De ex van mijn vriend is zo jaloers

De ex van mijn vriend is zo jaloers | gastblog

De ex van mijn vriend is zo jaloers

Als je gaat scheiden dan ben je in de eerste tijd daarna zo verdrietig. Je leven is echt 360 graden omgegooid. Je had het anders voorzien. Het voelt als een teleurstelling. Je bent niet getrouwd om uiteindelijk in een scheiding te belanden. Maar na een aantal maanden begint het te kriebelen. Wil je weer een arm om je heen ’s avonds op de bank. Ineens is er een nieuwe liefde in je leven. Zo ook in mijn leven. Lees hieronder mijn blog over de ex van mijn vriend is zo jaloers.

Hoe ons mooie sprookje begon

Via een datingsite leerden wij elkaar kennen. Iedereen die op latere leeftijd alleenstaand is, herkent het vast wel. Je zit ’s avonds alleen op de bank en je bent benieuwd wie er op Tinder zit. Ik was bijna 1 jaar een single mom en wilde dat ook wel eens proberen. Ik maakte een account aan en voordat ik het in de gaten had, had ik de eerste match te pakken. Wow wat een leuke kerel dacht ik. Na een paar avonden appjes over en weer sturen, gingen we op date. Het klikte vanaf het eerste moment. Hij was leuk, lief, lekker en vooral heel grappig. Nadat we de kinderen aan elkaar voorgesteld hadden, werd ons sprookje alleen maar mooier. Lees hieronder verder over: de ex van mijn vriend is zo jaloers

 

Lees meer: een dagje Den Bosch met kinderen. Klik hier

 

Steeds leuker werd het tussen ons

Op een zaterdag, ik weet nog goed dat het buiten heel hard regende en waaide, zaten we samen aan de keukentafel. We hadden een luie zaterdagochtend samen. Hij stelde voor om een keer kennis te maken met zijn ex. Natuurlijk had ik al heel veel verhalen over haar gehoord. Dat ze niet zo’n perfect huwelijk hadden als dat het leek. Dat het voor hem een opluchting was dat ze uit elkaar waren. Eigenlijk vond ik het wel een prima idee om zijn ex te ontmoeten. Omdat het zo goed ging tussen ons was dat ook in het belang van de kinderen. De afspraak was gepland.

 

Lees meer: lekkere recepten voor Valentijnsdag of een romantisch etentje. Klik hier

 

Ik bezocht zijn ex

Tijdens het bezoek aan de ex van mijn vriend, zag ik direct bij binnenkomst dat dit anders zou gaan dan ik vooraf dacht. We zaten op de bank met een kopje koffie en zijn ex begon heel veel vragen over mijn werk te stellen. Zij werkt maar 10 uurtjes per week en leeft voor de alimentatie die mijn vriend aan haar betaalt. Ik heb gestudeerd en een goede baan. Heb het altijd prima gehad met mijn 2 kinderen als alleenstaande moeder. Haar reacties werden steeds grimmiger en hatelijker. Zo vertelde ze dat een moeder niet zoveel moet werken. Dat het veel beter is om thuis te blijven met de kinderen. Ze veroordeelde moeders die meer dan 15 uur per week werkten. Ze vertelde me ook dat ze haar ex-man nog steeds de allermooiste man van Nederland vond. Dat vond ik wel een beetje raar omdat ze een nieuwe relatie had.

Thuiskomst

Toen ik thuiskwam vroeg mijn vriend me hoe het was geweest en barstte ik in huilen uit. Ik vond het niet eerlijk wat ze had gezegd. Ik krijg geen alimentatie van mijn ex-man en heb altijd geprobeerd om zo goed mogelijk voor mijn kinderen te zorgen. Zij heeft gemakkelijk praten met de bak geld die elke maand haar kant op gaat. Als ik zoveel zou krijgen van mijn ex dan zou ik ook rustig 25 uur minder kunnen gaan werken. Diezelfde avond nog kwam er een appje van haar. De dag erna weer eentje en 2 dagen later weer eentje. Dat mijn vriend maar eens na moest denken dat zij toch wel leuker was dan ik. Dat ze wellicht spijt had van de scheiding. Ze stuurde dan steeds foto’s van hun trouwdag mee. Gelukkig nam mijn vriend het super op. Ik ben de liefde van zijn leven volgens hem.

Wie herkent dit?

Ben jij ook gescheiden en herken jij dit: de ex van mijn vriend is zo jaloers? Laat dan hieronder een reactie achter.

Herkenbaar voor iemand?

Liefs van Mariska

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *