zwangerschapsblog auw ik ben zwanger

Zwangerschapsblog, auw ik ben zwanger #4

Klussen met de hoofdletter K.

zwangerschapsblog auw ik ben zwanger babykamer

Ik vertelde in mijn vorige blog dat we bezig gingen met de kamer van het Ed project. Komt tie dan hé. Het oude behang is eraf, wat een hoofdletter K-werk is dat en nu dan drie dagen later zit het nieuwe vliesbehang erop. Dit allemaal met bloed, zweet en ja inderdaad wat tranen. Lang leven die hormonen. Nu hoeven we alleen nog maar eventjes de voorstrijk erop te kwakken, te witten en dit en dat..BOEHOE!! Wij zijn dus echt geen klussers. Krijg je weer die reacties als: ach joh het is voor een goed doel. JAHAA weet ik, dan als nog is het klussen met een hele grote vieze dikke vette hoofdletter K.niks voor ons. We hebben tussen de frustraties door ook even pauze gehouden hoor wel meer dan 1. We hebben onze zinnen kunnen verzetten door weer heerlijk aan de 0.0 jupies te gaan die waren natuurlijk pour moi en voor Tim uh ja 3 keer raden, gewoon bier. Voor mij maakt het niks uit want bezopen raak ik dan toch niet. Tim voelde hem wel een beetje (boel)haha. We hebben dus heerlijk genoten van het zonnetje en alle vrije blije mensen om ons heen. Met de gedachte ooit komt dat leuke schattige kamertje af. voor nu is het helemaal goed. Bedankt voor en kijken en tot de volgende keer bij, Mijn ouders in spe zijn prutsers, oeps klussers;-)

 

muur kinderkamer blog

Wil jij nu inspiratietips over de muren van je kinderkamer? Onze grote zus Zomerzoen schreef er een blogartikel over. Je leest het hier.

zwangerschapsblog auw ik ben zwanger echo

Buiten het feit om dat dat dus een beetje minder ging. Heb ik daarin tegen TE GEK nieuws wat ik EIN-DE-LIJK met jullie mag delen! Nee, ik ga niet trouwen helaas. Maar jullie weten al wel dat ik voor de 3e keer tante wordt van mijn oudste zus (Kim) maar nu dan ook van Lotte (Middelste zus). Oh my oh my, elke keer als ik er ook maar aan denk smile ik van oor tot oor. Alle 3 de zussen alle 3 hartstikke zwanger. Zo super bijzonder vet. Wat het extra bijzonder maakt is dat Kim en ik zn 9 jaar van elkaar schelen dus de hele gedachten van samen zwanger zijn, is nooit in mij zou opkomen. Hoe vaak maak je dat nou mee? 3 kinderen in 1 jaar tijd met ongeveer 10 weken ertussen ik ben zo blij. Uiteraard gaan we dit laten vastleggen en zodra het kan ga ik het delen met jullie. Dit is ook nog een spannend momentje want ik sta zelf liever achter de camera dan ervoor. Ik ben er van overtuigd dat het helemaal goed komt zo saampjes. Mochten er nou nog meer aanstaande mommies zijn die dit ook hebben meegemaakt of dit nu ook meemaken laat van je horen. Ik ben vast niet de enige die dit heel speciaal vindt. Voor extra updates kunnen jullie mijn instagram in de gaten houden voor dagelijks pret over mij, winacties en alles wat ik z’n beetje leuk vind en dat is heel veel.

zwangerschapsblog auw ik ben zwanger janken

Tot volgende week

PS. Ben jij ook zwanger en is jouw kinderkamertje al klaar? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw foto’s. Je mag deze mailen naar info@kusterug.nl en deze worden dan met jouw naam in mijn volgende blog geplaatst.

Liefs Bo zwangerschapsblog auw ik ben zwanger

Wil jij graag een lekker zomers drankje maken maar heb je geen inspiratie omdat je de alcohol mist? Geen probleem. Kijk maar eens in dit blog. 

zomerse drankjes sangria

Wil je mijn andere zwangerschapsartikelen teruglezen:

Blog 3 vind je hier

Blog 2 vind je hier

Blog 1 vind je hier

 

Eva gaat trouwen en blogt hierover elke week.