vakantie in zeeland met tieners en regen

Vakantie in Zeeland met tieners en regen | tips om te doen

Vakantie in Zeeland met tieners en regen

Dit jaar vierden wij vakantie in Zeeland met tieners en regen.  Voor iedereen die ook tieners in huis heeft, weet je dat het soms best lastig is om iets te geks te verzinnen zodat de tieners zich vermaken in de vakantie. Onze jongste tiener is 10 jaar oud en hij vermaakte zich prima op de mooie camping aan zee. Het animatieteam deed allemaal gave dingen voor tieners zoals een voetbalwedstrijd, kampvuur of een zoektocht door de duinen. Maar voor de andere tiener van net 15 jaar oud is het soms best lastig. Gelukkig was er You Tube in ons chalet zodat ze TV kon kijken. We hebben in Domburg bij een boekwinkel een leesboek gekocht en ik werd echt blij om te zien dat ze ’s middags ook lekker in de zon ging zitten met haar leesboek. Maar wat ga je doen tijdens je vakantie in Zeeland met tieners en regen?

Tips voor een uitje tijdens je vakantie

Prison Island in Middelburg

Vrienden van ons zijn ook nog 2 dagen geweest en ook zij hebben tieners. Wat we allemaal erg leuk vonden was Prison Island in Middelburg. We verdeelden ons in groepjes van 3 en moesten 20 ruimtes kraken. Er waren denkspelletjes, doe opdrachten, typische vrouwenopdrachten maar ook mannendingen. Het was een ware competitie van de mannen tegen de vrouwen. Perfect om te doen als het regent.

vakantie in zeeland met tieners en regen

Bowlen in Middelburg

In hetzelfde pand als Prison Island is ook een bowling baan. Ook super leuk en alles is echt splinternieuw. Het is trouwens hyper bowlen. Wat dat is? Ik leg het je uit. Dit is vooral bowlen met vette fun zoals je nog nergens anders in Nederland ziet.

Je mikt op onze (acht) banen op de 10 pins en op de lichtgevende targets langs de baan. Niet alleen je score, ook de fun verdubbelt. Meer actie, meer kansen, meer plezier.

All you can eat Restaurant Tafelen in Middelburg

Super als je met tieners uit wilt gaan eten. Je betaalt namelijk 1 prijs om te kunnen eten en drinken. Er is volop keuze, sushi, grill, wok, salades, toetjes en heel veel nagerechten. Lekker eten met tieners in Middelburg.

 

Bioscoop in Vlissingen

In Vlissingen zit een grote bioscoop met een groot aanbod van de allernieuwste films. Bekijk hier de filmagenda van de bioscoop in Vlissingen. Wellicht is er bij slecht weer een abonnement dat je een aantal keer naar de film mag tegen een kortingsprijs?

 

Lees meer: dagje in Den Bosch met tieners

Lees meer: gave binnenspeeltuinen in Nederland

 

Shoppingtips

  1. online koffer kopen met veel korting
  2. leesboek vakantie kopen voor de vakantie
  3. vakantie artikelen met heel veel korting

 

Mijn naam is Angeliek en ik blog over:

  • ondernemende moeder met kinderen
  • chronisch ziek (diabetes)
  • koolhydraatarm eten (i.v.m. diabetes)
  • gescheiden met nieuwe liefde & bonuskids
  • heb jij een tip om op te nemen in dit artikel vakantie in Zeeland met tieners en regen? Stuur me een mail op info@vrouwwatbenjemooi.nl