Auw ik ben zwanger en gesloopt door Bo

Wat was Ed Sheeran vet! Ik was wel compleet gesloopt maar het was het dubbel en dwars waard om daar met mijn dikke buik rond te dansen. of nou ja dansen eerder een beetje: stapje naar voren en stapje naar rechts, stapje naar achter en stapje naar links. Whoop whoop. Robbie Williams je weet wel die zanger van het nummer van: When I come to call, she won’t forsake me I’m loving angels instead!!!die kwam ook nog even een nummertje langs gewipt! Geweldig.

auw ik ben zwanger blog van Bo 0607

auw ik ben zwanger blog van Bo 0607. I

Ik was ook zo blij dat we bij het easy hotel een kamer hadden we zaten echt een steenworp afstand van de Johan Cruijf arena af. heerlijk! Na het concert natuurlijk een heerlijk vies Febo frietje en een kroket naar binnen gewerkt en toen hop, zo naar bed. Waar ik van stond te kijken is dat het Ed project erg kalm was toen ik eenmaal in bed lag. Misschien was ze zelf ook moe van al dat gewiebel. Misschien heeft Ed een andere muziek smaak en is ze zo in slaap gevallen..Sorry Ed Sheeran. Het viel mij ook op dat er heel veel andere zwangere vrouwen waren. Ik heb nog geprobeerd een van de mama’s van de augustus groep te zoeken, maar dat was z’n beetje onmogelijk. Het lijkt wel als je er op let dat er dan uit alle hoeken en gaten zwangere vandaan komen.
auw ik ben zwanger blog van Bo 0607 III JPG
De volgende dag een lekker ontbijtje gepakt in Amsterdam en beetje geshopt. Uiteraard voor Ed maar ook voor mezelf, ik kon het niet laten. De rest van het weekend hebben we rustig aan gedaan! nog even lekker gekroeld bij Ralph, die alweer 6 weken oud is en bij Lotte en Mourice een film gekeken over rare wezens, geen geluid maken en ja hoor een zwangere hoofdpersoon. Filmnaam -a-quiet-place. erg spannend. Verder genoten van de 0.0 juppies en op een unicorn gereden! huh? ja echt. kijk maar!
auw ik ben zwanger blog van Bo 0607 V JPG
Het weekend was weer druk en vol gezelligheid op naar een nieuwe week. Nou en die is begonnen hoor. Iemand wel eens gehoord van voorweeën? nee? ja? oh man! geen pretje en het duurde de hele nacht. Het voelt als een soort heftige menstruatiepijn en ik heb het nooit eerder gehad. Wel de harde buiken maar niet die pijn.. En ja als dit al niet echt lekker is, oh my. 
Hoe voelt een echt, echt, echte wee dan?? nou ja, daar gaan we wellicht achter komen. Eerlijk gezegd is Ed nu nog steeds redelijk onrustig en heb ik het idee dat ze uit mijn buik wil komen, sommige plekken beginnen ook best een beetje beurs te worden. Als het aanhoudt ga ik misschien toch maar even bellen met de gyn. Of zal ik het uithouden tot donderdag want dan zie ik de poezendokter weer en gaan ze mijn placenta eens eens goed onder de loep nemen. Want ja de volgende vragen hebben we nog steeds: Is de placenta al omhoog? Bestaat hij nu uit twee delen of is het een grote? hopelijk weten we donderdag meer. Oh het is dan ook feest!
Timster is dan 32 jaartjes jong en dit gaan we natuurlijk goed vieren van het weekend en donderdag heerlijk uiteten bij ons lievelingsrestaurant BITE in het Veentje nomnomnom. Ik kan ook stiekem echt niet meer wachten tot ik een heerlijke koude champagne naar binnen kan werken. We hebben nog een paar mooie flessen staan van onze wijnreis vorig jaar naar onder andere Reims. Nog eventjes wachten en dan ook maar 1 glaasje want ik ga wel proberen borstvoeding te geven. Beetje zielig als je je pas geboren beeb meteen aan de drank gaat. alhoewel? jong geleerd is oud gedaan? toch! ze drinkt nu ook goed want ze heeft zo ongeveer 3 keer per dag de hik. gulzig kindje hoor. Tim zegt dat ze dat van hem heeft.
De babykamer foto’s ben ik niet vergeten hoor! kijk nou hoe leuk! Er moet alleen nog wel een hele gave stoel komen. Iets met riet of zo. En die bloemen met dat kaartje? van Tim..Snik.
auw ik ben zwanger blog van Bo 0607 VIIII
auw ik ben zwanger blog van Bo 0607 VIII JPG
auw ik ben zwanger blog van Bo 0607 VI JPG
auw ik ben zwanger blog van Bo 0607.X
Tijd om mijn blog af te sluiten en samen van de avond te genieten. Ed moet ook even wat ruimte krijgen geloof ik.
Tot snel,
Liefs Bo

————————————————————–

Wil je meer blogartikelen lezen:

Lees hier over Chantal die na haar bevalling soms in een rolstoel zit.

Lees hier de weekplog van De Ondernemende Vrouw.

7 Miskramen en toch 3 succesvolle bedrijven opzetten? Lees het hier.

Michelle is moeder van 2 kleine kids en dan staat haar leven stil. Haar man gaat dood. Lees hier haar verhaal.

Eva gaat trouwen en schrijft wekelijks een trouwblog. Wil je artikelen teruglezen. Je vindt ze hier.

En Bo is zwanger en schrijft blogs met als onderwerp: Auw ik ben zwanger. Je leest ze hier

Fruitvliegjes in de zomer. Hoe kom je ervan af? Klik hier.

De beste ijssalons in Nederland vind je hier.

En ga je nu BBQ’en komende dagen? Dan vind je hier de lekkerste gerechten.

Last but not least hebben we 2 leuke winacties.

In de zomervakantie wil Joan iemand blijmaken met een muurschildering. Heb jij een kinderkamer die nodig een oppepper kan gebruiken? Lees hier hoe je kans maakt.

Of wil je graag een woonplaatsposter of kinderkamerposter winnen? Hier lees je hoe je kans maakt.

Sjoerd en Rianne delen hun huishoudboekje. Lees hier wat zij wekelijks uitgeven.

 

musthef mannenarmbanden 4 armbanden in 1 fotoHeb jij onze nieuwe collectie armbanden voor de stoere man al gespot? Nu € 10 welkomskorting. Je vindt de collectie hier.