zwangerschapsblog van Bo week 6 V

Zwangerschapsblog auw ik ben zwanger en ik ben tanteeeee

Wat een mooie dagen hebben we gehad, geen rare zwangerschapsfratsen en heerlijk genoten van Zandvoort. Helaas liet het weer ons daar een beetje in de steek maar goed het was heerlijk om er nog even met zijn tweeën uit te zijn. Ik hoor van iedereen om mij heen dat het zo belangrijk is om vooral nog even te genieten van elkaar voordat het Ed project er is. OH ja en zeker ook van je slaap…We hebben dan ook heerlijk geluierd in bed tot een uurtje of 09:00.

Voordat dat het heerlijke lange pinksterweekend begon, hadden we donderdagavond een suprise babyshower voor Kim, mijn oudste zus.
Leuke is dat ze helemaal geen enkel idee had dat dat er aan zat te komen. Dus voordat ze bij mij binnen stapte wist ze van niks en was ze super verrast. We hebben het eigenlijk heel klein gehouden. Super leuke cadeautjes gegeven waaronder de HIP MAMA BOX. Dit is een cadeau box die ik echt iedereen kan aanraden. Er zitten hele leuke en originele cadeautjes in waar het kind en of moeder echt wat aan heeft. Ik ben hartstikke fan! Een speciaal cadeau was de ”I love you to the moon and back” armbandjes! Deze heb ik via Kusterug besteld en zijn ook echt super mooi! We hebben er alle drie 1, voor elke zwangere huisZUS 1 in dit geval. Heerlijk gegeten, gekletst en gelachen de ene bevalling na de andere kwam te sprake en de een nog spannender/heftiger dan de ander. Met gebarentaal en oergeluiden die tot aan Ede te horen waren zijn we helemaal op de  hoogte. Of ik nu gerustgesteld ben? neuh, nie echt.. We gaan het maar ervaren denk ik… slik nog maar 13 weekjes… Opeens besef je dat het nu allemaal wel heel dichtbij komt. Voor je het weet zijn we met z’n drieën. (Nee ik kan niet meer wachten)

zwangerschapsblog van Bo week 6

ik had voor iedere vriendin een rompertje uitgeknipt en daar de volgende vragen opgezet: Raad de baby’s:
Naam:
Geboortedag:
Gewicht:
Lengte:

Iedereen had zn creatieve brein ingeschakeld en allemaal zijn ze stuk voor stuk zo leuk geworden. Op die manier heb je een hele leuke slinger voor als het beebje geboren is. Die vrijdag ben ik heerlijk bijgekomen en de restanten van de it’s a boy-confetti opgeruimd, die troep gaat altijd overal tussen zitten.

zwangerschapsblog van Bo week 6 II

Op zaterdag een heerlijke en vooral gezellige familie mogen fotograferen op Zandvoort. Deze familie had een beebje van net 6 weekjes oud! Super schattig ventje.
Ik heb kinderen altijd wel leuk gevonden hoor, maar nu ik zwanger ben wordt het gevoel 1000 X versterkt of zo. Ik vind echt elke baby helemaal fantastisch. De reportage liep heel erg relax maar voordat we begonnen moest er wel eerst even naar Meghan en prins Harry gekeken worden. DUH!!! de ene oooooh wat is ze mooooooi en wauw wat een mooooooie jurk werd er geroepen. Voornamelijk door de vrouwen. Heel apart haha. Na de reportage zijn Tim en ik lekker gaan lunchen en ben ik tegen mijn droomkinderwagen aangelopen. Van die kinderwagen zou ik ook alleen maar kunnen dromen, zucht. Dat ding was namelijk €3999,- van Aston Martin. Die hebben we dus maar even laten staan…Snik. We hebben nog wel een even gokje gewaagd in het Casino, maar helaas geen 4000 euries.

Zondag hebben we ons heerlijk vermaakt met ”Eten op rolletjes” in Ede. Lekker met mijn zus en haar partner gegeten en geklets over de aankomende zwangerschappen en de shoot voor maandag (2e Pinksterdag). Wat we aantrekken en wat te doen met ons haar, blabla blablabla. Ook zonder alcohol kunnen we prima kletsen over eigenlijk helemaal niks. Heerlijk!

De volgende ochtend.

Wij zijn natuurlijk door het dolle heen! Onze neven binkie is geboren! 3 weekjes te vroeg maar zo gezond als een vis! Helaas geen drie bollen buiken foto. Maar wel een prachtige ventje rijker! Wat een hummeltje. Ik ben verliefd, kan je nagaan hoe dat straks bij onze eigen Edster zal zijn.

zwangerschapsblog van Bo week 6 IVzwangerschapsblog van Bo week 6 V

Ik ben even in de wolken!
Tot volgende week.

Liefs Bo ❤

 

Wil je mijn blog van vorige week lezen? Klik dan hier.

Wist je dat KusTerug ook hele gave hoeven heeft voor de Maxi Cosi. Klik hier voor het assortiment.hoes maxi cosi zwarte ster