffie en een gebakje kunt genieten.

Blotevoetenpad Hof van Twello in Twello

Blotevoetenpad Gouwe Voeten in Bovenkarspel

Blotevoetenpark Brunssum

Het Blote Voetenpad in Opende

Land van Fluwel in Sint Maartenszee

Ga jij een dagje weg en wil jij graag deze tas winnen? Lees het ondernemersverhaal van Ingrid en laat onder het artikel jouw naam achter om kans te maken.

Je leest het ondernemersverhaal hier.

Erve Brooks in Gelselaar

A. Vogel Tuinen in ’t Harde

Het blote voetenpad in Schoorl

BloteVoetenpad in Engbergen

Blote Voetenpad Den Helder

 

 

 

Wil jij nu weten waar de leukste speeltuinen per provincie zijn? Lees ze hier. 

 

Staat jouw tip er niet bij voor het allerleukste blotevoetenpad van Nederland? Je mag deze doorgeven onder het blog. Regelmatig gaan we deze lijst updaten.