Tips om thuis te oefenen met tafels kusterug

Tips om thuis te oefenen met tafels

Tips om thuis te oefenen met tafels

Weet jij nog dat je vroeger de tafels moest leren. Ik wel en ik vond het direct leuk. Steeds sneller kon ik de tafels opzeggen. Maar wat als je nu een kindje hebt dat moeite heeft met de tafeltjes? Tips om thuis te oefenen met tafels wordt leuk met onze originele tips.

Je kunt er net zo goed een spel van maken. In mijn drukke bestaan als carrieremom vind ik elk dag quality time heel belangrijk om een goede band met mijn kinderen te blijven houden. Ik wil elke dag even stil staan bij het moment van de dag maar maak er dan meteen een Tips om thuis te oefenen met tafels – momentje van. Zo ontstaat ons eigen tafeltjesfeestje.

#Tip 1: Jenga of Kapla

Op elk balkje staat een  som. Is de uitkomst juist dan mag de ander. Is het fout dan moet je nog een balkje beantwoorden.

#Tip 2: de traptrede

Op elke traptrede een som met de uitkomst aan de achterkant geschreven. Elke keer als je naar boven loopt, oefen je van som naar uitkomst en draai je het blaadje om van uitkomst naar som.

#Tip 3 Tips om thuis te oefenen met tafels: de grafiek

Je maakt memorykaartjes met daarop de sommen. Begin met de tafels die goed geoefend zijn. In een staafgrafiek teken je iedere keer de score. Wat zijn ze trots als ze zien dat hun staafgrafiek groeit.

#Tip 4: de wc-poster

Deze poster schijnt gratis af te halen te zijn bij Intertoys. Hang deze aan de binnenkant van de wc deur of bij het bed.

#Tip 5: met ijsstokjes

Deze zijn te koop bij Action. Aan de ene kant zet je de sommen en aan de andere kant de uitkomst. Wie heeft de meeste stokjes na een week?

#Tip 6: op internet

Op www.tafeltjesleren.nl kun je op de ipad of laptop oefenen.

#Tip  7 Tips om thuis te oefenen met tafels: met snoepjes, druifjes of worstjes 

Maak groepjes van 2, groepjes van 4, groepjes van 6 etc. En heb je alles goed, dan mag je alles lekker opsmullen.

#Tip 8: youtube

Zoek hier op leuke tafelliedjes en dans en zing vrolijk met zijn allen mee.

 

Veel succes en heeft je zoon of dochter het tafeldiploma gehaald? Dan willen wij dat heel graag weten.

Dank je wel voor alle tips:

Claudia Bierman-Kohl – Mascha Kerzaan – Loes Bierman – Wendy van Hoof – Linda Latten – Annemiek Stam – Marije Haringsma – Rianne Bruining

 

Angeliek Nelissen is al 15 jaar ondernemer en eigenaar van Zomerzoen en KusTerug. Wil je lezen hoe zij 3 bedrijven runt en ook nog moeder is van 2 kids?  Klik dan hier.

Of van mijn andere bedrijven Zomerzoen en KusTerug. Klik hier voor de blogs van Zomerzoen en hier voor de blogs van KusTerug.

Op KusTerug hebben we elke week weektoppers. Producten die we aanbieden met flinke kortingen. Je vindt ze hier.

Op Zomerzoen hebben we altijd messcherpe acties om een vet kinderbed te kopen. Klik hier voor de acties.

Heb jij nu een vette tips voor Tips om thuis te oefenen met tafels ? Laat het ons weten dan kunnen we deze opnemen in de lijst.

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *