jongensfiets winnen

Kinderfiets winnen?

Weekje Vliebiza

Het was zomervakantie 2017 en we verbleven op het prachtige eiland Vlieland. Voor het eerst in ons leven had ik een actieve vakantie met mijn kids geboekt in Nederland. We verbleven in een appartement en ik huurde voor ons allemaal een fiets. Lekker om dagtochtjes te maken. Vlieland is autovrij.

 

Fietsverhuur Jan van Vlieland

Ik had via de website fietsen gehuurd bij Jan van Vlieland en daar aangekomen mocht mijn zoontje van toen 8 jaar oud  kiezen uit de fietsen die er stonden. Hij koos een stoere coole knalrode fiets. Al tijdens de eerste kilometers riep hij: “mam dit is echt de fijnste fiets ever”.

We hebben vele kilometers met deze geweldige fiets gemaakt. Wil jij ook een fiets huren op Vlieland? Klik dan hier. 

jongensfiets winnen

 

Wat is leuk op Vlieland met kids

Een zeer  geslaagd dagtochtje vonden wij de Phoca. Je gaat met een boot varen. De schipper en zijn vrouw zijn heerlijk gastvrij en doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Je wordt met een kleiner bootje naar het Wad gebracht. Daar krijg je waterdichte pakken aan en mag je zelf garnaaltjes gaan vangen. Eenmaal terug op de boot worden de garnaaltjes gekookt en heeft de vrouw van de schipper heerlijke hapjes en drankjes klaar staan voor iedereen. Omdat de groep niet heel erg groot is, ontstaat er een hele fijne band met allemaal tijdens deze dag. Wij hadden geluk dat het prachtig weer was. Even lekker liggen op het voordek van het schip hoort hier natuurlijk ook bij. De Phoca boeken doe je hier: http://www.waddenphoca.nl/

 

De Vliehorse Expres is een beleving op zich

Wist jij dat wij in Nederland ook een woestijn hebben? Het uiterste puntje links van Vlieland is de Vliehorse. Je kunt hier alleen komen met de Vliehorse Expres. Een soort van grote vrachtwagen met hele grote wielen. Je gaat met zijn alleen in de Vliehorse en hopelijk heb je geluk en iemand met een muziekinstrument aan boord. Dat is lekker allemaal meezingen. Midden op de Vliehorse word je bij het museum afgezet en mag je daar lekker rondkijken. Wij hadden heerlijke broodjes bij de bakker in het dorp gekocht en deze meegenomen en lekker op de Vliehorse opgegeten.

 

 

 

 

Kinderfiets winnen van Electra Bicycle Company?

Na deze geweldige week op Vlieland wilde mijn zoontje niets liever dan de fiets meenemen waarop hij zoveel razendsnelle kilometers

had gemaakt. We hebben een foto gemaakt van het merk en terug op het vasteland in Brabant contact gezocht met het merk Electra

Bicycle Sparker. We  hebben een fiets gekocht voor mijn zoon en direct kwam er leuke interactie over KusTerug en Zomerzoen op gang. En zo is het leuke idee ontstaan om een gezamenlijke actie te starten waarbij we een fiets weg mogen geven. Leuk toch?

 1. Hoe kun je deze fiets winnen? Laat onder dit blogartikel de naam van jouw kindje en de leeftijd achter.
 2. Vergeet vooral niet om ook de Facebookpagina van Electra Bicycle Company te liken.

 

Je mag zelf het model, de kleur en de maat kiezen. Laat onder dit bericht de naam van je kindje achter.

 

 

Op zoek naar een stoere jongenskamer?

jongenskamer sterren

 

Bij thuiskomst hoorden we dat we zouden gaan verhuizen in het najaar van 2017. Onze zoon mocht een nieuwe stoere jongenskamer uitkiezen en heeft voor deze geweldige stoere kamer gekozen.

Overweeg jij een nieuwe kinderkamer? Kijk dan eens hier.

94 antwoorden
 1. Miranda
  Miranda zegt:

  Super leuk! Graag voor mijn dochter Luna, zij wordt 15 mei 7 jaar oud en wil graag een echte grote meidenfiets voor haar verjaardag!

  Beantwoorden
 2. Carolien van hierden
  Carolien van hierden zegt:

  Ohhh nu wil ik ook naar Vlieland! En dan vooral de phoca boot op wat klinkt dat als enorm genieten.
  Een stoere fiets is onze zoon Roan van 6 wel aan toe

  Beantwoorden
 3. Marjolein Zandink
  Marjolein Zandink zegt:

  Supergaaf!! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Sepp van 8!! Hele toffe fiets waar Sepp heel graag kilometers mee wil maken! 😍

  Beantwoorden
 4. Chantal
  Chantal zegt:

  Wauw! Wat een leuke aktie!
  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Demi! Vind fietsen helemaal geweldig maar haar fiets word te klein! Duimen maar!!

  Beantwoorden
 5. Hanne
  Hanne zegt:

  Ik doe ook graag mee voor mijn zoon Kamiel… Hij is 7 en heeft een nieuwe fiets van doen 😉 deze zijn wel lekker stoer!
  PS… Wat een fijne avonturen beleven jullie toch!

  Beantwoorden
 6. Aniek van der veen
  Aniek van der veen zegt:

  Onze dochter Aniek van zeven jaar is echt aan een nieuwe fiets toe! Deze zijn wel erg gaaf om mooie nieuwe avonturen mee te beleven!

  Beantwoorden
 7. Annemiek Botter
  Annemiek Botter zegt:

  Wauw wat een mooie fiets! Mijn zoon Harmen (10 jaar) is na een groeispurt inmiddels weer aan een nieuwe fiets toe en deze is wel heel stoer!

  Beantwoorden
 8. Marjolein
  Marjolein zegt:

  Dat zou mijn zoontje gaaf vinden. Hij rijd nu op een tweedehands met zijwielen, maar een nieuwe fiets geeft hem misschien de uitdaging om zonder zijwielen te fietsen.

  Beantwoorden
 9. Anja Eijkens
  Anja Eijkens zegt:

  Wij doen graag mee voor de stoere jongens Fiets voor ons mannetje Tim die bijna 4 jaar wordt. Hij wil graag een stoere fiets…Dat zijn deze!!!

  Beantwoorden
 10. Angelika Bleij
  Angelika Bleij zegt:

  Jaaa… ik heb wel 2 stoere jongens FINN van 5.5 en LEVI van 3.5 die graag mee voor de oudste zodat de jongste er later ook nog op kan 😀

  Beantwoorden
 11. Thirsa
  Thirsa zegt:

  Ik zou graag mee willen doen voor mijn zoon Quinn van 10. Hij gaat dit jaar voor het eerst op kamp met school op de fiets… maar hij heeft nog geen fiets🙈 . Hij fietst nu vaak rond op mijn gammele fiets.
  Hij zou echt heel blij worden met een nieuwe fiets!

  Beantwoorden
 12. Anke Sleegers
  Anke Sleegers zegt:

  Pepeyn wordt op 29 april 7 jaar en is wel toe aan een nieuwe fiets! Deze super stoere coole fiets zou een fantastisch verjaardagscadeau voor hem zijn.

  Beantwoorden
 13. Petra Nijmeijer
  Petra Nijmeijer zegt:

  Super leuk! Féline is toe aan een nieuwe fiets. Dan kan haar fiets door naar haar zusje die bijna naar de basisschool gaat. Féline is 6,5 jaar. 😊

  Beantwoorden
 14. Annemarie Buddingh
  Annemarie Buddingh zegt:

  Een prachtige stoere haai fiets voor onze Tijs 😍.
  Dat zou zo fantastisch zijn.Kan zijn broertje er daarna vast ook nog wel op.

  Beantwoorden
 15. Elle
  Elle zegt:

  Leuke Blog,
  Mijn zoon Lars van 7 jaar zou het wel heel gaaf vinden om op zo’n stoere fiets te mogen fietsen! Ik doe dus graag mee voor hem.

  Beantwoorden
 16. Carola Bijlsma
  Carola Bijlsma zegt:

  hier zou je onze zoon Swenn van bijna 6
  heel blij mee maken hij is al een tijdje toe aan een nieuwe fiets
  maar we hebben nog niks geschiks kunnen vinden

  Beantwoorden
 17. Jentina Jongman
  Jentina Jongman zegt:

  Die fiets zou hier zeer welkom zijn voor onze zoon Rick. Hij word in mei 7 jaar en het word toch echt tijd dat hij een grotere fiets krijgt.

  Beantwoorden
 18. Margaret
  Margaret zegt:

  Wat een super leuke actie en blog!!
  Mijn stoere kerel van 4 jaar fiets is wel toe aan een grotere fiets. Want fietsen met je knietjes tegen het stuur, is volgens, Jayliam niet stoer.

  Beantwoorden
 19. Lenneke
  Lenneke zegt:

  Voor mijn lieve Puck die sinds kort zonder zijwieltjes kan fietsen en bijna 4 wordt.
  Wat zou het super gaaf zijn om op de gewonnen fiets naar school te fietsen 😍

  Beantwoorden
 20. Irma Vennix
  Irma Vennix zegt:

  Voor mijn zoontjr Noud. Hij is 4 jaar en gaat nu naar school. Nu het mooie weer eraan komt kan hij een grotere fiets goed gebruiken, kunnen we lekker samen op de fiets naar school!

  Beantwoorden
 21. Silvy
  Silvy zegt:

  Wat een mooie actie! Een fiets zou hier zeer welkom zijn, voor mijn zoon Yori van (bijna) 9 jaar oud. Hij is 30 april 2009 geboren, op toen nog Koninginnedag… zijn echt een super gaaf verjaardagskado zijn!

  Beantwoorden
 22. Silvy
  Silvy zegt:

  Wat een mooie actie! Een fiets zou hier zeer welkom zijn, voor mijn zoon Yori van (bijna) 9 jaar oud. Hij is 30 april 2009 geboren, op toen nog Koninginnedag… zou echt een super gaaf verjaardagskado zijn!

  Beantwoorden
 23. Zakaria jamali
  Zakaria jamali zegt:

  Mijn zoon zakaria wordt 12 mei 9 jaar en zijn oude fiets is kapot/verroest etc dus zou een mooi verjaardagscadeau zijn voor hem een stoere fiets te mogen krijgen😃🍀!!!

  Beantwoorden
 24. Linda Koppelaar
  Linda Koppelaar zegt:

  Vlieland lijkt me ook echt leuk om eens vakantie te gaan vieren! Onze lieve ondeugd Manoah is 5 jaar en zou enorm blij worden van een nieuwe stoere fiets! Gave modelletjes zijn het!

  Beantwoorden
 25. Kavita
  Kavita zegt:

  Leuk zeg! Ik doe mee voor mn dochtertjes aimee of en megan
  We hopen van de zomer zeker nog een keer naar vlieland te gaan. Naar de manege want daar is onze lieve hond naar toe gegaan 🙂

  Beantwoorden
 26. Cindy
  Cindy zegt:

  Ik doe graag mee om deze gave fiets te winnen voor mijn oudste zoon Luca die binnenkort 9 jaar word en al een hele tijd op een te kleine fiets rondfietst nu..dus een nieuwe fiets zou een geweldig verjaardagscadeau voor hem zijn!!! 😍🍰🎂🎁🎉🎈🚲

  Beantwoorden
 27. Tialda Faber
  Tialda Faber zegt:

  Supergraag voor onze dochter Feline van 8! Ze heeft me toch een oud barrel 🙈😊 en zou hier dus heel blij mee zijn! 🍀🍀🍀

  Beantwoorden
 28. Jiska
  Jiska zegt:

  Jeugdherinneringen aan Vlieland komen weer boven, kilometers gefietst met ons gezin daar 😄 Mijn zoontje Jens zou een nieuwe fiets te gek vinden, kan hij de komende zomer op zijn blitse fiets ook kennismaken met Vlieland 😍🚴‍♂️

  Beantwoorden
 29. Rama
  Rama zegt:

  Een stoere fiets voor mijn mannetje Zayvièn, hij is er aan toe om te leren fietsen en dat zou nog leuker worden met een super gave fiets!

  Beantwoorden
 30. Jolanda
  Jolanda zegt:

  Mijn zoon heet Ruben, hij is 10 jaar en omdat hij de jongste is heeft hij nog nooit een nieuwe fiets gehad, hij krijgt de afdankertjes van zijn oudere broer… Dus Ruben zou er heel erg blij van worden! 😀

  Beantwoorden
 31. Miriam
  Miriam zegt:

  Ik zou deze zo graag winnen voor mijn kleine vriendje Andy van 9 jaar. Ik heb hem (en zijn ouders) leren kennen in het Ronald mc donaldhuis. De afgelopen jaren waren niet makkelijk, operaties en verdriet maar wat is het een kanjer! Ik zou hem zo blij maken! #hoop #eveneenlach #superkanjer

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *