gaat mijn man vreemd

Gaat mijn man vreemd – 11 signalen

Gaat mijn man vreemd? 

Als je man wat afstandelijker is, hoeft dit absoluut niet te betekenen dat hij een ander heeft. Hij kan ook wat afstandelijk zijn door drukte op het werk, stress of een hele andere reden. Toch kan afstandelijkheid helaas ook duiden op ontrouw. Maar hoe weet je nu of je man wel of niet vreemdgaat? Wij geven je 11 tips over gaat mijn man vreemd?

Hij houdt zijn telefoon continu in de gaten

Vroeger liet je man zijn telefoon gewoon rondslingeren, maar nu is dit wel anders. Hij houdt zijn telefoon continu in de gaten en heeft het toestel dan ook altijd bij zich. Ben je dit gewend van je partner? Dan hoeft er niets aan de hand te zijn. Echter, als je partner zijn telefoon voorheen nooit zo nauwlettend in de gaten hield, kan er wel iets aan de hand zijn.

Hij werkt regelmatig langer door

Als je man altijd al lange werkdagen heeft gemaakt, hoef je je geen zorgen te maken als hij nu ook regelmatig langer doorwerkt. Als je het echter niet gewend bent van je man dat hij tot in de late uurtjes op kantoor is, kan er wel iets aan de hand zijn. Het is algemeen bekend dat mannen die vreemdgaan tegen hun vrouw zeggen dat ze nog wat langer op kantoor blijven, terwijl ze in feite naar hun minnares gaan.

Hij gaat ineens later naar bed dan jij

Voorheen gingen jullie altijd samen naar bed. Nu moet je altijd even wachten op je partner. Soms een paar minuten, soms een uur. Wat hij doet in die tijd dat jij al in bed ligt, weet je niet. De kans is groot dat hij deze tijd gebruikt om even contact te zoeken met zijn minnares.

Hij is plotseling veel met zijn uiterlijk bezig

Je man was altijd al een beetje te zwaar, maar jij vond dit helemaal niet erg. Je hebt hem nooit horen klagen over zijn gewicht, maar nu is hij ineens druk bezig met gezond eten en gaat hij zelfs sporten. Dit hoeft niets te betekenen, maar een toegenomen ijdelheid kan wel duiden op een affaire. Je man wil er goed uit zijn voor zijn minnares.

Hij neemt vaker contant geld op

Veel mensen hebben nooit contant geld in hun portemonnee: ze betalen alles met hun pinpas. Betaalde jouw man voorheen ook alles met zijn pinpas, maar neemt hij nu ineens regelmatig contant geld op? Dan kan dit ook zeker een ‘red flag’ zijn. Zeker als je man je niet wil vertellen waar hij dat geld allemaal aan uitgeeft, moet je op je hoede zijn.

Hij gaat zonder jou op reis

Je man gaat nooit zonder jou op reis, maar nu heeft hij plotseling een zakenreis op de agenda staan of gaat hij op vakantie met vrienden. Voel je niet gerustgesteld als hij zegt dat zijn beste vriend mee gaat op vakantie, want deze vriend kan je man gewoon beschermen door te zeggen dat hij mee gaat. In feite blijft die beste vriend thuis en neemt je man zijn minnares mee. Je vraagt je steeds vaker af: “gaat mijn man vreemd?”

Hij heeft wachtwoorden ingesteld

Voorheen kon je de computer of laptop van je man gewoon gebruiken: hier zat geen wachtwoord op. Nu heeft je man ineens een wachtwoord ingesteld en deze wil hij niet aan jou vertellen. Ook als je man een code op zijn telefoon heeft gezet, moet je op je hoede zijn. Zeker als hij deze code niet met jou wil delen.

Hij vraagt je steeds vaker waar jij heen gaat

Je gaat een avondje uit met vriendinnen, hartstikke leuk. Voorheen was je partner nooit overdreven geïnteresseerd in jouw avondjes uit, maar nu wil hij ineens dolgraag weten hoe laat je hebt afgesproken, waar je gaat eten en waar je daarna wat borrels gaat drinken. Niet uit echte interesse, maar simpelweg om te weten waar hij niet naartoe moet gaan met zijn minnares. Gaat mijn man vreemd? Wil je nog meer lezen over signalen? Je leest ze hieronder.

Hij wil meer seks

Als je man een minnares heeft, wordt zijn lust geprikkeld. Daarom wil hij ineens veel meer seks met jou, terwijl hij ook seks heeft met een andere vrouw. Ben je het gewend om een bepaald aantal keren per maand seks te hebben en wil je partner plotseling bijna iedere dag op je duiken? Dan kan dit een teken zijn dat hij vreemd gaat. Zeker als hij ineens allerlei nieuwe trucjes heeft geleerd tussen de lakens.

Hij is ineens heel lief voor je

Veel vrouwen denken dat mannen die vreemdgaan, heel afstandelijk worden. Soms is dit inderdaad het geval, maar het komt vaker voor dat mannen extra lief doen tegen hun vrouw. Ze voelen zich schuldig dat ze een relatie hebben en proberen dit voor zichzelf goed te maken door extra lief te doen tegen hun partner. Als je man je ineens veel complimentjes geeft, plotseling cadeautjes voor je koopt of over het algemeen gewoon een stuk liever is, is het zeker goed om op je hoede te zijn.

Hij trekt zich terug om te bellen

De meeste mannen bellen niet met hun minnares, maar sommige mannen zijn nog ‘van de oude stempel’. Zij vinden het wel prettig om te bellen met hun vriendin. Dat telefoongesprek met zijn vriendin zal je man in ieder geval niet willen voeren waar jij bij bent. Daarom trekt hij zich steeds vaker terug om te bellen, terwijl hij dit eerst nooit deed.

Ik denk dat mijn man vreemdgaat. Wat nu?

Herken je meerdere van bovenstaande signalen van vreemdgaan? Dan is de kans aanwezig dat je man contact heeft met een andere vrouw. Wij raden je aan om hier eens over te praten met je partner. Deel je zorgen en je hoort vanzelf wat je man hierover te zeggen heeft. Weet je zeker dat hij vreemdgaat, maar wil hij dit niet toegeven? Dan kun je hem altijd nog op heterdaad proberen te betrappen. Met elkaar praten is echter de eerste stap bij het vermoeden van vreemdgaan.

 

——–

Wil je meer blogartikelen lezen:

Het dochtertje van Dilliania overlijdt tijdens haar babyshower. Lees haar verhaal hier.

Tessa moest haar zwangerschap afbreken en dan gebeurt er een wonder. Lees het hier.

Lees hier de weekplog van De Ondernemende Vrouw.

7 Miskramen en toch 3 succesvolle bedrijven opzetten? Lees het hier.

Michelle is moeder van 2 kleine kids en dan staat haar leven stil. Haar man gaat dood. Lees hier haar verhaal.

Ben jij op zoek naar een hele gave kinderkamer? Kijk dan eens op Zomerzoen. Zomerzoen heeft altijd geweldige aanbeidingen. Je vindt deze aanbiedingen hier.

zeaumer boomhutbed

Eva gaat trouwen en schrijft wekelijks een trouwblog. Wil je artikelen teruglezen. Je vindt ze hier.

En Bo is zwanger en schrijft blogs met als onderwerp: Auw ik ben zwanger. Je leest ze hier

Fruitvliegjes in de zomer. Hoe kom je ervan af? Klik hier.

De beste ijssalons in Nederland vind je hier.

moederdag tips

Onze bestseller afgelopen weken. Deze armband Cute Balls met bedel. Je kunt deze hier bekijken.

En ga je nu BBQ’en komende dagen? Dan vind je hier de lekkerste gerechten.

Sjoerd en Rianne delen hun huishoudboekje. Lees hier wat zij wekelijks uitgeven.

Wil jij weten of een bindweefselmassage pijnlijk is? Lees het hier.

Leven met een narcist. Hier lees je alle kenmerken van een narcist.

musthef mannenarmbanden 4 armbanden in 1 fotoHeb jij onze nieuwe collectie armbanden voor de stoere man al gespot? Nu € 10 welkomskorting. Je vindt de collectie hier.

Lees hier over Chantal die na haar bevalling soms in een rolstoel zit.

Lees hier alles over een happy lifestyle.

Het jij signalen over “gaat mijn man vreemd“? Laat hieronder een reactie achter.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *