als je papa doodgaat guy met kids

Als je papa doodgaat – Michelle vertelt erover

Als je papa doodgaat

Lees hier verder over Als je papa doodgaat. Vorige week stak Guy met al z’n wil nog vuurwerk af.  Ik merk dat hij erg achteruit gaat en ik het enger vind worden om de nachten met hem in te gaan. Maar Guy gaat slapen in het bed beneden, en ik op de bank bij hem en de kindjes lekker boven in bed. Het is 1 januari 2016,.. we vallen in slaap.  Ik schrik om 6 uur ’s morgens wakker van een enorme bonk, en uit schrik geef ik een keiharde gil,.. Daar ligt Guy,.. voor de huiskamer deur,..  Ik spring van de bank en ga naar hem toe,.. Omg,.. hij ligt al gelijk in een enorme plas bloed en het blijft komen. Ik zie niet eens waar het uit komt, uit z’n neus uit zijn keel??

Wie moet ik bellen?? Als je papa doodgaat

Want als er wat was moest ik maar onze eigen dokter bellen omdat hij al opgegeven is. Oké nood nummer dokter! Waar komt het bloed uit mevrouw??,.. “Oh ik weet het niet, ik zie het niet!!”

“Help me” !! We komen eraan!.. Het bloed blijft komen, Guy heeft pijn op de grond. Ik krijg hem niet overeind alleen, hij zelf heeft de kracht niet, ook samen niet. Snel bel ik aan bij de buurman.  Hartstikke vroeg natuurlijk. Ook daar lukt geen hulp vandaan. Ik snel weer naar Guy en ik ben bang hem elk moment kwijt te raken.  Snel bel ik z’n vader en broer en die komen er ook aan. Nog eerder dan de dokter komen ze aan en samen krijgen we hem terug het bed op.

als je papa doodgaat guy met zoon

Heel veel bloed

Ik veeg met een hele wc rol het bloed van de vloer, wat is het veel. Snel voordat de kindjes misschien iets horen en zich lam schrikken.  Guy moest dus naar de wc,.. maar het lukte hem niet meer,.. hij kan niet meer zelf op zijn benen staan. De dokter komt, en zegt dat zijn neus is gebroken maar daar doen ze niks meer aan dan alleen maar een paar pleistertjes op z’n neus plakken.  Het bloeden was zo gigantisch omdat hij aan de bloedverdunners zit.  Man, wat was dit schrikken!! Dezelfde morgen komt onze eigen dokter en de wijkverpleging nog langs.

Guy mag niet meer alleen uit bed

We spreken af dat Guy niet meer alleen het bed uit mag, zijn lichaam kan niet meer.  We begeleiden hem nog even samen naar de wc maar dat is samen al erg zwaar.  “Ik laat een mobiele po voor hem komen, die staat dan naast zijn bed” zegt ze. De volgende morgen zet ik hem erop.  Hij wil daarna gelijk weer het bed in duiken.  “Mop wacht even, nog even schoonmaken” “Neheeee”, kreunt hij nog uit en kruipt z’n bed in. Voor dat ik het weet zit alles onder en moet ik het bed met alle macht in m’n eentje moeilijk verschonen met hem er nog gewoon op, en ook was ik mijn grote man, die onder zit, dit terwijl hij gewoon door sliep. Wat was dat vreselijk, ik zat te janken.

als je papa doodgaat guy met kids

Vluchtte soms de keuken in om mijn grote tranen niet aan hem perongeluk te laten zien. Tranen van boosheid !! Tranen omdat ik weet dat hij dit verschrikkelijk had gevonden, Ik kon het wel uitgillen !!!!

Liefs Michelle

Angeliek Nelissen is al 15 jaar ondernemer en eigenaar van Zomerzoen en KusTerug. Wil je lezen hoe zij 3 bedrijven runt en ook nog moeder is van 2 kids?  Klik dan hier.

Of van mijn andere bedrijven Zomerzoen en KusTerug. Klik hier voor de blogs van Zomerzoen en hier voor de blogs van KusTerug.

Op KusTerug hebben we elke week weektoppers. Producten die we aanbieden met flinke kortingen. Je vindt ze hier.

Op Zomerzoen hebben we altijd messcherpe acties om een vet kinderbed te kopen. Klik hier voor de acties.

Wil jij meepraten over als je papa doodgaat? Laat dan een reactie achter onder dit bericht.