schoolfotoboek peuter puber

Schoolfotoboek: van peuter tot groep 8

Schoolfotoboeken voor je mooiste momenten

Er zijn weinig ervaringen zo bijzonder als het krijgen van een kind. Tegelijkertijd heb je het als moeder vaak zo druk, dat er weinig tijd is om te genieten van mooie momenten. De tijd vliegt voorbij en jij hebt teveel aan je hoofd om er rustig bij stil te staan. De verleiding is groot om alles in een roes aan je voorbij te laten gaan, maar het kan ook anders. Met handige fotoboeken kun je namelijk belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen vastleggen voor later. Ooit komt er vast wel een periode waarin je de tijd hebt om terug te kijken op je leven en op dat van je kind. Dan zul je blij zijn met ieder aandenken van deze bijzondere periode. De prachtig vormgegeven schoolfotoboeken van peuter tot achtstegroeper helpen je daarbij. Deze stevige hardcover boeken bieden ruimte aan de leukste en schattigste foto’s. Maar je kunt er ook andere informatie in kwijt die leuk is om later terug te lezen. Er is een zwangerschaps dagboek voor tijdens je zwangerschap en een boek voor je baby’s eerste jaar. In de schoolfotoboeken hou je de ontwikkeling van je kind bij, van peuter tot achtstegroeper. Bekijk alle stijlvolle fotoboeken hier.

Een goed begin met een zwangerschapsdagboek

zwangerschapsdagboek

Tijdens je zwangerschap komt er veel op je af. Je lichaam maakt allerlei veranderingen door, terwijl je kleintje groeit als kool in je steeds bollere buik. Tegelijkertijd moet je vaak veel voorbereiden om de geboorte van je kindje zo goed mogelijk te laten verlopen en om straks helemaal klaar te zijn voor de komst van de kleine. Je hoofd loopt soms over en je hebt je handen vol. Je vergeet bijna te genieten van deze onvergetelijke levensfase. Een zwangerschapsdagboek is de perfecte oplossing om deze periode bewuster mee te maken. Dit mooie, stevige boek heeft een speelse vormgeving en nodigt je uit om bijzondere momenten en ontwikkelingen vast te leggen. Noteer bijvoorbeeld je gewicht en de omtrek van je bolle buikje. Schrijf je gedachten en gevoelens op. Het zal leuk zijn om deze later terug te kunnen lezen. Tegelijkertijd herinnert het jou aan de veranderingen waar jij je misschien niet altijd bewust van bent, bijvoorbeeld hoe groot je baby-tje is na een bepaald aantal weken. Is je baby eenmaal geboren? Dan plaats je de allereerste babyfoto op de hiervoor bestemde pagina, samen met de geboortedatum en -tijd van je hummeltje. In het zwangerschaps dagboek kun je ook informatie kwijt over de stamboom van je kleintje. De kans is groot dat je kindje deze later graag wil bekijken als hij of zij groot genoeg is. Gelukkig kan dit stevige hardcover boek de tijd goed doorstaan.

Het opgroeiboek

Het eerste jaar uit het leven van je kleintje is een aaneenschakeling van bijzondere momenten. Je baby groeit als kool en wordt bijna met de dag groter en zwaarder. Ook het gezichtje verandert continu, bijna zonder dat je er erg in hebt. Bovendien zit je baby’s eerste jaar bomvol mijlpalen: de eerste lach, de eerste keer omrollen, kruipen of opstaan, de eerste tandjes enzovoorts. Kortom: de tijd vliegt voorbij. Toch kun je al deze mooie momenten vastleggen in schattige foto’s en leuke aantekeningen en anekdotes in een opgroeiboek. Dit mooie boek past qua vormgeving perfect bij het zwangerschapsdagboek en kun je zien als een goed vervolg in het levensverhaal van je kleintje. Het boek geeft je een goede stok achter de deur om zo nu en dan even stil te staan bij de ontwikkelingen van dit kleine wondertje, ook al heb je weinig tijd. Maak om de zoveel tijd een leuke foto, meet en weeg je kleintje en hou bij hoeveel tandjes er al zijn doorgekomen. Ook de favoriete hapjes en nieuwe vaardigheden van je baby kun je netjes bijhouden. Dat geeft je eventueel leuk vergelijkingsmateriaal voor je volgende kindje. Bovendien is het altijd mooi om hier later zelf op terug te kunnen kijken. Voor je het weet gaan ze immers al naar school! Als je straks meer tijd voor jezelf hebt, zul je blij zijn met zo’n mooi aandenken aan dit onvergetelijke eerste jaar.

Foto van peuter tot puber in een prachtig schoofotoboek

schoolfotoboek peuter puber

Dé oplossing voor heel veel school en klassenfoto’s is een schoofotoboek. Schoolfoto’s in een boek bewaren voorkomt verlies en onnodige rommel. Bovendien geven schoolfotoboeken je de mogelijkheid om de ontwikkeling van je kind van peuter tot achtstegroeper nauwkeurig bij te houden. De schoolfoto boeken van Kus Terug zijn duidelijk te herkennen aan hun zwart met witte vormgeving, die precies op een schoolbord lijkt. Aan de binnenkant van de schoolfoto boeken vind je verschillende pagina’s, waar je allerlei leuke foto’s en aantekeningen op kwijt kunt. Op de pagina ‘foto van peuter tot puber’ plak je een pasfoto van je kind uit ieder schooljaar. Je begint dus met groep 1 en eindigt met groep 8. Dankzij deze pagina zie je straks in een oogopslag hoe jouw kind van jaar tot jaar is veranderd. Maar je kunt nog veel meer schoolfoto’s in een boek als dit kwijt. Heb jij je eigen klassenfoto’s ergens door elkaar liggen in een doos of tasje? Dan zul je merken dat je ze niet makkelijk kunt vinden en bekijken. Iedere klasfoto inplakken in een mooi schoofotoboek is dan een betere oplossing. Naast de jaarlijkse foto van peuter tot puber kun je er ook alle klassenfoto’s in kwijt. We noemen het niet voor niets dé oplossing voor heel veel school en klassenfoto’s. Maar je kunt er zelfs nog meer mee. Begin met de klasfoto inplakken in het daarvoor bestemde veld. Schrijf daarna de namen van alle klasgenootjes in het witte vlak eronder. Je kind zal je dankbaar zijn als het deze later kan teruglezen. Daarnaast kun je nog andere feitjes en anekdotes in dit leuke boek opnemen. Vul de naam van de school in, en ieder jaar ook die van de juf of meester. Er is zelfs ruimte om hem of haar een kleine beschrijving te laten toevoegen van jouw kind in ieder schooljaar. Zo wordt het een prachtige bron van mooie herinneringen aan de basisschool.

De mooiste herinneringen vastgelegd voor later

Het leven van een moeder is even mooi en dankbaar als spannend en hectisch. De tijd staat niet stil en jullie gezin verandert continu. Vier deze verandering door de mooiste momenten bewust vast te leggen in een van de stijlvolle Kus Terug schoolfotoboeken. Begin met je zwangerschap, gevolgd door het eerste levensjaar van je kleintje en de basisschoolperiode. Voor je het weet gaan ze al naar de brugklas. Dan zul je blij zijn met zulke tastbare herinneringen aan bijzondere gebeurtenissen. Nu sta je er misschien maar even bij stil, maar later heb je alle tijd om er met een voldaan gevoel op terug te kijken. Ook voor je kinderen is het leuk om later hun eigen ontwikkeling te kunnen volgen. Zo zijn ze misschien wat beter voorbereid op wat hen in de toekomst te wachten staat, mochten ze zelf kinderen krijgen. Jij kunt ze dan als trotse oma verassen met een mooi fotoboek! Maak ook je vriendinnen en familieleden die moeder worden of zijn blij met zo’n bijzonder aandenken. Wie weet komen jullie over enkele jaren al samen om ze onder het genot van een kopje thee naast elkaar te leggen. Want wat is er nu fijner dan je ervaringen als moeder te kunnen delen met andere moeders? Met deze mooie fotoboeken is het heerlijk herinneringen ophalen, voor jezelf, met je partner en kinderen of met anderen die belangrijk voor je zijn.