claire limmen

Access bars, massage and happy lifestyle | #winactie

Happy? 

Het roer moest om van mij anderhalf jaar geleden. Ik wilde niet meer op kantoor werken en niet meer voor een baas. Ik wilde voor mezelf gaan werken. Meer met de mens bezig zijn dat is wat ik wilde. Onderhand had ik al zoveel afdelingen mee gemaakt op de werkvloer die om vielen, met roddel en achterklap en overspannen mensen. Ik zou er vanzelf wel achter komen wat dan precies. Zo begon ik met voedingssupplementen, ik vond de voedingssupplementen super die ik had. Echter niet met het bedrijf en de cultuur en de mensen erom heen. Uiteindelijk werd ik op de beurzen waar ik op stond met de supplementen heel erg naar de Access Bars behandelingen getrokken.
claire limmen

Access Bars en massage

De Access Bars hebben uiteindelijk mijn leven totaal verandert en het deed echt wat met mij. Ik kreeg veel meer rust en ruimte in m’n hoofd. Nu een jaar later kan ik ook zeggen dat mijn leven op verschillende vlakken (zowel prive als zakelijk) verandert is. Ik ben een training gaan volgen en ik wilde mensen nu ook zelf echt de Access Bars laten ervaren, sindsdien heb ik mijn praktijk opgezet en dit uitgebreid met massage behandelingen. Ik vind het super om mensen te helpen naar een mooi ontspannen leven wat op verschillende manieren kan worden ingevuld. The Happy living company heet m’n bedrijf die op verschillende manieren wordt ingevuld. Mensen die gewoon lekker voor hun ontspanning komen, maar ook mensen die niet lekker in hun vel zitten en hun verhaal kwijt kunnen. Uiteenlopende mensen helpen dat is wat ik wil. Zo heb ik mensen met burn out klachten, hoofdpijnen, depressieve mensen, mensen met fibromyalgie, post traumatisch stress syndroom en mensen die gewoon voor een massage komen en tijd voor hun zelf willen. Tenslotte heeft iedereen baat bij een massage of access bars behandeling.
claire limmen massage

The Happy living company

Daarnaast houdt ik mij ook bezig met lifestyle tips op verschillend gebied voor een gezond en gelukkig leven. Eén daarvan is dat ik mij ook bezig houdt met de nieuwe economie. Hoe je het ook wendt of keert als jij niet voldoende geld hebt kan dat invloed op je gezondheid hebben. Geld is niet voor niets in het wiel van gezondheid opgenomen. De nieuwe economie is in nieuwe systemen spaar mogelijkheden zien. Zoals geld verdienen op de bank. Het levert niks meer op. Veel mensen denken nog in oude patronen echter dat is niet altijd meer nodig. Tegenwoordig gaat veel mond op mond. Crowdfunding en dergelijke of de laptop lifestyle. Voor ieder wat, er zijn talloze optie’s om je geld te laten groeien. Of als ondernemer dat inkomen te hebben wat je echt nodig hebt zodat je toch op vakantie kunt of als je is voor langere tijd ziek wordt.
claire limmen happy living company
Ik ben blij dat ik de stap gezet heb en ik begrijp nu ook mensen die zeggen; had ik dat maar eerder gedaan!
Meer over The Happy living company? Wees welkom op: www.happylivingcompany.com
claire limmen winactie
Win actie:
3 oliën van Young living
Tangerine; voedingssupplement citrus voor in water, een goede verfrissende anti oxidant en kan helpen bij geest te verheffen.
Panaway: heerlijk voor na het sporten, bij belasten van spieren. Werkt erg verkoelend en goed voor belaste schouders of rug bijvoorbeeld.
Spearmint: heerlijk verfrissend en kan emotionele blokkades opheffen. En helpt bij het loslaten voor een gevoel van welzijn en balans. Ook een goede anti oxidant.

Hoe kun je winnen:

1. laat hieronder een reactie waarom jij deze oliën graag wilt winnen
——–

Wil je meer blogartikelen lezen:

Lees hier over Chantal die na haar bevalling soms in een rolstoel zit.

Lees hier de weekplog van De Ondernemende Vrouw.

7 Miskramen en toch 3 succesvolle bedrijven opzetten? Lees het hier.

Michelle is moeder van 2 kleine kids en dan staat haar leven stil. Haar man gaat dood. Lees hier haar verhaal.

Ben jij op zoek naar een hele gave kinderkamer? Kijk dan eens op Zomerzoen. Zomerzoen heeft altijd geweldige aanbeidingen. Je vindt deze aanbiedingen hier.

zeaumer boomhutbed

Eva gaat trouwen en schrijft wekelijks een trouwblog. Wil je artikelen teruglezen. Je vindt ze hier.

En Bo is zwanger en schrijft blogs met als onderwerp: Auw ik ben zwanger. Je leest ze hier

Fruitvliegjes in de zomer. Hoe kom je ervan af? Klik hier.

De beste ijssalons in Nederland vind je hier.

moederdag tips

Onze bestseller afgelopen weken. Deze armband Cute Balls met bedel. Je kunt deze hier bekijken.

En ga je nu BBQ’en komende dagen? Dan vind je hier de lekkerste gerechten.

Sjoerd en Rianne delen hun huishoudboekje. Lees hier wat zij wekelijks uitgeven.

musthef mannenarmbanden 4 armbanden in 1 fotoHeb jij onze nieuwe collectie armbanden voor de stoere man al gespot? Nu € 10 welkomskorting. Je vindt de collectie hier.

corpus dagjeweg met kinderen

Overweeg jij een dagje naar Corpus te gaan? Wij gingen ook en vertellen er alles over in ons blog. Je vindt het hier.