happy travel tag Angeliek Nelissen

Happy Travel Tag | waarom maakt reizen mij zo gelukkig

Happy Travel

Dit is echt té  leuk. Vandaag werd ik gevraagd voor een Happy Travel Tag. Lizette van het blog Reismuts heeft deze tag bedacht. Haar passie is net zoals die van mij: reizen. Op haar blog vind je heel veel reisverhalen maar ook inspiratie en tips. Haar vragen zijn echt super leuk en helemaal van toepassing op mij. Ik kreeg de tag trouwens van Elsa en Inge van Elsarblog doorgestuurd. Veel leesplezier.

 

Wat is mijn gelukkigste reisherinnering?

Mijn gelukkigste vakantieherinnering is in Lapland waar ik in januari 2019 was omdat mijn 15-jarig ondernemersbestaan te vieren. We huurden een huis aan de rand van een meer. Buren op 3 km. afstand. Terwijl ik lekker met koffie en een leesboek op de bank zag, keek ik in de verte naar manlief die aan het ijsvissen was. Klik hier.

Van welke keuken word ik blij?

Heel blij word ik van de Thaise keuken. Die geur en de smaak. Heerlijk!

Welke films die zich in het buitenland afspelen vind ik leuk?

Scandinavische thrillers vind ik heerlijk om na een drukke werkdag te kijken.

Van welk muzieknummer krijg ik vakantiekriebels? | happy travel

Better Now van Post Malone. Dit doet me denken aan onze Ibiza vakantie.
Lees meer: alles over onze Ibiza vakantie. Klik hier

Welk kledingstuk neem ik graag mee op reis?

Altijd mijn leren bicker jasje en een sjaal. De sjaal gebruik ik als ik het koud heb in het vliegtuig maar ook als hoofddoek als ik in Dubai ben voor mijn bedrijf Zomerzoen.
Lees meer: dit is het leren jasje waar ik zo weg van ben. Klik hier

Van welke verzorgingsproducten word ik blij op reis?

Een goede vochtinbrengende dagcreme en bodylotion. Scheermesjes heb ik altijd van Gilette met Oil of Olaz erin. Heel fijn voor mijn gevoelige huid. Ik bestel ze altijd hier.

Wat doe je op de momenten dat het op reis eens tegen zit?

Lekker mijn e-reader pakken en lezen. Je kunt er toch niks aan veranderen dus ik maak er maar het beste van.
Lees meer: mijn beste aankoop van het laatste jaar. Zo handig en super fijn op vakantie, in de trein, in bed. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Dit is de e-reader waar ik super enthousiast over ben. Klik hier

ereader kopen met aanbieding

3 Redenen waarom reizen mij happy maakt?

Reizen maakt mij extreem happy omdat ik even uit de normale dagelijkse “sleur” ben. Met webwinkels moet ik elke dag even werken in de vakantie maar dat voelt toch anders als ik in het buitenland ben. Nieuwe plekjes op deze wereld ontdekken vind ik geweldig. Ik denk even terug aan Ibiza vorig jaar. We hadden een Minicooper gehuurd en scheurden hiermee over het eiland. Zoonlief van 9 jaar als navigator. Dochterlief zingend achterin. Dat maakt mij extreem gelukkig.

Als ik reis, bedenk ik ook vaak weer nieuwe social media training voor mijn bedrijf De Ondernemende Vrouw. Een andere omgeving is dé perfecte inspiratiebron voor mij om na te denken over mijn business.

Ik ben heel erg benieuwd naar de Happy Travel Tag van:

Sanne van Paassen en ByVosje

 

Meer…

 

Op Pinterest delen wij dagelijks de meest geweldige tips. Volg jij ons hier al?

pinterest logo