mijn creativiteit vrouwwatbenjemooi

Mijn creativiteit | wat doe ik met een zwarte spuitbus

Mijn creativiteit

Deze creatieve tag is verzonnen door www.lauras-life.nl. Dank je wel hiervoor en super leuk om mee te doen. Via Elsa en Inge van ElsaRblog werd ik gevraagd om een blog te schrijven over mijn creativiteit. Dat vind ik erg leuk want tijdens mijn me-time momenten ben ik vaak bezig om iets creatiefs in huis te maken. Lees hieronder over mijn creatieve uitspattingen.

vakantiehuis huren in lapland villa huilinki open haard

Wat maak je vooral

Vaak maak ik leuke accessoires voor in huis. Ik ben dol op het schilderen van kastjes, spiegeltjes, kandelaars. Daarnaast ben ik heel creatief met eten. Ik kook graag voor mijn blog.

Lees meer: 25x koolhydraatarm hapje. Klik hier

 

Hoe lang ben je al creatief bezig

Toen ik heel klein was maakte ik altijd al leuke knutseldingetjes. Ik droomde ervan om ondernemer te worden. Dat was mijn kleine meisjesdroom en deze heb ik ook uit laten komen. Ik ontwerp nu al 15 jaar de kinderkamers van Zomerzoen.

 

Lees meer: hoe ik 15 jaar geleden begon als ondernemer. Klik hier

Inspiratie

Grote projecten of kleine werkjes

Het zijn vaak toch wel wat grotere dingen waar ik aan werk. Maar ik wil dan altijd wel graag dat dit vrij snel klaar is.

Zelf bedacht of goed gejat

Vaak zijn dat toch wel zelfbedachte dingen. Mijn moeder is wel mijn grote inspiratievoorbeeld als het om bloemen gaat. Zij maakt altijd de mooiste dingen.

Materiaal

Ali, action of merk

Bij Ali bestel ik weinig moet ik eerlijk bekennen. Vaak bedenk ik op het allerlaatste moment dat ik zin heb om iets creatiefs te doen en via Ali zou ik weer weken moeten wachten voordat ik aan de slag kan. Ik rijd meestal naar Action maar shop ook graag bij Kwantum.

Sale of presale

Bij Action is het niet zo heel erg duur en ze hebben nooit sale. Dat doen ze natuurlijk heel handig met die partijen waarbij het vaak OP=OP is.

Potlood of stift

Kleurpotloden vind ik fijner werken dan stiften. Ik vind trouwens zo’n kleurboek voor volwassenen ook heerlijk. Op zondagmiddag met een kaarsje aan, kopje koffie en een stukje koolhydraatarme bosbessencake. Daar word ik echt blij van.

koolhydraatarme bosbessencake kusterug

 

Lees meer: koolhydraatarme bosbessencake. Klik hier

 

Lijm of dubbelzijdig tape

Dubbelzijdige tape. Daar ben ik echt mega fan van. Ik plak dat ook achter mijn schilderijtjes en andere dingen die ik aan de muur hang.

Knippen of snijden

Knippen maar dan wel met een hele fijne schaar. Die koop ik trouwens vaak in een setje bij Ikea.

 

Werkplek

Georganiseerd of chaos

Bij mij is alles heel gestructureerd dus ook mijn knutseltafel en mijn knutselspullen. Mijn hoofd werkt niet zo mee met chaos;-)

Eigen kamer gezamenlijke ruimte

Lekker aan de keukentafel zodat ik tussen de rest van ons gezin zit.

Genoeg plek te krap

Heb wel genoeg plek om te knutselen met onze grote keukentafel. Kastjes verven doe ik altijd buiten.

 

Overig

Creatieve wens

Die is eigenlijk al wel vervuld afgelopen 15 jaar met het ontwerpen van de kinderkamers van Zomerzoen.

Creatieve blunder

Naar de Action rijden om iets heel gaafs te gaan maken, vervolgens heel veel kopen en door tijdsgebrek blijft het 3 maanden in de kast liggen.

Creatieve tip

Koop bij Action spuitbussen. Ik maakte een etagere van een een paar dienbladen (bij Action) en houten kandelaars die ik met de spuitbus zwart spoot.

DIY etagere stap 7

Lees meer: hoe ik deze etagere maakte. Klik hier.

 

Ik geef deze creatieve tag graag door aan volgende blogger:

Daisy de Vos van  By Vosje

P.S. De tag is verzonnen door Laura van www.lauras-life.nl