auw ik ben zwanger 2206 I

Auw ik ben zwanger en is de baby te groot? zwangerschapsblog

Zal ik jullie eens wat vertellen? ja? komt tie.

Van de ene onderzoeksbank naar de andere.
Het Ed project is ietsiepietsie groter dan gemiddeld. Zo’n 1600 gram en 39 cm lang. Gevalletje Hollandse welvaren. Tim en ik zijn allebei ook niet erg klein, dus het was een beetje te verwachten. Denk ik..
Oke, die kleine, ik bedoel grote meid heeft binnen 10 weken een hele flinke groeispurt gehad. Haar hoofdje ligt hoog dus dat harde wat ik telkens boven mijn navel voelde en waar ik heel fascinerend overheen aaide en af toe op duwde, blijkt haar hoofd te zijn! ahhhh, IK ZAT GEWOON OP DER HOOFD TE DRUKKEN en ik maar denken dat het der billen waren. wat erg! Ed doet het heel goed en dat is het mooiste wat je kan horen. Helaas voor mij of nou ja ”helaas” is, dat de placenta nog niet omhoog gegaan is. Dit betekend dat we toch nog 6 weekjes moeten afwachten of het een normale of een keizersnee bevalling gaat worden. We worden nu doorverwezen naar de gynaecoloog en wat daar erg prettig van is, is dat het waarschijnlijk de gynaecoloog is die mij al eerder heeft gezien voor wat inwendige struggles. Ik bespaar je de details over onrustige cellen.
Toch prettig als iemand al bekend is met mijn vigie. Al denk ik niet dat hij bij zien van mijn naam mijn vigie ook meteen herkent. of wel? nee toch? ik zal het eens aan hem vragen. een fotografisch poezengeheugen. handig. Oke we dwalen af. Door het nieuws moeten we toch even een beetje gaan schakelen in het hele Ed project. Er komen dan toch dingen op je pad wat bij ons in het geboorteplan niet voorkwam. Kleine switch zullen we maar zeggen en gaat ons 100% lukken.

auw ik ben zwanger 2206 I

Even wat luchtigs.
Ik heb gister 2 voorbeelden gehad van de geboortekaartjes. Ik ben helemaal verliefd, dit zijn echt de leukste dingen om mee bezig te zijn. Dit doet mij nog meer verlangen naar het moment dat ze er echt gaat zijn. Op welke manier ze dan ook ter wereld komt. Ik ben ook zo benieuwd naar wat de familie en vrienden van haar naam gaan vinden. Of zijn het toch meerdere namen? Tim en ik zijn het er in ieder geval over eens, dit is het. En met het kaartje gaat het ook helemaal goed komen. Waar ik ook zo intens van geniet is het wassen van de kleertjes. Zo schattig al die kleine rompertjes, truitjes, jurkjes en de nu nog schonen spuugdoekjes en hydrofiele luiers. Oh ja, we hebben ook een kast gevonden, dus nu is het kamertje echt bijna af. Ik werd ook getipt door mijn oudste zus dat je leuke gratis baby spulletjes kan aanvragen.
Want hey! gratis is altijd goed.

– Gratis rompertje bij de Zeeman (Goed gemaakt van biologisch katoen, met stretch. Dat vinden ze heerlijk zitten. (aldus de Zeeman)
– De blije dozen bij de Prenetal
– Via ouders van nu https://www.oudersvannu.nl/zwangerbox/aanvragen/affiliate-4-you/  (ophalen bij de Etos in jouw buurt)
– Via je zorgverzekering
– Lang leven de babydump https://www.baby-dump.nl/gratis-cadeaupakket/
– Deze is echt doordacht. http://www.babygeboortedoos.nl/

auw ik ben zwanger 2206 I

Zo heb je toch al aardig was leuke gratis spulletjes bij elkaar en vult het de babykamer nog leuker.
Maar, ik vergeet mezelf ook niet te verwennen, om de drie weken ga ik naar Joyce van Erp voor een heerlijke ontspanningsmassage.
https://praktijkb-leef.nl/. Vanaf week 16 mag je weer gemasseerd worden echter raden ze het streng af om eerder in je zwangerschap jezelf te laten masseren.
een massage bij lieve Joyce is elke keer weer een cadeautje, Ik maar ook de baby komen heerlijk tot rust. je bent echt voor 100% ontspannen en dit is echt een boost voor je lichaam en geest. Ik ga het liefst zo laat mogelijk op de avond zodat ik daarna heerlijk warm kan douche en mijn bedje in kan. Ik slaap dan ook zoveel beter en ik merk dat mijn lichaam na 3 weken ook echt weer even die boost nodig heeft. Ik werk nog 40 uur + en ja die + doe ik echt zelf. Maar ik probeer wel echt lange rustmomenten te pakken en als het sporten er dan bij inschiet? Jammer dan, maar dan zijn die massages extra nodig en lekker.
Ik ben ook van plan om een babymassage cursus te gaan volgen. Het lijkt me heerlijk om samen met je beeb te ontspannen en lekker de tijd met elkaar te hebben. Naast dat het heerlijk voor je kindje is, is het ook super goed voor de band die je samen opbouwt. Wat willen we nog meer? Nog 10 weekjes dan ben je bij ons!

Nu is het tijd om daddy in spe te verwennen, het is tenslotte Vaderdag. Ik kon het niet laten heb deze stoere speenkoord laten maken.

auw ik ben zwanger 2206 I

Leuk issie he?

Tot volgende week,

Liefs Bo ❤

 

——————-

DELEN VAN DIT ARTIKEL VINDEN WIJ ERG FIJN.

Heel tof nieuws: we hebben weer een aantal winacties met mooie bedrijven. 

WINACTIE KINDERBED: volg ons op Insta. Daar maken we komende dagen de winactie van een bed bekend. Klik hier om ons te volgen. 

WINACTIE MUURSCHILDERING: Wij mogen in de zomervakantie iemand blij maken met een muurschildering. Klik hier.

WINACTIE WOONPLAATSPOSTER: Ga jij binnenkort verhuizen of ben je gewoon trots op je woonplaats? Jij mag een poster uitzoeken. Klik hier. 

WINACTIE BOEKJE: STOP MET DE SPEEN: voor alle kindjes die het moeilijk vinden om de speen aan de kant te leggen. Klik hier om het boekje te winnen. 

WINACTIE ARMBAND: volg ons op Insta. Daar verloten we komende dagen armbanden. Klik hier.

Ben jij op zoek naar een nieuwe kast op de kinderkamer? Je vindt hier ons inspiratieartikel.

stapelbed voor 3 kindjes Zomerzoen

HEEL GOEDKOOP EEN KINDERBED SHOPPEN: Een leuk nieuwtje van Zomerzoen. Wij hebben voor het eerst in de 15 jaar dat wij bestaan, BTWVRIJ shoppen met giga kortingen. En dat geldt op alle producten op onze website. Kinderkamers, kasten, bureaus etc. Klik hier om de actie te bekijken.

MEER KANS MAKEN OP DE WINACTIES: Volg onderstaande bedrijven op Instagram.

Instagram voor KusTerug Sieraden WINACTIE: we verloten op Insta armbanden

Instagram voor Zomerzoen Kinderbedden WINACTIE: we verloten op Insta een bed voor de kinderkamer

Instagram voor De Ondernemende Vrouw WINACTIE: ik verloot een half uur GRATIS skypeadvies voor de Facebookpagina van jouw bedrijf

Angeliek Nelissen is de drijvende kracht achter 3 bedrijven. Zomerzoen – KusTerug – De Ondernemende Vrouw. Wil je weten hoe zij 3 bedrijven succesvol maakte? Lees het artikel van Angeliek hier. Of vind je het leuker om haar weekplog te lezen over alles wat ze als carrieremama meemaakt? Lees hier haar weekplog.

Wil jij graag de kinderkamer veranderen? Hier vind je inspiratie. 

Wat doe je aan fruitvliegjes? Klik hier voor de tips.

Het zwangerschapsblog Auw, ik ben zwanger,  van Bo vind je hier.

Chantal is bevallen en dat ging zo mis dat ze nooit meer mag autorijden. Lees haar verhaal hier. 

Papa heeft kanker. Michelle’s blog over het leven van een jonge moeder én weduwe. Lees haar verhaal hier.

Inspiratietips om de juf of meester te bedanken? Je vindt ze hier.

Liggen al jouw schoolfoto’s in een laatje? Wij hebben de oplossing. Kijk hier.

Melissa’s zoon heeft een voedselallergie. Hij kan sterven als hij iets eet wat hij niet mag hebben. Lees hier haar verhaal.