vakantie met kinderen vakantiehuis

Vakantie met kinderen | Vind hier je leukste kindvriendelijke vakantie

Vakantie met kinderen

Tijdens het avondeten, vorige week, waren we met zijn vieren plannen aan het maken voor een korte vakantie in Nederland. We wilden er even uit. Lekker uitwaaien aan zee, door een gezellige stad lopen of genieten in een mooie zwembad. Eigenlijk draaide alles om qualitytime met ons gezin. Wij zetten leuke adresjes voor vakantie met kinderen  voor jou op een rijtje.

 

#tip 1 vakantie met kinderen in een Airbenb

De allerleukste tip is het huren van een Airbenb. Als je een Airbenb huurt dan woon je tijdelijk in het huis van een ander gezin. Super leuk natuurlijk als dat gezin ook kleine kinderen heeft. Dit superleuke adres in Noord-Brabant hebben wij voor je gevonden. Slapen in een stapelbed en heel dichtbij een kinderboerderij en tegenover een speeltuin wonen in je vakantie. Dat is natuurlijk wel heel erg leuk. Het huis is prachtig industrieel ingericht. Dat is ook fijn voor papa en mama. Ook super leuk dat er een bioscoop en een hele grote gratis speeltuin in de buurt zijn. En natuurlijk ook lekker om even in Eindhoven of Den Bosch te shoppen.

 

vakantie met kinderen via Airbenb

 

stapelbed op vakantie

 

Wil je meer weten over vakantie vieren met kinderen in een stapelbed.

 

#tip 2 De Sprookjescamping

Je kent in je omgeving vast wel iemand die ooit naar De Sprookjescamping is geweest. Daar kun je namelijk kamperen tussen de sprookjesfiguren. Dit is echt een leuke camping voor de allerkleinsten. Op de Sprookjescamping worden de kinderen vermaakt van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

vakantie met kinderen sprookjescamping

 

 

#tip 3 De Achterste Hoef

Ook dit adres van De Achterste Hoef is in Noord-Brabant. Op deze camping kun je ingerichte safaritenten huren. Super cool om toch het fijne gevoel van een camping te ervaren maar ook lekker luxe in een ingerichte safaritent te logeren.

 

vakantie met kinderen de achterste hoef

 

#tip 4 Beekse Bergen

Iedereen is wel eens in de Beekse Bergen geweest maar wist je dat je hier ook heerlijk kunt logeren. Midden tussen de dieren. Dat is een echte belevenis die je toch een keer in je leven wilt meemaken. Origineel overnachten.

vakantie met kinderen beekse bergen

 

Lees meer: leuke dagjes uit met kinderen

Lees meer: unieke kindernamen

Heb jij nog een leuke tip voor vakantie met kinderen? Stuur ons een email info@vrouwwatbenjemooi.nl dan kunnen we deze link opnemen.