Greenwatch houten horloge

GETEST: GreenWatch houten horloge

GreenWatch houten horloge

Onlangs werden wij gevraagd om een eerlijke review te schrijven over één van de horloges van GreenWatch. Manlief wilde het horloge heel graag testen en kreeg een hele mooie toegestuurd in blank hout met rood.

De levertijd

Het horloge werd 2 dagen later al bezorgd. Dus dat was super snel. Stel je wilt een horloge bestellen voor de feestdagen dan kun je natuurlijk altijd via de klantenservice van GreenWatch de levertijd opvragen info@greenwatch.nl. De GreenWatch zat in een heel mooi donkerbruin doosje. Perfect om meteen cadeau te geven.

Greenwatch houten horloge

Gebruikerservaring

Manlief houdt van bijzondere accessoires voor bij zijn kleding. Hij bestelt zijn schoenen altijd in Italië bij hetzelfde adresje en dit horloge past helemaal bij hem. Hij werkt in een omgeving met alleen maar techneuten maar heeft afgelopen dagen al zoveel complimenten ontvangen. Dus het valt zelfs mannen op.

Het horloge draagt heel erg prettig omdat het extreem licht is. Je voelt niet eens dat je iets om je pols hebt. Omdat de band heel veel schakels bevat, past het horloge perfect om je pols. Het vormt zich naar de ronding van je pols. De band past trouwens altijd want er wordt in het doosje een pennetje meegeleverd. Met dit pennetje kun je het bandje aanpassen zodat dit altijd perfect past. De instructies om het bandje aan te passen staan op internet. Dat is heel gemakkelijk en duidelijk.

Greenwatch houten horloge Joris

Gravering

Je kunt ervoor kiezen om het houten horloge te laten graveren. Hoe mooi is dat? Jouw eigen tekst in het horloge bij een verjaardag, jubileum of vaderdag. Je kunt alles hierover lezen via deze link. Klik hier.

Wat moet ik in het horloge laten graveren?

Heb je zelf geen inspiratie om een mooie en pakkende tekst in het horloge te laten zetten? Je kunt hier heel veel voorbeelden vinden om jouw horloge te personaliseren. Klik hier.