online typecursus voor kinderen Tijn

Online typecursus voor kinderen – KusTerug test de aanbieders

Online typecursus voor kinderen

Mijn zoon Tijn wordt begin volgend jaar 10 en zit in groep 6. Hij vroeg zelf om een online typecursus voor kinderen. Zijn grote zus van 14 heeft een aantal jaar geleden online blind leren typen en dat is ons heel erg goed bevallen.

Hoe gaan we een keuze maken?

We zijn op Google gaan zoeken naar diverse aanbieders van online typecursussen. Bij sommige aanbieders kun je een demoversie bekijken. Bij andere aanbieders kun je een proefles volgen.

Een aantal aanbieders op een rijtje:

  1. Typetuin
  2. Ambrasoft
  3. Typetopia
  4. Ticken
  5. Typelesonline
  6. Ducktypen
  7. LOIkidzz

Mijn zoon heeft bovengenoemde sites allemaal bekeken. Hij heeft zichzelf aangemeld voor de gratis les of de demoversie bekeken. Een aantal vielen al snel af voor hem. Ik denk dat hij dat van mij heeft. Goede en snelle keuzes kunnen maken;-) Bij eentje hoorde ik meteen gejuich. Hij was direct al heel enthousiast.

Welke online typecursus heeft Tijn gekozen?

Tijn heeft gekozen voor de online typecursus van LOIkidzz. Hij mag daar spionnen gaan zoeken. De cursus zit zo goed in elkaar dat kinderen eigenlijk niet in de gaten hebben dat ze aan het typen zijn. Toen dochterlief uit school thuis kwam en hij zijn keuze vol trots liet zien zei ze: “daar heb ik ook leren typen, super leuk”. Dus voor de 2e keer kiezen we in dit gezin voor LOIkidzz.

Wanneer typt Tijn?

Tijn typt elke dag aan de keukentafel als ik aan het koken ben. Ik vind het zo leuk om te zien hoe enthousiast hij elke dag is.

Tijn mag jullie een cadeautje aanbieden

Wil jij dat jouw kindje net zoveel plezier beleefd aan de typecursus als dat Tijn heeft? Laat hem of haar dan hier een proefles volgen bij LOI Kidzz. Klik hier.

Volgende keer vertel ik jullie alles over de mogelijkheden hoe je als ouder je kind kunt volgen.

 

Update: wanneer heeft Tijn zijn typediploma gehaald

Tijn heeft binnen 8 maanden zijn typediploma behaald. Eigenlijk zou het nog wat sneller gegaan zijn maar helaas werden zijn opa en oma allebei ernstig ziek waardoor er soms andere prioriteiten waren dan de typeles.

Vol trots vertelt Tijn regelmatig aan andere kinderen waar hij zijn typediploma gehaald heeft.

Online typecursus voor kinderen diploma Tijn

Op dit foto zie je Tijn heel trots zijn. Zijn typediploma zit ingepakt in verhuisdozen. Wil je alles lezen over onze verhuizing en verbouwing?

 

Lieve Brabantse groet

Angeliek (en Tijn natuurlijk)

โ€”