pijn in mijn schouder tip van kusterug

Pijn in mijn schouder – Tips van KusTerug

Pijn in mijn schouder

Al jarenlang heb ik pijn in mijn schouder, nek en bovenarm. Ik denk al wel een jaartje of 20. Als ik stress heb of ik heb het druk dan verergert de pijn in mijn schouder. Afgelopen jaren heb ik al vanalles gedaan om de pijnklachten te verhelpen. Lees er hieronder alles over. Mijn gouden tip staat er ook tussen.

Eerst naar de huisarts

Ik ben door de huisarts doorverwezen naar therapie. Daar had ik niet zo heel veel baat bij. Ik heb maanden geoefend maar geen resultaat.

Door naar een natuurkundig genezer

Daarna kwam ik bij een natuurkundig genezer. Deze toverde een beetje met mijn schouder en het leek er even op dat ik minder pijn voelde.

Vervolgens naar de fysio

Daarna kwam ik bij een fysiotherapeut. Als hij de drukpunten in mijn oksel en bij mijn schouderblad goed weg masseerde dan had ik ook een aantal weken minder pijn.

En dan ben ik in Zeeland

En dan kom ik op een markt in de mooie provincie Zeeland. Ik zie daar zo’n kraampje staan, jullie weten allemaal waarover ik het heb. De man vertelt met een pot creme in zijn handen over het oerwoud in Peru. Ik geloof in zijn verhaal en koop een pot. Het voelt heerlijk en wordt een beetje warm. Als ik een volgende pot wil bestellen, blijkt zijn emailadres niet meer te bestaan. Hmm fail.

Ocram Natuurproducten

pijn in mijn schouder tip van kusterug

Ik ga googlen en kom uit bij Ocram Natuurproducten. Zij verkopen paardenbalsem. Ik kom met Marco (de eigenaar in gesprek) en mag van hem een pot proberen. De volgende dag al, krijg ik een pakketje thuis. Het voelt heel fijn aan als ik 2 keer per dag de balsem op mijn schouder en in mijn nek inmasseer. Mijn pijn is nog niet helemaal weg maar het maakt de pijn in mijn schouder op dit moment wel draagbaar. De scherpe randjes zijn eraf. Ik gebruik het nog niet zo heel erg lang en heb nu al dit resultaat. Dat wilde ik graag met jullie delen.

Wil jij nu ook bestellen? Klik dan hier op het product. en vergeet niet kortingscode zomer2018 te gebruiken. Dan krijg je nl. als bloglezer van KusTerug nog een extra korting.

Ik heb 1 pot Paardenbalsem gekregen om te proberen voor het schrijven van dit artikel.

Groet Angeliek

eigenaar van KusTerug

Angeliek Nelissen is al 15 jaar ondernemer en eigenaar van Zomerzoen en KusTerug. Wil je lezen hoe zij 3 bedrijven runt en ook nog moeder is van 2 kids?  Klik dan hier.

Of van mijn andere bedrijven Zomerzoen en KusTerug. Klik hier voor de blogs van Zomerzoen en hier voor de blogs van KusTerug.

Op KusTerug hebben we elke week weektoppers. Producten die we aanbieden met flinke kortingen. Je vindt ze hier.

Op Zomerzoen hebben we altijd messcherpe acties om een vet kinderbed te kopen. Klik hier voor de acties.

Wil jij nu  ook meepraten over pijn in mijn schouder? Laat dan hieronder een reactie achter.