zwangerschapsblog help ik ben zwanger

Zwangerschapsblog Auw, ik ben zwanger #2

Wat een heerlijk gevoel! De warmte blijft nog 1 dag hangen en mijn zalmfilet plus baby zwemmen heerlijk in het rond. Ik ga het kleine Ed project elke dag een beetje meer voelen en ik meende zelfs al een soort golfje te zien in me buik toen ze voorbij zwom. Of was het de zalm? Elke avond leg ik even heel bewust mijn hand op mijn koude buik. (Mijn buik is altijd koud, apart) Dan sluit ik mijn ogen en probeer ik mij 100% te ontspannen, zodra ik weer een soort verliefd vlindertjes gevoel heb word ik helemaal warm van binnen. Dit werkt voor mij echt vet ontspannend en het gevoel voelt als ‘echte liefde’ Eigenlijk krijg ik er nooit genoeg van. Het voelt zo in leven. Heerlijk.

zwangerschapsblog help ik ben zwanger

Mijn 1e trimester.

Daar was ik toch wel elke week een beetje gestrest. Vooral omdat je bang bent dat ze er niet meer is. Als we dan weer een controle hadden vloog ik direct naar de onderzoekbank, ontblote mij buik en wilde niks anders dan het hartje horen. Ik heb zelfs een keer gemaild, ik durfde namelijk niet te bellen, die dag waren mijn emoties torenhoog en als ik zou bellen was ik echt in janken uitgebarsten. Dus ik mailde of ik zo snel mogelijk nog een keer mocht komen luisteren naar het hartje. 10 minuten later was er al een mail terug. Het was geen enkel probleem en of ik de dag erop al kon. Ja, natuurlijk. Toch schaamde ik me echt een beetje toen ik daar aankwam en natuurlijk dook ik meteen op de onderzoekbank, alsof het de beste sofa ter wereld was. Ik bleef de gedachten houden van: ze zullen wel denken heb je weer z’n overbezorgde troela. Ik was echt, echt heel erg verkouden geweest en grieperig die week. En had echt, echt heel erg gehoest en geniest. Op een geven moment was het zo erg dat ik zelfs steken kreeg als ik nieste of hoesten. Ik dacht die baby is helemaal plat gedrukt, arm kind. Maar de verloskundige zei, Bo! Als wij vinden dat jij je aanstelt zullen we dat echt wel zeggen. Wij begrijpen heel goed dat je nog eens wilt luisteren als je zo verkouden/grieperig bent geweest. Je mag altijd bellen en mocht je nu echt super vervelend worden zeggen wij het ook. Ed is oke! Dan ben ik ook oke!

 

Begin van het 2e trimester.

Op naar nog meer vlinders in mijn buik. De 20 weken echo komt eraan. Het mooie weer? Ehh, ja dat komt heus wel weer. Ow ja! De babykamer. Ik heb echt 100.000 ideeën en elke week weer iets nieuws. Ik heb Tim zover gekregen om Pinterest te downloaden zodat we samen ‘’ik dus’’ ideeën kunnen delen. Tim zegt wel wat hij leuk vindt of echt absoluut niet, maar als ik het echt graag wil zet ik mijn althans dat probeer ik,  de welbekende ‘’puppy ogen’’ op. De  ‘’geschrokken herten ogen’’ helpen tegenwoordig niet meer. Over het algemeen zijn we het wel aardig eens en beginnen we volgende week aan haar kamertje. Zin in.

zwangerschapsblog bo

Liefs Bo & tot volgende week.

 

Ben jij nu ook zwanger en op zoek naar een bijzondere, leuke, gekke kindernaam die niet zo vaak voorkomt in Nederland? Bekijk deze dan hier.

Het is bijna moederdag.

Wil jij jouw moeder verrassen met een heel gaaf cadeau? Wat vind jij van deze mooie tas? Je kunt deze hier bestellen. origineel cadeau voor oma

 

Of wil jij liever een mooi sieraad voor jouw moeder kopen? Onze moederdagcollectie vind je hier.

armband met naambedel in 3 kleuren leverbaar

moederdag armband KusTerug

infinity collectie

moeder dochter armband