kloven in mijn voeten

kloven in mijn voeten – KusTerug test schapencreme

Kloven in mijn voeten

Al jarenlang heb ik regelmatig kloven in mijn voeten. Met name in mijn hakken komen de kloofjes heel erg snel. Totdat ik vorig jaar dit geweldige product ontdekte. Ik vertel jullie er graag vanalles over.

De Noordkroon

Renkse is vanaf 1988 trotse eigenaar van De Noordkroon. Ze heeft op 25 ha land in de natuur heel veel schapen. Na het scheren van de schapen deed Renske de schapenwol in een zak en op deze manier merkte ze dat haar handen heel erg zacht aanvoelden.
In 2012 heeft ze de boerderij De Noordkroon (en die heel veel schapen) moeten verkopen om ruimte te maken voor natuurontwikkeling. De naam De Noordkroon heeft ze meegenomen als bedrijfsnaam voor de schapenwolcremes. Inmiddels heeft ze weer een andere boerderij gekocht waar ze ook schapen houdt.

Het verhaal van de Schapenwolcreme begint op de Texelse schapenboerderij De Noordkroon. Na het scheren van de schapen verzamelde Renske de schapenwol in grote zakken en merkte merkte hierbij dat haar handen heel erg zacht aanvoelden.

Dat bracht haar op het idee om cremes te ontwikkelen op basis van het wolvet. De cremes vinden nu gretig aftrek onder consumenten maar ook heel veel pedicurepraktijken werken met haar schapenwolcremes. .

Verzorging van voeten – kloven in mijn voeten

Ik ben sinds de geboorte van mijn dochter diabeet en het is erg belangrijk dat ik mijn voeten goed verzorg. Elke 6 weken bezoek ik mijn lieve pedicure Edith in Bakel. Maar tussentijds verzorg ik dagelijks mijn voeten zelf. Het fijne van De Noordkroon vind ik dat allerlei types cremes heeft. In de voetcreme zit een lekker geurtje zoals ook een pedicure dat heeft in haar cremes. Elke avond in bed creme ik mijn hakken goed in en ook de bal van mijn voet en mijn tenen. De creme heeft dan de hele nacht om in te trekken. Klik hier voor de voetencreme die ik gebruik.

Verzorging van handen

Ook voor mijn handen bestel ik de handcreme bij de Noordkroon. Elke ochtend als ik naar kantoor rijd, smeer ik een flinke lik creme op mijn handen. Mijn handen voelen de hele dag zijdezacht aan. Ik heb al heel veel cremes geprobeerd. Goedkope cremes, dure cremes maar deze vind ik echt de allerfijnste. En nog een groot voordeel. De cremes zijn niet duur. Ik bestel altijd de grote potten en daar kan ik maanden mee vooruit. Klik hier voor de handcreme die ik gebruik.

Wil jij nu ook deze geweldige creme bestellen? Je gaat hier naar de webwinkel van De Noordkroon.

Oh ja dat vergat ik bijna. Ze hebben in de webwinkel ook hele fijne kleine tubes die ik meeneem op mijn zakenreizen, vakantie en in mijn handtas. Ideaal dus. Daar hebben ze goed over nagedacht.

Liefs

Angeliek

Angeliek Nelissen is al 15 jaar ondernemer en eigenaar van Zomerzoen en KusTerug. Wil je lezen hoe zij 3 bedrijven runt en ook nog moeder is van 2 kids?  Klik dan hier.

Of van mijn andere bedrijven Zomerzoen en KusTerug. Klik hier voor de blogs van Zomerzoen en hier voor de blogs van KusTerug.

Op KusTerug hebben we elke week weektoppers. Producten die we aanbieden met flinke kortingen. Je vindt ze hier.

Op Zomerzoen hebben we altijd messcherpe acties om een vet kinderbed te kopen. Klik hier voor de acties.

Om deze cremes voor kloven in mijn voeten te testen heb ik van Renske een pakketje ontvangen.