Ik zoek schoencadeautjes geboortetoren

Ik zoek schoencadeautjes | 11x de allerleukste

Ik zoek schoencadeautjes

Het is weer zover. De hele fijne sinterklaastijd is losgebarsten. Hoe fijn is dat. Het is ook een spannende tijd voor jouw kleintje en vooral als ze nog in het sinterklaasfeest geloven. Maar ook later als ze het grote geheim net weten, blijft deze tijd bijzonder en spannend. Heb jij afgelopen week al op Google gezocht naar: “ik zoek schoencadeautjes”. Je wordt overladen hé? Wij hebben de meest geweldige schoencadeautjes voor jou in 1 blogartikel gebundeld.

#schoencadeautje 1

Heb jij een schattig meisje dat al oorbelletjes heeft? Deze oorbelletjes zijn nieuw in ons assortiment bij onze webwinkel KusTerug. Ze kosten € 9,99 inclusief verzendkosten in Nederland en € 12.50 voor België. Maar: Je bestelt ze door te appen naar +31 6 2256 3856

OP=OP

ik zoek schoencadeautjes ik zoek schoencadeautjes

ik zoek schoencadeautjes

schoencadeautje oorbelletjes

#schoencadeautje 2

Dit schoencadeautje is geweldig voor jongens en meisjes. Het is een leuk dobbelspel en duurt niet te lang. Bij ons thuis is dit favoriet. Precies zoals op de doos staat: snel, simpel en spannend. Je bestelt dit schoencadeautje dobbelspel via de link in het product.

schoencadeautje

 

#schoencadeautje 3

 

Een armbandje met het eigen handschrift. Deze armbandjes zijn helemaal nieuw in ons assortiment. Misschien iets duurder voor een schoencadeautje maar wel super mooi met een handgeschreven boodschap of naam op het naamplaatje. Bestellen van een armbandje met handschrift gaat via onze website.

 

armbandje met handschrift

#schoencadeautje 4

Hoe leuk is dit armbandje met de tekst grote zus of klein zusje erop. Ook heel mooi om te laten weten dat er weer een kleintje in jullie gezin bij komt. Het armbandje met de tekst grote zus of klein zusje is bestellen via onze website.

armbandje grote zus

#schoencadeautje 5

Nog zo’n topcadeautje dat kan voor een jongen als een meisje. Bij ons hebben ze hier heel wat mee afgespeeld. Ik vond deze set ook ideaal om mee te nemen als we bv. gingen uiteten. Deze Duplo-set met jungledieren bestel je hier.

Duplo schoencadeautje

#schoencadeautje 6

Jouw kindje een onesie, ook haar pop een onesie van Babyborn. Deze bestel je simpel online en wordt binnen 1 werkdag geleverd.

onesie van babyborn

#schoencadeautje 7

Deze Lego auto is niet alleen voor jouw stoere kerel leuk maar ook voor papa of opa. Heel veel plezier van deze auto zal jouw kereltje beleven. Altijd voordelig online Lego bestellen kan via deze link.

online lego bestellen

#schoencadeautje 8

Een sinterklaasboek is altijd fijn. Je koopt het 1 keer en je hebt er jarenlang plezier van. Zo ook van dit boek. Al jarenlang dé favoriet bij ons in huis. Eerst bij mijn kinderen en nu voor mijn nichtje van 5 jaar oud.

online sinterklaasboek kopen

#schoencadeautje 9

Ken jij deze Monopoly editie valsspelers al? Speciaal voor valsspelers. Ik vind een spel altijd super leuk om al vroeg in de schoen te doen. Ze krijgen het gewoon allemaal samen en hebben er jarenlang plezier van.

schoencadeautje spel online kopen

 

#schoencadeautje 10

Een geboortetoren met naam is een super leuk schoencadeautje voor een kindje dat net geboren is. Nu mooi om in de slaapkamer neer te zetten en volgend jaar om mee blokkentorens te bouwen. Je bestelt ze op onze website in heel veel verschillende kleuren.

geboortetoren met naam

 

#schoencadeautje 11

Een baby armbandje met naam is altijd een mooi cadeautje. Ook als het over een paar weken kerst is. Ook een mooi sieraad om te bewaren voor later in de herinneringskist. Levertijd is 1-3 werkdagen en je shopt dit baby armbandje met naam op onze eigen website. Leverbaar in 3 kleuren en er is al een maatje vanaf 0 jaar.

baby armband met naam

 

Heb jij nog een vette tip over dit onderwerp: Ik zoek schoencadeautjes? Laat het ons weten. We nemen deze graag op in de lijst.