thuiswerk wat kan ik doen vrouwwatbenjemooi

Thuiswerk wat kan ik doen | gastblog van Lieke

Thuiswerk wat kan ik doen

Soms breekt er een dag aan dat je geen werk meer voor een opdrachtgever wilt doen. Ik had het al even niet meer naar mijn zin bij mijn opdrachtgever. Ik werkte op een kantoor van een bouwbedrijf. Dag in, dag uit werkte ik samen met mannen. Nu vind ik dat niet erg maar soms vind ik het toch wel prettig om het weekend een keer door te nemen met een vrouwelijke collega. Het werk vond ik steeds saaier. Ik werkte al 6 jaar bij dit bedrijf en er zat geen uitdaging meer in. Ik geef je antwoord op: thuiswerk wat kan ik doen?

thuiswerk wat kan ik doen vrouwwatbenjemooi

Mijn werkweek

Op maandag startte ik altijd met het beantwoorden van mails, telefoontjes en het verwerken van de weekstaten van de week ervoor. Op dinsdag maakte ik de planning voor de week erna. En zo was het elke week het vaste riedeltje, week in, week uit. Al vaker was door mijn hoofd geschoten dat ik iets anders moest gaan zoeken. Maar je weet ook vast wel hoe dat gaat. Ik zat er toch ook wel weer prima en het voelde veilig als ik op maandagmorgen de bekende deur opende. Mijn salaris was ook wel goed. Soms spiekte ik wel een stiekem bij andere vacatures en dan zag ik wat er betaald werd voor iemand met mijn opleiding en ervaring. Dat alles maakte dat ik wel heel erg twijfelde of ik wel moest zoeken naar een andere baan.

 

De ommekeer

Tot het moment dat ik zwanger bleek te zijn en dat veranderde mijn leven. Tijdens mijn zwangerschap vond ik het heerlijk om die vaste, veilige, stabiele basis op mijn werk te hebben. Ik hoefde me nergens druk om te maken en was goed in wat ik deed. Maar toen was Milan geboren en zou ik 3 dagen i.p.v. 4 dagen gaan werken. Elke morgen was het een gevecht met mezelf omdat ik eigenlijk liever bij mijn kleine mannetje wilde zijn. Ik wilde helemaal niet meer naar dat kantoorpand waar ik van tevoren al wist hoe mijn dag eruit zou gaan zien. Ik nam ontslag en begon met thuiswerk.

 

Tips voor thuiswerk

 

 

 

  • Toluna is een bedrijf waar je geld kunt verdienen door enquetes in te vullen en reacties op polls te geven. Je schrijft in. Gaat elke dag een kwartiertje aan het werk en je verdient geld met erg leuk thuiswerk.

 

 

  • een 24-jarige MBO’er leeft van thuiswerk en heeft een passief inkomen. Hij verdient daarmee maandelijks € 7.500. Dus als hij op de Bahama’s zit, loopt zijn thuiswerk gewoon lekker door. Hij kan het jou ook leren. Cursus passief inkomen.

 

  • Wil je gaan bloggen dan kun je op je blog een linkje zetten. Via dat linkje maak je reclame voor een ander bedrijf. Voorbeeld: jij schrijft over jouw leven als moeder met thuiswerk. Dan plaats je in jouw blog een linkje dat naar een site verwijst waar je een autostoeltje kunt kopen. Zodra iemand op de link klikt, ga jij geld verdienen. Je kunt je hier aanmelden voor affiliatenetwerk Daisycon.

 

  • Meld je aan als oppas voor buurkinderen. Jij weet als werkende moeder hoe lastig het soms is, als je even een boodschap wilt doen en jouw kindje niet mee wilt nemen. Zet op de Marktplaats van jouw woonplaats een berichtje dat jij thuiswerk zoekt en je bij jou thuis best even op het kindje van iemand anders wilt passen. Vraag er ook gewoon een bedrag voor.

 

  • Bij Unique hebben ze ook vaak thuiswerk dat ze via hun website aanbieden. Wil jij je aanmelden bij Unique klik dan hier.
  • meld je aan bij GFK. Ik krijg wekelijks nieuwe onderzoeken toegestuurd waar ik mijn mening over mag geven. Soms is GFK vol en dan kun je je niet meer aanmelden. Probeer het dan volgende maand aan het begin van de maand nogmaals. Pasgeleden zag ik zelfs in het journaal een onderzoek voorbij komen waar ik aan meegeholpen had. GFK thuiswerk

 

Heel veel succes met het vinden van geweldig thuiswerk. Ik hoop dat jij er net zo blij van word als ik. Lekker thuiswerken op tijden dat het mij uitkomt en ook heel veel bij Milan zijn.

 

Wil jij nog meer tips over thuiswerk wat kan ik doen? Stuur ons dan een mailtje op info@vrouwwatbenjemooi.nl

 

Shoppingtips voor moeders:

  1. goedkope luiers kopen
  2. nooit meer stress 
  3. slaapgeheimen voor je baby

 

xx

Liefs van Lieke

 

PS. Als je op een link klikt en je ergens voor aanmeldt dan ontvang ik een klein bedrag hiervoor.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *