Zwangerschapsblog keizersnede en auw ik ben zwanger – Bo

Zwangerschapsblog keizersnede

Waar wij de week zo goed mee begonnen viel toch nog een klein beetje in het water.
Daar gingen wij, Tim en ik op weg naar de gyn met in ons achterhoofd het positieve nieuws van die weken ervoor. Lees blog 5.
Toch achteraf gezien of liever gezegd gevoeld, had ik al het vermoeden dat er iets zou zijn. Geen heftige voorgevoelens maar gewoon z’n gevoel van er zal vast wel weer wat zijn. Lastig uit te leggen. Dus, Tim en ik liepen mee met de gyn en ik jumpte alweer op de onderzoeksbank, ready to see Edster! Lees hieronder mijn zwangerschapsblog keizersnede.

zwangerschapsblog keizersnede auw ik ben zwanger van bo
Afgelopen week heb ik weer last gehad van voorweeën en de gyn vertelde mij ook dat het best door het draaien van Ed zou kunnen komen. Ik hoopte zo dat ze gedraaid was, want ja daar was ook nog alle ruimte voor 2 weken geleden en ook de tijd. Ik zal jullie niet langer in spanning houden. Ed is niet gedraaid en mijn placenta ligt toch nog net iets te dicht bij de uitgang. Dit betekend dat het draaien van de baby ook geen optie is. Fijn want dit is ook iets wat ik permanent niet wilde. Zie je het al voor je! 3 man sterk opgestapeld op je buik. No thank you. We zitten met een eigenwijze Ed die gigantisch in een stuit bivakkeert en een moederkoek van eigen deeg, die ook niet erg mee werkt. Waar oh waar is die mooie roze wolk? Nee, grapje. Ik heb er nu al wel weer vrede mee. We hebben geaccepteerd dat het een geplande bevalling gaat worden (zwangerschapsblog keizersnede). Vanuit de augustus pagina op Facebook slaan de dames mij ook om de oren met tips. En ook hierin ben ik zeker niet de eerste. Er is zelfs een mommy to be, die voor de 3e keer een keizersnee moet ondergaan en het zelf ook niet anders meer zou willen. Fijn al die positieve lady’s. De bevalling wordt nu op een andere manier spannend. Wellicht geen weeën of oer gevoel maar alles blijft wel lekker intact beneden. Daar is ook wel wat voor te zeggen. vind ik dan. Lees hier verder in mijn zwangerschapsblog.

Het zou dus zomaar zo kunnen zijn dat we over 3 a 4 weken al ouders zijn en ik in ieder geval geen 42 weken hoef door te lopen. De situatie wordt steeds zonniger. buiten ook trouwens, holy moly. Ergens ben ik dan wel blij dat ik nog even binnen op kantoor kan zitten. Heel misschien dat het volgende week iets minder heet is? Anders nemen we gewoon een duik bij Kim in de tuin en de combinatie kroelen met mijn 10 weken oude neefje klinkt als de perfecte combinatie om dit weer te doorstaan. Die kleine vent van Kim die gaat ook zo hard, ik had hem al eventjes niet gezien. Dat hij 3 weekjes te vroeg op de wereld is gekomen daar is niks van te zien. Hij groeit super goed en hij is echt al een lekker michelinpoppetje aan het worden. Ik hou daar zo van.

zwangerschapsblog keizersnede auw ik ben zwanger van bo pakket
Nog even terug te komen op mijn planning qua verlof. Ik had super leuke dingetjes besteld, alleen ben ik bang dat die straks niet op tijd binnen zijn. Dan kan ik de inloopkast ook niet op tijd afkrijgen. Aii, wat een probleem. Dan maar niet. We hebben nog wel wat andere verlof klusje liggen. Zo gaan we aanstaande donderdag naar een 2e kinderdagverblijf kijken. We moeten daar toch ook zo snel mogelijk een keuze in gaan maken. Ik kreeg te horen dat het soms nog best wel lastig is qua plek. Helaas komt er toch ook een tijd dat ik weer moet gaan werken en Ed vriendjes en vriendinnetjes gaat maken. Maar daar denken we nog maar even niet aan. Mijn verlof is immers nog niet eens in gegaan.

Tim en ik gaan ook nog samen op de foto. Hij vindt het helemaal niks. Maar ja, ik vind het samen op de foto gaan wel heel erg leuk.. met de welbekende puppyogen heb ik het dan toch voor elkaar gekregen. Maar als papa in spe, wordt hij zeker niet vergeten. Hij heeft net de “hip & papa box’ gekregen. Een super leuke box waar ik echt rete fan van ben. Zo heb ik mijn schoonmoeder voor haar verjaardag de “hip & oma box” gegeven en Kim met haar babyshower de “babyshower box” in deze boxen zitten cadeautjes die ook echt bruikbaar zijn en niet dat je eerst een half uur folders aan het uitpakken bent. Fan fan fan. Ik vind het ook gewoon leuk om cadeautjes te geven.

Ik ga weer keihard aan het werk, want ook de fotografieopdrachten moeten af. Geen straf om daar aan te werken.

Tot volgende week!

Liefs Bo ❤️

——

Wil je meer blogartikelen lezen:

Voor ons bedrijf Zomerzoen reis ik regelmatig naar Dubai. Hier vind je de Dubai hotspots. Klik hier.

De allerleukste kindvriendelijke uitjes met de trein: Je vindt ze hier.

Ga jij met de auto op vakantie in Europa. Lees hier de tips om veilig op je bestemming aan te komen.

babygroeiboek invulboek voor het eerste jaar in zwartmijn schoolfotoboek in de kleur mint voorkant

Kusterug heeft het allergrootste assortiment invulboeken. Je vindt ze hier. Shop nu via dit blogartikel met € 10 korting. 

Prednison en zwangerschap gaat dat samen? Wendy vertelt erover. Lees hier.

Martine’s man is te laat voor de bevalling? Lees hier haar verhaal.

Kelly bevalt met 26 weken en 1 dag van haar prachtige zoon. Lees haar verhaal.

Pascale ondergaat IUI. Wil jij er alles over weten? Klik hier.

Astrid’s baby overleed in haar buik. Zij heeft haar verhaal voor jullie opgeschreven. Klik hier.

Het dochtertje van Dilliania overlijdt tijdens haar babyshower. Lees haar verhaal hier.

Isabelle overkomt het Hellp syndroom tijdens haar zwangerschap. Wat zijn de gevolgen?

Hoe vaak moet je je kindjes insmeren met zonnebrand? Lees de tips hier.

Tessa moest haar zwangerschap afbreken en dan gebeurt er een wonder. Lees het hier.

Lees hier de weekplog van De Ondernemende Vrouw.

Wij gingen naar een heel stoer hotel in Nederland. Wil je weten inspiratie op doen? Klik hier.

7 Miskramen en toch 3 succesvolle bedrijven opzetten? Lees het hier.

Ben jij op zoek naar een hele gave kinderkamer? Kijk dan eens op Zomerzoen. Zomerzoen heeft altijd geweldige aanbeidingen. Je vindt deze aanbiedingen hier.

zeaumer boomhutbed

Alles over koemelkallergie. Klik hier.

Weekendje Rotterdam en de 7 leukste hotspots. Lees het hier.

Tips voor het kopen van een veilig fietsstoeltje lees je hier.

Michelle is moeder van 2 kleine kids en dan staat haar leven stil. Haar man gaat dood. Lees hier haar verhaal.

Eva gaat trouwen en schrijft wekelijks een trouwblog. Wil je artikelen teruglezen. Je vindt ze hier.

En Bo is zwanger en schrijft blogs met als onderwerp: Auw ik ben zwanger. Je leest ze hier

Fruitvliegjes in de zomer. Hoe kom je ervan af? Klik hier.

Isabelle kreeg Hellp tijdens haar zwangerschap. Lees hier wat er gebeurde.

Denk jij dat jouw man vreemd gaat? Lees hier de kenmerken.

De beste ijssalons in Nederland vind je hier.

moederdag tips

Onze bestseller afgelopen weken. Deze armband Cute Balls met bedel. Je kunt deze hier bekijken.

En ga je nu BBQ’en komende dagen? Dan vind je hier de lekkerste gerechten.

Sjoerd en Rianne delen hun huishoudboekje. Lees hier wat zij wekelijks uitgeven.

Wil jij weten of een bindweefselmassage pijnlijk is? Lees het hier.

musthef mannenarmbanden 4 armbanden in 1 fotoHeb jij onze nieuwe collectie armbanden voor de stoere man al gespot? Nu € 10 welkomskorting. Je vindt de collectie hier.

Lees hier over Chantal die na haar bevalling soms in een rolstoel zit.

Lees hier alles over een happy lifestyle.

Bo gaat bijna bevallen en dan komt er een einde aan haar zwangerschapsblog. Ben jij nu ook zwanger en zou je hierover elke week een zwangerschapsblog willen schrijven? Stuur dan een email naar info@kusterug.nl