zilveren ketting met naam kusterug

Moederdagcadeau kopen 2019 | de beste tips

Moederdagcadeau kopen? 

Wil jij het perfecte moederdagcadeau kopen waarmee je jouw moeder echt zult verrassen? Het perfecte moederdagcadeau is voor mij een knutselcadeau van mijn 9-jarige zoon. Vorige week haalde ik hem op van school en in de auto deed hij heel geheimzinnig. Toen ik vroeg wat er was zei hij: “ik heb jouw moederdagcadeau onder mijn shirt”;-) Ik lag dubbel van het lachen. Dat begrijpen jullie wel. Maar wil je nu toch een moederdagcadeau kopen?

Waarom een moederdagcadeau kopen?

Ik doe dat altijd wel voor mijn moeder. Toch om te laten blijken hoe lief ik haar vind maar ook hoe ik het altijd zo waardeer dat ze altijd op de kinderen past als ik het even nodig heb. Moederdag is voor KusTerug de drukste periode van het jaar met heel veel bestellingen. Elk jaar is het een hele uitdaging om alle orders op tijd bij de moeders te krijgen. En wij worden zo blij van alle papa’s die ons appen of een mail sturen met een verzoek om het allermooiste cadeau voor hun vrouw te organiseren. En daar werken wij graag aan mee. Wil jij weten wat de trend voor 2019 is voor moederdagcadeau kopen? Lees hieronder verder.

#tip 1 voor moederdag 2019

de absolute topper dit jaar is een bar ketting. Je hebt ze misschien al wel gezien bij de BN’ers maar dat zijn kettingen van minimaal € 225. Wij hebben nu deze geweldige kettingen in ons assortiment. Deze zilveren ketting met naam vind je op onze site.

zilveren ketting met naam kusterug

#tip 2 moederdag 2019

een naambord voor aan jouw voordeur. Naambordjes online bestellen is super simpel en je krijgt een voorbeeld toegestuurd. Dat voorbeeld mag je zo vaak wijzigen totdat je helemaal tevreden bent.

moederdagcadeau 2019 kusterug

 

 

#tip 3 moederdag 2019

De slaven armband met de tekst: “de liefde tussen moeder & dochter… is voor altijd”

bangle de liefde tussen moeder en dochter

Deze prachtige moederdagarmband is in 3 kleuren leverbaar. De tekst zie je op de buitenkant van de armband. Het mooie is dat je in de binnenkant jouw eigen tekst kunt laten graveren. Deze mag maximaal 20 tekens zijn. De levertijd is 1 werkdag van deze mama armband met naam.

 

#tip 4: moederdag 2019

Heel veel vrouwen wil graag een Airfryer. Philips heeft de beste Airfryers. Het allergrootste voordeel vind ik dat je een Airfryer gewoon als oven kunt gebruiken maar deze niet hoeft voor te verwarmen. Wij maken 95% van onze gerechten in de Airfryer.

 

moederdagcadeau airfryer

 

#tip 5: moederdag 2019

tiffany kettinkje

Dit prachtige kettinkje in Tiffany style is zo mooi. Heel subtiel met een hartje en pareltje en in 3 kleuren leverbaar. De levertijd is 1 werkdag. En je kunt zowel de voor- als de achterkant laten graveren. Alle moederdag sieraden vind je hier.

 

#tip 6: leesboek geven met moederdag

Een leesboek is altijd leuk om te geven maar ook om te krijgen. Wij hebben de gloednieuwe thriller van Esther Verhoef gelezen en een review hierop gegeven.

In 1 dag uitgelezen Vrouwwatbenjemooi

Lees meer: review van het boek Facade bekijken. ALLERBESTE TIP VOOR EEN MOEDERDAGCADEAU

 

#tip 7: cute balls armband met extra bedels

armband met naambedel in 3 kleuren leverbaar

Dit armbandje is al zolang KusTerug bestaat een topper. Nieuw is dat deze nu ook in goud- en rosékleurig leverbaar is. Het armbandje is fijntjes door de kleine balletjes. Maar toch opvallend genoeg om er veel complimenten over te krijgen. Wil je meer bedeltjes aan dit armbandje? Geen probleem. Hieronder geven we je de link door om extra bedels te bestellen. De levertijd is 1 werkdag.

Link naar armband

Link naar extra bedeltjes

 

#tip 8: armband met geboortestenen

moederdagcadeau met geboortestenen

Het mooie van deze armband is dat naast de gegraveerde bedels, je ook geboortesteentjes kunt toevoegen. Elke steen symboliseert een maand van het jaar. De maand waarin het kindje geboren is. De bedel kan aan de voorkant en aan de achterkant gegraveerd worden. De levertijd is 1 werkdag. Bestel op tijd om zeker te zijn dat je cadeau voor moederdag binnen is. Nog meer bedels bijvoorbeeld voor een oma met heel veel kleinkinderen is geen probleem. Bekijk het product hier.

#tip 9: armbandenset de liefde tussen moeder en kind is voor altijd

moederdag sieraad

Ben je dit jaar een beetje laat met het bestellen van het perfecte moederdagcadeau? Dit cadeaudoosje is in 1 werkdag leverbaar. Dus ideaal voor last minute cadeautjes. En nog mooier: het past door de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te blijven voor de postbode. Wil je alles hierover weten? Klik hier.

#tip 10: de perfecte tas voor elke moeder

origineel cadeau voor oma

Deze tas hebben we afgelopen week al heel vaak verkocht voor alle lieve oma’s van Nederland en België. De tas heeft een sjieke sportieve uitstraling doordat deze gemaakt is van vilt. En de opdruk is natuurlijk helemaal perfect. Je kunt desnoods nog een naam laten toevoegen zodat de tas ook echt voor oma Lies, oma Els of oma Marijke is. Mijn moeder heb ik deze tas met haar verjaardag cadeau gegeven en ze gebruikt deze om boodschappen te doen, als luiertas voor mijn kleine nichtje Mirthe, maar ook als ze met de camper weggaat. Kortom: de perfecte tas voor de allerliefste oma. Je vindt de tas hier. 

#tip 11: ketting met vervlochten circels

ketting vervlochten cirkels moederdagtip

Deze ketting was met Sinterklaas en Kerst het perfecte cadeau voor moeder. Deze stond in de decembermaand in onze top 5 van bestsellers. De ketting is subtiel door zijn eenvoud. Op de 3 cirkels kun je jouw tekst laten graveren. Super mooi cadeau voor moederdag. Leverbaar in 2 kleuren, goud, zilver en rosé goud. De levertijd is 1 werkdag,. Je vindt de ketting hier.

#tip 12: bangle armband ik vind je lief

slavenarmband met jouw tekst

Deze bangle armband met de tekst: “ik vind je lief”, is het allerliefste cadeau om deze bestseller lijst voor moederdagcadeaus mee af te sluiten. Aan de binnenkant van de armband kun je jouw eigen tekst laten graveren. De levertijd is 1 werkdag. De armband wordt in een mooie verpakking als brievenbuspakje verzonden. Je hoeft dus niet te wachten totdat de postbode gaat aanbellen. De armband kun je hier bekijken.

 

Heb jij nu zelf de allerleukste tip om het meest originele moederdagcadeau kopen? Laat het ons weten dan voegen we dit toe aan onze bestsellerlijst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *