tips voor in de herfstvakantie kusterug

Tips voor in de herfstvakantie – 9 tips van KusTerug

Tips voor in de herfstvakantie

Afgelopen weken hebben wij veel berichten ontvangen of we een leuk blog kunnen schrijven over tips voor in de herfstvakantie. We hebben onze bloglezers en Facebooklikers naar tips gevraagd.

 

Lees de tips voor in de herfstvakantie hieronder:

#tip 1: Madurodam 

In de herfstvakantie kom je gezellig griezelen in Madurodam. Spooky time dus. Wil je de website bezoeken? Klik hier.

#tip 2: Lego World

Al een paar jaar op een rij gaan wij naar Lego World in Utrecht. Geweldige dag voor allemaal. Zelfs ik als mama vind dit geweldige tips voor in de herfstvakantie. Wil je de website bezoeken? Klik hier.

#tip 3: Zeilkamp in Friesland

Iets totaal anders is dit Zeilkamp in Friesland. Wil je de website bezoeken? Klik hier.

 

Liever op vakantie met jouw kinderen tijdens de herfstvakantie:

Wil je liever op vakantie met jouw kinderen?

Lees hier over een weekend Parijs met een tiener.

Een dag in Den Bosch is ook always a good idea. Klik hier wat je kunt doen in deze gezellige Brabantse stad.

In Toscane is het in de herfstvakantie nog prachtig weer. Als je op Pisa of Florence vliegt dan heb je in 7 of 8 dagen echt een leuke tijd daar. Klik hier om het artikel te lezen.

Rotterdam is ook zo leuk om in de herfstvakantie te bezoeken. Klik hier voor het blogartikel.

Wij logeerden onlangs in een heel stoer hotel vlakbij Den Haag. Lees hier waar dit pareltje ligt.

 

Lees hieronder verder voor meer tips in de herfstvakantie

 

#tip 4: Musical Grease Pathé Bioscopen

Heb je al een oudere dochter dan is dit misschien een erg leuke tip. 40 Jaar geleden was de musical Grease voor het eerst te zien in Nederland. Dit wordt nu gevierd met een speciaal event. Ik heb dit evenement geboekt samen met dochterlief. Super leuk op zaterdagmiddag terwijl de mannen naar een andere film gaan. Leuk deze tips voor in de herfstvakantie. Klik hier om Grease te reserveren.

#tip 5: Oertijdmuseum in Boxtel

Dit museum zie ik regelmatig op mijn Facebook voorbij komen omdat ik ook in Brabant woon. Wij zijn er nog nooit geweest maar gaan deze herfstvakantie een kijkje nemen. Klik hier om de site te bezoeken.

#tip 6: Uiteten bij ’t Zusje

Mijn kinderen vinden dit echt helemaal geweldig. Ze mogen elke keer zelf een streepje zetten en kiezen per ronde 3 kleine gerechtjes. Ze proberen dan ook wat andere dingen en dat vinden wij natuurlijk weer heel fijn. Maar er is ook gewoon een puntzakje friet, frikandelletjes, bitterballetjes, heel veel lekkere toetjes en een snoepzakje. Trouwens bij ’t Zusje is het altijd druk maar ze hebben wel een lastminute website waarop je kunt zien waar er nog plekken zijn om te reserveren. Klik hier.

Gratis tips voor in de herfstvakantie

#tip 7: Vliegtuigen spotten op Schiphol (gratis tip)

Deze gratis tips voor in de herfstvakantie vinden mijn kinderen ook geweldig. En het mooie is dat deze tip gratis is. We plannen een dagje naar onze mooie hoofdstad en starten de dag bij de Polderbaan van Schiphol. Deze plek ligt aan het einde van de IJweg. Je kunt in je navigatie 2141 CN aanzetten.

#tip 8: Wandelen op de grens van Limburg en Brabant (gratis tip)

Wij gaan heel vaak wandelen op deze geweldige plek. Zo mooi en het uitzicht is elke keer anders. Staatsbosbeheer heeft hele mooie routes uitgezet. Klik hier voor de mooiste routes.

#tip 9: Tent in de woonkamer (gratis tip)

Vaste prik in de herfstvakantie is logeren in onze 3-persoons tent. Wij hebben zo’n tent die je heel snel opzet. Matrasjes erin en dan mogen ze in de tent een worstenbroodje eten of picknicken. Overdag mogen ze de hele dag in de tent spelletjes doen, filmpjes kijken op de ipad en dan gaat het logeerfeestje beginnen. Elk jaar gegarandeerd een succes en ze blijven er nog steeds om vragen ook al worden ze ouder. Heb je geen tijd dan kun je ook gewoon matrassen in de woonkamer leggen. Succes gegarandeerd.

Veel plezier tijdens de herfstvakantie! Geniet van de quality time.

Brabantse groet van

KusTerug

Angeliek Nelissen is al 15 jaar ondernemer en eigenaar van Zomerzoen en KusTerug. Wil je lezen hoe zij 3 bedrijven runt en ook nog moeder is van 2 kids?  Klik dan hier.

Of van mijn andere bedrijven Zomerzoen en KusTerug. Klik hier voor de blogs van Zomerzoen en hier voor de blogs van KusTerug.

Op KusTerug hebben we elke week weektoppers. Producten die we aanbieden met flinke kortingen. Je vindt ze hier.

Op Zomerzoen hebben we altijd messcherpe acties om een vet kinderbed te kopen. Klik hier voor de acties.

Wil je meepraten over tips voor de herfstvakantie? Laat dan hieronder een reactie achter.