paastips voor kids

De allerleukste paastips met kinderen

Wanneer valt pasen in 2018?

Dit jaar valt Pasen op zondag 1 en maandag 2 april. Het verstoppen van eitjes is voor veel kinderen nog steeds favoriet. Maar wil je iets anders ondernemen tijdens het Paasweekend dan hebben we de allerleukste paastips met kinderen voor jou op een rijtje gezet.

 

Tip 1: Amsterdamse Bos – Amsterdam

In het Amsterdamse Bos is een speciale paasmarkt met de naam: De Pure Markt. Producenten van pure producten verkopen deze op zondag 1 april. De producten kunnen je alles vertellen over de ingrediënten maar ook over het productieproces.

De markt is gratis toegankelijk en is van 11.00 -18.00 uur geopend op zondag 1 april.

http://www.puremarkt.nl/agenda.html

Tip 2: Paasmarkt – Den Haag

Op het Lange Voorhout in Den Haag vind je op zaterdag 31 maart, zondag 1 april en maandag 2 april van 11.00 – 17.00 uur een groot assortiment aan producten. Slenter lekker 3 dagen lang langs alle kraampjes met kleding, antiek.

Het Lange Voorhout is met recht de mooiste laan van Nederland en tijdens de Paasdagen wel heel extra gezellig door de sfeervolle markt.

https://denhaag.com/nl/event/1006/paasmarkt

speelhuisje kusterug

Ben je op zoek naar een leuke speeltuin voor kinderen? Klik dan hier.

 

Tip 3: geniet van een heerlijke paasbrunch

Tijdens Pasen kun je op tal van plaatsen heerlijk brunchen met de kinderen erbij. Vaak worden er speciale activiteiten georganiseerd speciaal voor de kids.

Bij Grand Cafe Kruller op de Veluwe wordt beide Pasen een heerlijke brunch geserveerd.

https://www.kruller.nl/pasen-bij-kruller-op-de-veluwe/

Bij Molke in Twente is er tijdens de paasdagen ook een paasbrunch met een gezellig kinderbuffet. De kids kunnen lekker spelen in de binnenspeeltuin.

https://www.molke.nl/kindvriendelijk-restaurant/pasen/paasbrunch-twente/

Ook bij Kidsplaza in Helmond wordt een heerlijke paasbrunch georganiseerd. Na het eten kunnen de kinderen heerlijk ravotten in de binnenspeeltuin. Dus ook bij slecht weer een absolute aanrader.

http://www.kidsplaza-helmond.nl/welkom/

Tip 4: Paaskermis – Deventer

In Deventer is het tijdens de paasdagen maar liefst een week feest op de Paaskermis. Deze is in 2018 van 30 maart t/m 8 april. Alles hierover lees je op http://kermisdeventer.nl/

Tip 5: Paasraces – Zandvoort

Op het Zandvoortse circuit wordt jaarlijks met Pasen een autosportspektakel georganiseerd. Zitten er snelheidsduiveltjes in jouw gezin dan is dit HET perfecte uitje voor de paasdagen.

Je leest er alles over op: https://www.circuitzandvoort.nl/nl/evenementen/dnrt-paasraces

Tip 6: Op Texel met Pasen

Lammetjes en Pasen dat hoort toch echt bij elkaar. Texel is natuurlijk hét lammetjeseiland bij uitstek en er zijn dan ook heel veel lammetje te zien. Het is zo schattig om ze voor het eerste te zien dartelen in de weilanden. Op veel schapenboerderijen mogen de lammetjes ook geaaid en geknuffeld worden.

http://www.krim.nl/ontdek-texel/pasen-op-texel/

 

Heb je nog een andere leuke tip? Deze mag je hieronder vermelden.

 

Fijne Paasdagen!