moederdag sieraad

moederdagcadeau kopen? 10 tips met bestsellers

Moederdagcadeau kopen? 

Wat is nu het perfecte moederdagcadeau waarmee je jouw moeder echt zult verrassen? Het perfecte moederdagcadeau is voor mij een knutselcadeau van mijn 9-jarige zoon. Vorige week haalde ik hem op van school en in de auto deed hij heel geheimzinnig. Toen ik vroeg wat er was zei hij: “ik heb jouw moederdagcadeau onder mijn shirt”;-) Ik lag dubbel van het lachen. Dat begrijpen jullie wel. Maar wil je nu toch een moederdagcadeau kopen? Ik doe dat altijd wel voor mijn moeder. Dan hebben wij 10 bestsellers voor je op een rijtje gezet. Moederdag is voor KusTerug de druktste periode van het jaar met heel veel bestellingen. Elk jaar is het een hele uitdaging om alle orders op tijd bij de moeders te krijgen. En wij worden zo blij van alle papa’s die ons appen of een mail sturen dat ze een mooi moederdagcadeau willen kopen maar dat ze hulp nodig hebben bij het uitzoeken. Zo schattig en lief.

gratis armbandje van Kusterug

GRATIS ARMBANDJE: wil jij een gratis zilveren armbandje voor een volwassene cadeau krijgen bij jouw bestelling? Het armbandje heeft een waarde van € 29. Lees hier hoe je dit kunt bestellen.

 

#tip 1: de slaven armband met de tekst: “de liefde tussen moeder & dochter… is voor altijd” 

bangle de liefde tussen moeder en dochter

Deze prachtige moederdagarmband is in 3 kleuren leverbaar. De tekst zie je op de buitenkant van de armband. Het mooie is dat je in de binnenkant jouw eigen tekst kunt laten graveren. Deze mag maximaal 20 tekens zijn. Bestel je de armband zonder tekst aan de binnenkant dan is de levertijd 2 werkdagen. Deze kun je dus tot het laatste moment voor moederdag bestellen. Wil je wel een tekst aan de binnenkant dan is de levertijd 8 werkdagen. Je vindt de armband hier op onze website.

#tip 2: tiffany kettinkje met gegraveerd hartjetiffany kettinkje

Dit prachtige kettinkje in Tiffany style is zo mooi. Heel subtiel met een hartje en pareltje en in 3 kleuren leverbaar. De levertijd is 8 werkdagen. En je kunt zowel de voor- als de achterkant laten graveren. Je vindt het kettinkje hier op onze website.

 

#tip 3: brownies

moederdagtip van kusterug

Dit is een heerlijke tip voor alle moeders die van brownies houden. Ik houd zelf niet zo van zoete heerlijkheden maar er zijn natuurlijk heel veel moeders die dit wel heel erg lekker vinden. Bij Brownies per Post bestellen wij regelmatig lekkere brownies voor gelegenheden. Het mooie is dat ze in een brievenbusbox zitten zodat je niet op de postbode hoeft te wachten. Informatie en prijzen vind je hier.

 

#tip 4: cute balls armband met extra bedels

armband met naambedel in 3 kleuren leverbaar

Dit armbandje is al zolang KusTerug bestaat een topper. Nieuw is dat deze nu ook in goud- en rosékleurig leverbaar is. Het armbandje is fijntjes door de kleine balletjes. Maar toch opvallend genoeg om er veel complimenten over te krijgen. Wil je meer bedeltjes aan dit armbandje? Geen probleem. Hieronder geven we je de link door om extra bedels te bestellen.

Link naar armband

Link naar extra bedeltjes

 

#tip 5: armband met geboortestenen

moederdagcadeau met geboortestenen

Het mooie van deze armband is dat naast de gegraveerde bedels, je ook geboortesteentjes kunt toevoegen. Elke steen symboliseert een maand van het jaar. De maand waarin het kindje geboren is. De bedel kan aan de voorkant en aan de achterkant gegraveerd worden. De levertijd is 8 werkdagen. Bestel op tijd om zeker te zijn dat je cadeau voor moederdag binnen is. Nog meer bedels bijvoorbeeld voor een oma met heel veel kleinkinderen is geen probleem. Bekijk het product hier.

#tip 6: armbandenset de liefde tussen moeder en kind is voor altijd

moederdag sieraad

Ben je dit jaar een beetje laat met het bestellen van het perfecte moederdagcadeau? Dit cadeaudoosje is in 2 werkdagen leverbaar. Dus ideaal voor last minute cadeautjes. En nog mooier: het past door de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te blijven voor de postbode. Wil je alles hierover weten? Klik hier.

#tip 7: een kaartje “ik stuur maar een kaartje want ik pas zelf niet door de brievenbus”

Woon je te ver weg om je moeder op moederdag te bezoeken? Dan kun je ook een mooie kaart sturen. Wij hebben goede ervaringen met Greetz. Je kunt daar kiezen uit heel veel kaarten. Wel zou ik op tijd bestellen en desnoods een dag eerder het kaartje laten bezorgen. Het kan met moederdag wel eens topdrukte zijn en dan kan PostNL niet alles verwerken. Je vindt de allerleukste moederdagkaartjes hier.

#tip 8: de perfecte tas voor elke moeder

origineel cadeau voor oma

Deze tas hebben we afgelopen week al heel vaak verkocht voor alle lieve oma’s van Nederland en België. De tas heeft een sjieke sportieve uitstraling doordat deze gemaakt is van vilt. En de opdruk is natuurlijk helemaal perfect. Je kunt desnoods nog een naam laten toevoegen zodat de tas ook echt voor oma Lies, oma Els of oma Marijke is. Mijn moeder heb ik deze tas met haar verjaardag cadeau gegeven en ze gebruikt deze om boodschappen te doen, als luiertas voor mijn kleine nichtje Mirthe, maar ook als ze met de camper weggaat. Kortom: de perfecte tas voor de allerliefste oma. Je vindt de tas hier. 

#tip 9: ketting met vervlochten circels

ketting vervlochten cirkels moederdagtip

Deze ketting was met Sinterklaas en Kerst het perfecte cadeau voor moeder. Deze stond in de decembermaand in onze top 5 van bestsellers. De ketting is subtiel door zijn eenvoud. Op de 3 cirkels kun je jouw tekst laten graveren. Super mooi cadeau voor moederdag. Leverbaar in 2 kleur, goud en zilver en de levertijd is 8 werkdagen,. Je vindt de ketting hier.

#tip 10: bangle armband ik vind je lief

slavenarmband met jouw tekst

Deze bangle armband met de tekst: “ik vind je lief”, is het allerliefste cadeau om deze bestseller lijst voor moederdagcadeaus mee af te sluiten. Aan de binnenkant van de armband kun je jouw eigen tekst laten graveren. Zonder tekst is de levertijd van deze bangle 2 werkdagen en met gravering is deze 8 werkdagen. De armband wordt in een mooie verpakking als brievenbuspakje verzonden. Je hoeft dus niet te wachten totdat de postbode gaat aanbellen. De armband kun je hier bekijken.

 

Wil je lekker geniet van aspergerecepten met moederdag? In dit blogartikel vind je de heerlijkste inspiratietips. aspergesoep

Heb jij nu zelf de allerleukste tip om het meest originele moederdagcadeau te kopen? Laat het ons weten dan voegen we dit toe aan onze bestsellerlijst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *