jongensfiets winnen

Kinderfiets winnen?

Weekje Vliebiza

Het was zomervakantie 2017 en we verbleven op het prachtige eiland Vlieland. Voor het eerst in ons leven had ik een actieve vakantie met mijn kids geboekt in Nederland. We verbleven in een appartement en ik huurde voor ons allemaal een fiets. Lekker om dagtochtjes te maken. Vlieland is autovrij.

 

Fietsverhuur Jan van Vlieland

Ik had via de website fietsen gehuurd bij Jan van Vlieland en daar aangekomen mocht mijn zoontje van toen 8 jaar oud  kiezen uit de fietsen die er stonden. Hij koos een stoere coole knalrode fiets. Al tijdens de eerste kilometers riep hij: “mam dit is echt de fijnste fiets ever”.

We hebben vele kilometers met deze geweldige fiets gemaakt. Wil jij ook een fiets huren op Vlieland? Klik dan hier. 

jongensfiets winnen

 

Wat is leuk op Vlieland met kids

Een zeer  geslaagd dagtochtje vonden wij de Phoca. Je gaat met een boot varen. De schipper en zijn vrouw zijn heerlijk gastvrij en doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Je wordt met een kleiner bootje naar het Wad gebracht. Daar krijg je waterdichte pakken aan en mag je zelf garnaaltjes gaan vangen. Eenmaal terug op de boot worden de garnaaltjes gekookt en heeft de vrouw van de schipper heerlijke hapjes en drankjes klaar staan voor iedereen. Omdat de groep niet heel erg groot is, ontstaat er een hele fijne band met allemaal tijdens deze dag. Wij hadden geluk dat het prachtig weer was. Even lekker liggen op het voordek van het schip hoort hier natuurlijk ook bij. De Phoca boeken doe je hier: http://www.waddenphoca.nl/

 

De Vliehorse Expres is een beleving op zich

Wist jij dat wij in Nederland ook een woestijn hebben? Het uiterste puntje links van Vlieland is de Vliehorse. Je kunt hier alleen komen met de Vliehorse Expres. Een soort van grote vrachtwagen met hele grote wielen. Je gaat met zijn alleen in de Vliehorse en hopelijk heb je geluk en iemand met een muziekinstrument aan boord. Dat is lekker allemaal meezingen. Midden op de Vliehorse word je bij het museum afgezet en mag je daar lekker rondkijken. Wij hadden heerlijke broodjes bij de bakker in het dorp gekocht en deze meegenomen en lekker op de Vliehorse opgegeten.

 

 

 

 

Kinderfiets winnen van Electra Bicycle Company?

Na deze geweldige week op Vlieland wilde mijn zoontje niets liever dan de fiets meenemen waarop hij zoveel razendsnelle kilometers

had gemaakt. We hebben een foto gemaakt van het merk en terug op het vasteland in Brabant contact gezocht met het merk Electra

Bicycle Sparker. We  hebben een fiets gekocht voor mijn zoon en direct kwam er leuke interactie over KusTerug en Zomerzoen op gang. En zo is het leuke idee ontstaan om een gezamenlijke actie te starten waarbij we een fiets weg mogen geven. Leuk toch?

  1. Hoe kun je deze fiets winnen? Laat onder dit blogartikel de naam van jouw kindje en de leeftijd achter.
  2. Vergeet vooral niet om ook de Facebookpagina van Electra Bicycle Company te liken.

 

Je mag zelf het model, de kleur en de maat kiezen. Laat onder dit bericht de naam van je kindje achter.

 

 

Op zoek naar een stoere jongenskamer?

jongenskamer sterren

 

Bij thuiskomst hoorden we dat we zouden gaan verhuizen in het najaar van 2017. Onze zoon mocht een nieuwe stoere jongenskamer uitkiezen en heeft voor deze geweldige stoere kamer gekozen.

Overweeg jij een nieuwe kinderkamer? Kijk dan eens hier.