auw ik ben zwanger Bo 1506

Auw ik ben zwanger | Zwangerschapsblog van Bo

Hoe zit het met de placenta?

auw ik ben zwanger, blog van Bo 1506

Aankomende dinsdag is een spannende dag voor ons. Dan komen we er achter dat of de placenta wel of niet omhoog gegaan is. Ik heb hier toch best wel spanning van. Is ook niet zo heel gek want je hele bevalling hangt er van af. Grote kans dat ik direct een sprintje trek naar de onderzoeksbank… Niks nieuws voor de VK.

auw ik ben zwanger blog van Bo 1506

We gaan richting de 30 weken mensen!! Holy crab 🦀. Over 3 maanden zal Ed geboren worden. Slik, het komt zo dichtbij en ik blijf t zeggen, het gaat echt snel. Ik begin nu ook los te gaan met het kopen van nog meer kleertjes en frutsels. Ik ben waarschijnlijk zo’n muttie die dus straks veel te veel van maat 50 heeft en Ed er praktisch 1 week in past, als ze er al in past. Ah joh boeiend. We kleden haar gewoon 3x per dag om dan kan ze in ieder geval alles 1x aan. Opgelost. Mijn aankoop van afgelopen week en zeker niet de laatste. Ik zag deze schattige rompertje van de Hema. En ik moest bloemen halen voor mijn bonus oma en zag deze inimini kaarsjes daar liggen die moest ik ook meenemen. Die kan ik vast wel kwijt in haar kamertje. Ik laat al lang alle frutsels niet meer aan Tim zien, die draait alweer met zn ogen als ik wederom weer thuis kom met tierelantijntjes. Moest dit nou? Of heb je dat echt nodig? Waar ga je dat nou weer neer zetten? Etc etc. Typisch mannen denk ik die hebben hier natuurlijk helemaal geen verstand van.

auw ik ben zwanger Bo 1506

Ik zal jullie nog eens wat vertellen.
Nu doe ik altijd heel stoer en heb ik na mijn idee helemaal geen rare emotionele mentale breakdowns.. behalve van de week. Tim ging  1 avondje de 5 km meelopen met de avondvierdaagse. Sjoerd ons oudste neefje ging voor de 1e keer mee lopen. Hartstikke spannend. Daar stond ik dan tussen 30 andere ouders langs de kant van de weg met wat druifjes en flesjes water. Daar kwamen ze aan gelopen, ik werd overspoeld door tranen die ik echt maar net kon inhouden. Tim en Sjoerd keken mij aan van wat is er mis met je joh? Met een hoog raar stemmetje en dikke brok in mijn keel kon ik er nog net iets van – ik heb druuiiven en waaater voor jullie” uitbrengen. 2 min later zat ik op de fiets een potje te snotteren om helemaal niks dus. Wauw. Dit is dus zn “ik moet keihard huilen, maar weet niet waarom momentje” het was gewoon zo aandoenlijk. Tim als aanstaande papa en dat wij dat later ook gewoon gaan doen, dat was gewoon een geluksmomentje. Afgelopen vrijdag had ik mijn laatste trouwerij om te fotograferen en daar had ik dus ook een paar momenten dat ik even een traantje weg moest wegpinken. Bah sentimenteel gedoe heb er helemaal geen grip op. Het bruidspaar was echt heel behulpzaam en bekommerde zich vaker om mij dan om hun zelf, dat was echt heel lief. Of ik dit nog eens een keer zou doen? Nee, nooit. Niet in week 29. Ik ben lichamelijke nog aan het bijkomen, voel me net een omaatje van 90.

auw ik ben zwanger blog Bo 1506 I

Ik zal je ook eerlijk zeggen, dat ik al 3 keer mijn ogen gesloten heb op deze blog. En ik heb jullie nog zoveel te vertellen over de massages die ik elke drie weken plan en dat ik ook zeker van plan ben een cursus babymassage te gaan volgen. Maar oh geeeuw ik kan gewoon even niet meer. Zelfs Ed is rustig.

Het zal er wel allemaal bij horen. Volgende week beloofd, fris en fruitig vol energie een nieuwe blog.

Liefs Bo ❤

PS: Hebben jullie leuke vragen aan mij? Vragen waar ik als “mama in spe” echt even over moet na denken? Stel ze dan hieronder en ik neem ze mee in mijn volgende blog.

stapelbed voor 3 kindjes Zomerzoen

Nu BTW-vrij kinderbedden, kasten en bureaus shoppen met code btwvrij. Bekijk hier de collectie.

 

Volg onderstaande bedrijven op Instagram.

Instagram voor KusTerug Sieraden 

Instagram voor Zomerzoen Kinderbedden

Instagram voor De Ondernemende Vrouw

Wil jij weten wie er het gezicht achter dit bedrijf is? Lees het artikel van Angeliek hier.

Wil jij graag de kinderkamer veranderen? Hier vind je inspiratie. 

Het zwangerschapsblog Auw, ik ben zwanger,  van Bo vind je hier.

Papa gaat dood. Michelle werd jong weduwe en bleef achter met 2 kleine kindjes. Lees haar verhaal hier.

Inspiratietips om de juf of meester te bedanken? Je vindt ze hier.

Liggen al jouw schoolfoto’s in een laatje? Wij hebben de oplossing. Kijk hier.

Melissa’s zoon heeft een voedselallergie. Hij kan sterven als hij iets eet wat hij niet mag hebben. Lees hier haar verhaal.

WINACTIE: een muurschildering op de kinderkamer? Wij mogen er eentje weggeven. Lees hier.