auw ik ben zwanger buik

Auw ik ben zwanger – een kussen onder mijn trui – zwangerschapsblog

Zwangerschapsblog en stop een kussen onder mijn trui

Het ene verlof is begonnen en het andere laat nog even op zich wachten. Lees hieronder mee in mijn zwangerschapsblog.

auw ik ben zwanger buik

Ik heb afgelopen zaterdag mijn laatste reportage geschoten met twee hele stoere, afgetrainde vrouwen.

Loop je daar tussen die twee vrouwen met een lijf waar je U tegen zegt, kijk je naar beneden en dan zie je die buik en dan toch denk je.. Gaat het ooit nog goed komen? Ahh joh, over 6 weken is het zo ver, dan kan het mij niet schelen hoe ik er uit zie, dan heb ik kleine Ed in mijn armen en leg ik haar lekker te steun op mijn overgebleven vetjes!  De fotografie opdrachten zijn voor nu dan even klaar maar mijn andere werk gaat nog 2 weken door. Wel op een lager pitje, helaas maar soms is het niet anders. Wat ik leer door de weken heen is goed naar je zelf en je vooral naar je lichaam te luisteren. Dit betekend dat ik 2 uurtjes per dag minder werk en dat bevalt goed. Zo heb ik nog ietsiepietsie meer energie als ik thuis kom en ben ik ook wat aangenamer voor Tim. Wel zo prettig.

auw ik ben zwanger fotoshoot vrouw

auw ik ben zwanger fotoshoot

auw ik ben zwanger zwangerschapsblog

Twee weken geleden hebben we de goed nieuws echo gehad en ik ben nu alweer zo benieuwd naar donderdag. nog 2 cm had de placenta nodig en de gyn had daar alle vertrouwen in, dus wij dan ook. Ik krijg nu ook steeds vaker wat andere pijntjes. Mijn navel die al enige tijd geleden ontpopt is als een soort binnenstebuiten gekeerde broccoli het voelt soms erg gevoelig aan. Kleine steekjes voel ik en er lopen steeds meer grotere dikke blauwe aders over mijn buik en borsten. Ik lijk wel een wandelend kunstobject. De steekjes of het soort van blauwenplekken pijn kan ik denk ik zelf ook wel verklaren omdat haar hoofd daar nu al een aantal weken ligt. Van draaien is volgens mij nog geen sprake, Al lijkt het soms dat ze aan een cursus breakdance is begonnen. Naar mijn idee ligt Ed erg comfortabel, met af en toe een flinke trap aan de zijkant en een goede kopstoot is mevrouwtje weer content met haar positie. Bij de afgelopen echo probeerde de gyn een 3D echo te maken. Dit was niet omdat ik daar naar had gevraagd maar meer als een soort extraatje of zo. Ik schrok me dood, Ed haar handje die voor haar gezichtje lag leek wel door een wesp geprikte opgezwollen rubberen ziekenhuishandschoen. je weet wel die vieze net niet witte handschoentjes die zo lekker aan je handen blijven plakken. Gelukkig liet ze zich niet verder zien want ik was in shock. HUH 3 vingers? nee zegt de gyn ze is helemaal compleet alleen ziet het er nu niet zo mooi uit. Mm.. niet meer doen oké? ik vind die 3D echo’s echt eng. soort slechte Alien film, bah. Hopelijk laat ze dat achterwegen de volgende keer.

auw ik ben zwanger etentje

Zwangerschapsblog en project X

Met oog op mijn verlof ben ik alweer aan mijn volgende project begonnen. Doordat we eerst flink gehoosd hebben in huis en heel veel spullen ( tim noemt het zooi) hebben weggebracht,(gegooid) hebben we weer wat ruimte voor wat nieuwe items in huis. Ik heb het zo bedacht om in mijn verlof de inloopkast te gaan restylen. Het moet een mooie lichte kamer worden en via West Wing home and living, heb ik al wat mooie cheapy items weten te bemachtigen en laat het nou zo zijn dat die items in de eerste week van mijn verlof binnen komt.

 

auw ik ben zwanger babykamer

Wat te doen tijdens mijn zwangerschapsverlof

– Behangverven, want ik ga dus echt niet weer behangen!!

– Wat meer marmer items op de kop tikken

– Tim lief aan kijken, want dat rekje moet opgehangen worden

– Tim lief aan kijken, want er moet een nieuwe lamp opgehangen worden

– Tim lief aan kijken, want er moeten buttons op de muur komen

– Tim heeeeel lief aan kijken, er moeten 2 krukjes geverfd worden. Ieder 1?

– Tim lief aan kijken, want ehh ja? er volgt vast nog wel wat!

Ed en ik hebben afgesproken dat ze zich niet eerder dan 16-augustus meldt maar ook niet later dan 24-augustus. Prima dealtje toch?

Zo hebben wij allebei nog even de tijd voor ons zelf en ook om de inloopkast helemaal af te maken. Waarschijnlijk komt er voor Ed haar kamertje ook nog wel het een ander binnen. Sowieso de woonketting die ik laatst besteld heb. Want ja, Ed heeft gewoon een eigen kledingrek in haar kamertje staan en dat staat zo leuk met z’n ketting.

auw ik ben zwanger babykamertje

Ik kom nog even terug op die deal die ik gesloten heb met Ed, ze vindt wel dat ze mij zo nu en dan ook voorweeën moet bezorgen. helaas ook wat regelmatiger dan normaal. Ik begin haast te denken dat ze zich niet aan die deal gaat houden.. Ik begin sterk het vermoeden te krijgen dat ze wel eerder gaat komen.. Ik denk, nee ik weet zeker dat die vluchtkoffer misschien iets sneller compleet moet worden gemaakt. Er zitten nu alleen nog maar 2 nachthemdjes in. Maar goed, you never know!

Yes, reminder op mijn telefoon. Het is wederom weer massage tijd.

Oh en zijn jullie benieuwd geworden naar mijn werk? Volg mij gerust!

Instagram: Boofotoo

Facebook: Bo Theijs

Liefs Bo

——

Wil je meer blogartikelen lezen:

De allerleukste kindvriendelijke uitjes met de trein: Je vindt ze hier.

Het dochtertje van Dilliania overlijdt tijdens haar babyshower. Lees haar verhaal hier.

Tessa moest haar zwangerschap afbreken en dan gebeurt er een wonder. Lees het hier.

Lees hier de weekplog van De Ondernemende Vrouw.

7 Miskramen en toch 3 succesvolle bedrijven opzetten? Lees het hier.

Alles over koemelkallergie. Klik hier.

Tips voor het kopen van een veilig fietsstoeltje lees je hier.

Michelle is moeder van 2 kleine kids en dan staat haar leven stil. Haar man gaat dood. Lees hier haar verhaal.

Ben jij op zoek naar een hele gave kinderkamer? Kijk dan eens op Zomerzoen. Zomerzoen heeft altijd geweldige aanbeidingen. Je vindt deze aanbiedingen hier.

zeaumer boomhutbed

Eva gaat trouwen en schrijft wekelijks een trouwblog. Wil je artikelen teruglezen. Je vindt ze hier.

En Bo is zwanger en schrijft blogs met als onderwerp: Auw ik ben zwanger. Je leest ze hier

Fruitvliegjes in de zomer. Hoe kom je ervan af? Klik hier.

Denk jij dat jouw man vreemd gaat? Lees hier de kenmerken.

De beste ijssalons in Nederland vind je hier.

moederdag tips

Onze bestseller afgelopen weken. Deze armband Cute Balls met bedel. Je kunt deze hier bekijken.

En ga je nu BBQ’en komende dagen? Dan vind je hier de lekkerste gerechten.

Sjoerd en Rianne delen hun huishoudboekje. Lees hier wat zij wekelijks uitgeven.

Wil jij weten of een bindweefselmassage pijnlijk is? Lees het hier.

musthef mannenarmbanden 4 armbanden in 1 fotoHeb jij onze nieuwe collectie armbanden voor de stoere man al gespot? Nu € 10 welkomskorting. Je vindt de collectie hier.

Lees hier over Chantal die na haar bevalling soms in een rolstoel zit.

Lees hier alles over een happy lifestyle.

 

Bo gaat bijna bevallen en dan komt er een einde aan haar zwangerschapsblog. Ben jij nu ook zwanger en zou je hierover elke week een zwangerschapsblog willen schrijven? Stuur dan een email naar info@kusterug.nl