origineel cadeau voor oma

Moederdagcadeau voor oma – winactie

Natuurlijk is het ook leuk om een origineel moederdagcadeau voor oma te verzinnen. Oma’s zijn tenslotte vaak de rots in de branding als het gaat om oppassen. Bij ons haalt ze vaak de jongste van school ’s middags als ik druk ben met KusTerug. Hij vindt het dan fijn dat hij even de volledige aandacht van oma heeft en ze verrast hem altijd met lekkere dingetjes. Daarom verdient oma een origineel moederdagcadeau.

origineel cadeau voor oma

Wil jij deze originele moederdagcadeau voor oma bestellen? Klik dan hier.

Tijdens onze zoektocht naar een origineel cadeau voor de allerliefste oma, zijn er talloze opties voorbij gekomen. Is een mok met een speciale tekst leuk? Of was dat 10 jaar geleden leuk. Of misschien een sjaal met opdruk. Maar als ze de sjaal dichtknoopt is de opdruk weg. Wat is dan het allerleukste cadeau voor de superlieve oma?

Wat gebruikt oma bijna elke dag. Als ze ’s morgens even een boodschap doet, als ze naar de markt gaat op vrijdag, of als ze met haar kleinkinderen naar de hertjes in het park fiets. Het cadeau moest aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • elke oma moet het kunnen gebruiken
  • het moet hip zijn, oma’s zijn tegenwoordig ook nog echt super hip
  • het moet handig zijn, oma’s houden van handig
  • het moet laten zien dat ze oma is, oma’s zijn altijd heel trots op hun kleinkinderen en vertellen het liefste de hele wereld over alle ontwikkelingen van de koters
  • het moet een mooie kleur hebben die eigenlijk iedereen mooi vindt of de oma nu jong of oud is

kopje koffie Zomerzoen

Pff…. dat was even een klusje voor ons creatief team. Hoe werken wij zo’n idee uit. Wij gaan aan onze lange tafel zitten. Sommige met een lekker kopje cappuccino en de rest met een heerlijk glas van Bodum (ken je die hele gave theeglazen?). Kijk maar eens op de site van Fonq daar vind je de collectie Bodum glazen. Ze zijn dubbelwandig waardoor je koffie of thee heel lang warm blijft.

Bovenstaande foto van dat mooie kopje cappuccino is ooit gemaakt voor VT Wonen. Er was een interview met ons zusje Zomerzoen (ja… dat leuke bedrijf met die hele gave kinderbedden). Daarbij vond de fotograaf ons kopje koffie zo mooi en hij vond mijn hand en armband prachtig. Dus werd er een foto gemaakt. Ik ben er na al die jaren nog steeds trots op. Ik houd trouwens een zakje vast met daarin een paar heerlijke bonbonnetjes.

stapelbed voor 3 kindjes Zomerzoen

Bed bekijken: klik hier.

Wil jij graag een mooi sieraad geven als moederdagcadeau voor oma? Lees dan ons blog met de beste tips.ย 

Bo Theijs zwangerschapsblog

Bo is zwanger en schrijft wekelijks een blog voor ons met de naam, Auw ik ben zwanger. Je leest haar artikelen hier.