zwangerschapsblog van bo I

Auw ik ben zwanger #zwangerschapsblog

Onrustige buik, benen en hoofd.
Oeps, ik denk dat ik de laatste lootjes aan het uitvinden ben. Ik zit in een mama augustus groep, in deze groep kunnen we allemaal kletsen over de baby’s die in augustus geboren gaan worden. Gelukkig komt er heel veel naar voren waar ik ook tegen aanloop. Wel fijn om te weten dat je niet alleen bent.  En het volgen van andere moeders is gewoon heel leuk, vind ik.

zwangerschapsblog bo wiegje

Ed en ik waren het deze week niet met elkaar eens, sorry Ed maar je was echt een drama. Het leek wel of ze de boel eens even lekker aan het verbouwen was. Nieuwe behangetje, die baarmoeder kan daar staan, oh die placenta! kan daar voor de uitgang, mooie plek. We kunnen spreken van een inwendige verbouwing en content dat ze is, want hele nachten daarop is ze enigszins rustig geweest.  Mevrouwtje weltevreden.  Dat slapen is wel lekker even, maar helaas er doen zich toch blijvende mankementen voor.
Vanochtend zijn we naar de fysio geweest, ik was ergens wel blij dat Ed nu wel rustig was. Ik had er geen trek in om van binnenuit protest te krijgen terwijl de fysiotherapeut van buitenaf aan mij zit te trekken. Voor mij was dit de 1e keer bij de fysio in zwangere toestand. Mijn bekken stonden, even kort door de bocht, schots en scheef… Die pijn kwam dus wel echt van mij af. Fijne vent die fysiotherapeut, geen houtgreep of andere rare fysio-standjes. Gewoon ontspannen liggen hier drukken daar drukken beetje duwen en mijn bekken staan enigszins weer recht. Volgende week vervolg afspraak en wat oefening voor thuis. Op naar de volgende afspraak. De gynaecoloog!! slik… hopelijk geen eendenbekkies of andere bijzondere inwendige attributen. Dat was natuurlijk te verwachten dat er geen eendenbek bij kwam kijken en ook geen antwoord op mijn vraag over zijn poezen geheugen. Nu had ik ook niet echt de ballen om het te vragen. Maar we hebben goed nieuws tot nu toe, de gyn denkt dat zelfs nu nog de placenta omhoog gaat trekken. Dit betekend wel dat ik vanaf nu val ik onder behandeling bij het ziekenhuis en 5 juli hebben we weer een echo en dan gaan ze het allemaal nog beter bekijken. Nog een klein beetje onzekerheid hier en daar, maar dat mag de pret niet drukken.

zwangerschapsblog bo IIII

We zijn bezig met regelen van de opvang, nu is de opvang niet zo moeilijk maar de dagen maken het zo lastig. We zijn eruit dat Tim gewoon fulltime blijft werken en dat ik waarschijnlijk wel minder ga werken, maar ja hoeveel minder? en welke dagen dan? en kan dat dan wel met de opvang? mehh… Normaal gesproken kan ik zulk soort dingen prima regelen maar op het moment heb ik vaker kortsluiting in de bovenkamer, dan ik ooit tevoren heb gehad. Dus wat krijg je dan? juist je schuift het op en verder en verder en steeds verder en dan opeens moet ik de knoop door hakken. Ik laat het jullie nog wel weten. ALS ik het niet vergeet.

Nog z’n kortsluiting momentje, ik dacht ik ga donderdagavond naar een cursus borstvoeding. NOT, totaal vergeten. Waarschijnlijk omdat ik nog 100 dingen aan mijn hoofd heb. beetje jammer brein, dat je me in de steek laat. 1 ding laat mij geheugen niet in de steek en dat betekend dat ik vanaf 27 juni nog 1 maand moet werken en dan EIN-DE-LIJK met verlof mag. Ik zei direct in het begin al, ah joh ik neem wel 4 weken van te voren dat red ik makkelijk. Ik ga dat de volgende keer dus echt wel anders aanpakken.
Ik heb stiekem wel een beetje spijt dat ik niet voor 6 weken heb gekozen. Ik neem zo nu en dan maar wat extra daagjes op. Helaas pindakaas.

mmm lekker pindakaas, dat ga ik zo op mijn broodje doen.

We gaan lekker trouwens met de babykamer, de meubels staan in elkaar en het begint nu echt een geheel te worden. Ik moet jullie wel iets opbiechten. Ken je dit stukje nog? uit blog #5?
Aan de commode hoeft eigenlijk niks te gebeuren dat is wel echt heel lekker. De pootjes zijn schuin en ik heb dus net zn soort ledikantje kunnen vinden met precies zulke pootjes. Te leuk. Jullie zouden wel denken, mens koop toch gewoon een complete kinderkamer ben je meteen van het speuren af en weet je ook direct of het staat. Ja, Goede tip, ons hele huis is een bij elkaar geraapt zooitje en ik hou zelf niet zo van standaard. Dus ja, het is af en toe ook wel spannend en een beste uitdaging, of het ook daadwerkelijk allemaal bij elkaar past. Nu alleen nog opzoek naar een smalle kast met eigenlijk de zelfde soort pootjes.

Die commode gaat iemand anders heel erg blij maken want ik heb me bedacht. Ik ben tegen een super leuk setje aangelopen. shame shame.

zwangerschapsblog commode
ik ben echt hartstikke blij nu, daarvoor ook al maar nu nog meer. Complete kamer foto krijgen jullie volgende week. Mits ik het niet vergeet, HAHA.
Misschien moet ik dat weekend wel compleet bijkomen van het concert van Ed, nee niet Ed in mijn buik maar Ed Sheeran. Aanstaande donderdag gaan we naar zijn concert ik ben zo benieuwd! We hebben wel een hotelletje geboekt zodat we daarna lekker relax naar het hotel kunnen lopen en kunnen chillen. Ik zag het niet echt zitten om na het concert nog terug te reizen naar het Veentje. Maar natuurlijk gaan we de dag erna even Amsterdam in. Ik ben benieuwd wat Ed van Ed vindt.
In de Augustus mama groep zijn er nog veel meer mammies to be, die naar Ed Sheeran gaan. Misschien kunnen we wel een groepsfoto maken.

De week zit weer vol met van alles en nog wat & nog meer keuzes.
Babynestje is bijna af daar ben ik ook zo benieuwd naar. Dit zijn de kleuren waaruit ik heb kunnen kiezen. OH ja, Tim zou die toch uitzoeken? ja maar die vroeg voor de derde keer wat een babynestje was dus ik heb er zelf maar werk van gemaakt. Via NOU & NOF heb ik echt te gekke keuzes gekregen.
https://www.facebook.com/nouennof/

Nu ga ik lekker genieten van een massage bij Joyce.

Tot volgende week!

Liefs Bo

zwangerschapsblog bo

zwangerschapsblog bo tim

PS: kijk deze twee spetters eens. Tim als baby en ik.

 

——————-

DELEN VAN DIT ARTIKEL VIND IK ERG FIJN.

Heel tof nieuws: we hebben weer een aantal winacties met mooie bedrijven. 

WINACTIE MUURSCHILDERING: Wij mogen in de zomervakantie iemand blij maken met een muurschildering. Klik hier.

WINACTIE POSTER KINDERKAMER: Heel gaaf dit voor de kinderkamer? Jij mag een poster uitzoeken. Klik hier. 

WINACTIE BOEKJE: STOP MET DE SPEEN: voor alle kindjes die het moeilijk vinden om de speen aan de kant te leggen. Klik hier om het boekje te winnen. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe kast op de kinderkamer? Je vindt hier ons inspiratieartikel.

boomhutbed Daan Zomerzoen

HEEL GOEDKOOP EEN KINDERBED SHOPPEN: Een leuk nieuwtje van Zomerzoen. Wij hebben voor het eerst in de 15 jaar dat wij bestaan, BTWVRIJ shoppen met giga kortingen. En dat geldt op alle producten op onze website. Kinderkamers, kasten, bureaus etc. Klik hier om de actie te bekijken.

EXTRA KANS MAKEN OP DE WINACTIES: Volg onderstaande bedrijven op Instagram.

Instagram voor KusTerug Sieraden WINACTIE: we verloten op Insta armbanden

Instagram voor Zomerzoen Kinderbedden WINACTIE: we verloten op Insta een bed voor de kinderkamer

Instagram voor De Ondernemende Vrouw WINACTIE: ik verloot een half uur GRATIS skypeadvies voor de Facebookpagina van jouw bedrijf

de ondernemende vrouw met haar kinderen

Angeliek Nelissen is de drijvende kracht achter 3 bedrijven. Zomerzoen – KusTerug – De Ondernemende Vrouw. Wil je weten hoe ik 3 bedrijven succesvol maakte? Lees mijn interview hier. Of vind je het leuker om mijn weekplog te lezen over alles wat ik als carrieremama meemaak? Mijn nieuwe weekplog komt elke zondagochtend om 6 uur online. Je vindt hier mijn plog van vorige week over mijn kinderen die zielig zijn met een carrieremama.

zomerzoen ijsje eten

Wil jij weten waar de beste ijssalons voor Nederland zijn? Wij zochten het uit. Klik hier.

Wij voegden deze week een hele gave collectie kleding toe op de website. Check hier.

jurkje vogel roze

 

Wil jij graag de kinderkamer veranderen? Hier vind je inspiratie. 

Wat doe je aan fruitvliegjes? Klik hier voor de tips.

Het zwangerschapsblog Auw, ik ben zwanger,  van Bo vind je hier.

Chantal is bevallen en dat ging zo mis dat ze nooit meer mag autorijden. Lees haar verhaal hier. 

Papa heeft kanker en gaat dood. Lees haar verhaal hier.

Inspiratietips om de juf of meester te bedanken? Je vindt ze hier.

Liggen al jouw schoolfoto’s in een laatje? Wij hebben de oplossing. Kijk hier.

Melissa’s zoon heeft een voedselallergie. Hij kan sterven als hij iets eet wat hij niet mag hebben. Lees hier haar verhaal.

Eva gaat trouwen met David en alle voorbereidingen bundelt ze in haar trouwblog. Lees hier.

 

Heb jij nu ook een bedrijf en wil je gebruik maken van onze 165.000 likes op Facebook of de maandelijks 103.000 lezers van onze blogs (met 212.000 pageviews)? Je mag me altijd mailen voor een samenwerking: info@deondernemendevrouw.nl