geboortepiramide kusterug

Sintcadeaus met naam voor kinderen

Sintcadeaus met naam voor kinderen

Elk jaar is het weer een hele toer om de allerleukste cadeaus voor kinderen te bedenken en te kopen. Het is maar 1 keer per jaar Sinterklaas en dan wil je ook heel graag een leuk cadeautje geven. Dat cadeautje staat nl. nog heel veel jaren op de foto in een fotoboek. Maar ook in de herinnering van een kind. Wij helpen je met sintcadeaus met naam voor kinderen. Lees hieronder verder.

tip 1: bijtring met naam

Deze originele bijtring is een super leuk cadeau voor een babietje dat net geboren is. Het is gepersonaliseerd en dat maakt dit sinterklaascadeau ook een mooi en uniek item om te bewaren voor later. Lees hieronder onze andere tips over sintcadeaus met naam voor kinderen.

bijtring met naam KusTerug

Je vindt de bijtring hier.

tip 2: Metoo pop met naam

Deze originele Metoo pop is een prachtige en lieve knuffel en geweldig om te bewaren voor later. Wij verkopen alleen de originele Metoo poppen die ook gekeurd zijn. De veiligheid van babietjes en kleine kinderen staat bij ons voorop. Lees hieronder verder over sintcadeaus met naam voor kinderen.

Metoo pop met naam bedrukt KusTerug

Je vindt de pop hier.

tip 3: geboortepiramide met naam

Deze piramide is een persoonlijk cadeautje. Gaaf om mee te spelen als het kindje wat ouder is maar nu al heel mooi om neer te zetten in de babykamer.

geboortepiramide kusterug

Je vindt de geboortepiramide hier.

#tip 4: schoolfotoboek in mint of roze

Dit schoolfotoboek is een prachtige herinnering voor later. Bij ons is dit het meest gelezen boek. Altijd wordt op de bank, onder een dekentje dit schoolfotoboek teruggepakt en gekeken naar hoe iedereen eruit zag tijdens de basisschooltijd. Dit boek is leverbaar in mint en roze.

schoolfotoboek roze schoolfotoboek mint

 

Je vindt het schoolfotoboek hier in roze. 

Je vindt het schoolfotoboek hier in mint.

 

Op KusTerug hebben we elke week weektoppers. Producten die we aanbieden met flinke kortingen. Je vindt ze hier.

Op Zomerzoen hebben we altijd messcherpe acties om een vet kinderbed te kopen. Klik hier voor de acties.

Angeliek Nelissen is al 15 jaar ondernemer en eigenaar van Zomerzoen en KusTerug. Wil je lezen hoe zij 3 bedrijven runt en ook nog moeder is van 2 kids?  Klik dan hier.

Of van mijn andere bedrijven Zomerzoen en KusTerug. Klik hier voor de blogs van Zomerzoen en hier voor de blogs van KusTerug.

Wil je meepraten over sintcadeaus met naam voor kinderen ? Laat dan hieronder een reactie achter.