Auw ik ben zwanger en ooh wat een dagen

Ooh wat een dagen!

Zoveel goede dingen, placenta die verschoven is en een beeb die rete goed groeit en nog steeds super aanwezig is. Week 33 is alweer aangebroken ook al ben ik s’avonds opnieuw redelijk uitgeteld en is het werken bijnaaaaa klaar, geniet ik nog steeds voluit. Op dit moment  lig ik nog heerlijk in bed en Ed is ook rustig aan het wakker worden. Tim? Nee die slaapt voorlopig wel. We hebben zaterdag een super feestje gehad, Tim is 32 geworden en dat moest gevierd worden met heerlijke kanunnik en merrequez worstjes van de bbq. Kanunnik zijn heerlijke trippel 4 granen biertjes. Ook nog gezond met die granen. Je gaat er alleen onwijs van brabbelen. Rond een uurtje of 01:00 heel schappelijk lagen we al in bed. Dit is het nieuwe laat in onze verjaardagen van de vriendengroep die dus niet zo laat meer worden. Dit komt doordat er veel papa’s en mama’s zijn en op het moment een paar zwangeren huismussen en een borstgevende kersverse muttie. Een hoop kindjes die toch lekker optijd naar bedje moeten. We hebben wel genoeg slaapplekken maar de leeftijden liggen ook wel uit elkaar. In ieder geval een heerlijke avond met gezelligheid. Volgend jaar met onze kleine Edster erbij. Alles wordt dan zoveel leuker.

auw ik ben zwanger zwangerschapsblog

Voorwee ah nee

Had ik jullie al verteld dat Ed mij aan het voorbereiden was op wat weetjes? En dan bedoel ik de voorweeën. Holy moly, dit was zacht uitgedrukt geen pretje. Dus ik begin mij ergens wel zorgen te maken over de echte, echte weeën. Mijn eigen moeder is er heilig van overtuigd dat Ed eerder komt en meestal heeft mijn moeder daar wel gevoel voor. Mocht ze dan over een paar weekjes komen hopelijk is ze dan ook gedraaid want ze ligt nog wel met der hoofd naar boven en ik had met die voorweeën zo gehoopt dat ze al was goed gaan liggen. Ook omdat ik hoorde dat je maagzuur daar stukken minder van wordt. Die gore zure zooi ben ik echt spuugzat. Bah. Liters melk gaan er tegenwoordig doorheen en dan ook nog mijn secret lover Rennie, die altijd en overal met mij mee gaat. Zwaar leven hoor.

Auw nog 1 laatste werkopdracht

Verder gaat het goed. Volgende week zaterdag nog 1 laatste fotografie opdracht. Twee hele afgetrainde zussen. Hopelijk kan ik ze een beetje bijhouden met mijn niet zo afgetrainde buik, maar wel strak. Dus. Nee super veel zin in en dan nog 2 weekjes werken op kantoor en dan is mijn verlof aangebroken. Zoveel zin in en er staan heel wat dingen op mijn lijstje om te gaan doen. Tim heeft ook als het goed is vakantie. Dat wordt eerst een weekje echt ontspannen. Hopelijk blijft het weer ook zo mooi als dat het nu is. Ik ben ook zo benieuwd hoe mijn buik zich verder gaat ontwikkelen. Of ik nog meer ga groeien en of ik misschien wel terug mag naar mijn eigen VK. De gyn zei namelijk dat als de placenta zo blijft dat ik eventueel wel terug kon naar hun. Daar moet ik ook nog even over nadenken. 1 ding waar ik niet meer over na hoef te denken is het geboortekaartje! Die is af en zo leuk. Blij ei, ik kijk er telkens na.
Soms is het echt even tandenbijten want ik wil hem zo graag laten zien.

auw ik ben zwanger en ooh wat een dagen

Geduld, geduld en nog eens geduld en dat geldt ook voor…tja… De altijd gezellige sanitair stop. Mijn hemel wat duurt dat een tijd joh. Ik heb een hele sterke blaas merk ik. Ik hoef niet heel vaak naar de wc maar als ik dan moet. Plassen gaat prima maar the big message.
Zal er verder niet over in details treden. Drama.

Goede afsluiter voor deze morgen! Ik ga koning Kanunnik wakker maken en vandaag wederom weer genieten van het weer en een lief vriendinnetje die gezellig langs komt.

Tot volgende week! Enne… we zijn heel blij als je dit artikel deelt op social media.

Liefs Bo ❤️

 

Wil je meer blogartikelen lezen:

Lees hier over Chantal die na haar bevalling soms in een rolstoel zit.

Lees hier de weekplog van De Ondernemende Vrouw.

7 Miskramen en toch 3 succesvolle bedrijven opzetten? Lees het hier.

Michelle is moeder van 2 kleine kids en dan staat haar leven stil. Haar man gaat dood. Lees hier haar verhaal.

Ben jij op zoek naar een hele gave kinderkamer? Kijk dan eens op Zomerzoen. Zomerzoen heeft altijd geweldige aanbeidingen. Je vindt deze aanbiedingen hier.

zeaumer boomhutbed

Eva gaat trouwen en schrijft wekelijks een trouwblog. Wil je artikelen teruglezen. Je vindt ze hier.

En Bo is zwanger en schrijft blogs met als onderwerp: Auw ik ben zwanger. Je leest ze hier

Fruitvliegjes in de zomer. Hoe kom je ervan af? Klik hier.

De beste ijssalons in Nederland vind je hier.

moederdag tips

Onze bestseller afgelopen weken. Deze armband Cute Balls met bedel. Je kunt deze hier bekijken.

En ga je nu BBQ’en komende dagen? Dan vind je hier de lekkerste gerechten.

Sjoerd en Rianne delen hun huishoudboekje. Lees hier wat zij wekelijks uitgeven.

musthef mannenarmbanden 4 armbanden in 1 fotoHeb jij onze nieuwe collectie armbanden voor de stoere man al gespot? Nu € 10 welkomskorting. Je vindt de collectie hier.

corpus dagjeweg met kinderen

Overweeg jij een dagje naar Corpus te gaan? Wij gingen ook en vertellen er alles over in ons blog. Je vindt het hier.