blog weduwe Michelle hospice

Blog weduwe – Michelle bleef achter met 2 kleine kinderen

Blog weduwe | Michelle vertelt

Hospice

Sinterklaas en kerst is voorbij,  Gelukkig met Guy / papa nog in ons midden. We hebben eigenlijk nog niks gepland voor de begrafenis. Ik weet niet waar hij begraven wilt worden, zijn muziekkeuze op zijn begrafenis. Sterker nog, we zitten met een schuld en Guy heeft geen begrafenisverzekering meer. (fout door bewindvoerder). Hij loopt er voor weg, maar bleef ook zijn goede hoop behouden.  Toch heb ik een afspraak staan samen met zijn broer om bij het hospice te gaan kijken. Een hospice is een “huis” waar terminale mensen hun laatste dagen doorbrengen (blog weduwe).

blog weduwe Michelle hospice

 

We worden er rondgeleid en we krijgen een kamer te zien waar ze slapen, een gezamenlijke woonkamer en de garage,… En ze vertelt; “Hier komt de begrafenisauto dan en hier wordt de persoon dan in gereden, en…” Bah wat gruwelde ik van die gedachte maar tegelijk dacht ik ook, “oh maar Guy niet” Ik kan er echt niet bij met m’n gedachte,… echt gewoon niet !! Verder voelt het daar goed, maar ik weet dat het niks voor Guy is, hij is een echte huismus en gaat zich hier vervelen en, nee,..  niks voor hem. Oké jeetje voor wie wel natuurlijk !!?!  We laten thuis de foto’s en film zien maar tja,.. het is nu toch nog niet nodig!?!  Weer dat hij ervoor weg loopt. En tuurlijk wat ik kan, doe ik voor m’n mannetje,..

Oud & Nieuw en Oliebollen.

Oud & nieuw 2015 naar 2016 komt eraan. Hoeft voor mij niet, straks roept iedereen natuurlijk “Gelukkig nieuwjaar” !! Voor ons of mij en de kids word het zo te merken een verschrikkelijk jaar, een jaar waarin ik mijn mannetje verlies en de kindjes hun vader!  Nee, dit feest hoeft ff niet…

blog weduwe laatste feestdagen

Guy maakt elk jaar oliebollen, en altijd zoveel dat hij nog een rondje Hoorn doet om de familie en vrienden ook te geven. Dit jaar wou hij dat ook doen. En ik moest spullen er voor in slaan. Maar hoe maak je duidelijk dat het toch niet gaat?  Hij kan niet meer goed op z’n benen staan en lopen!  Laat staan bij de hete oliepan staan!! Maar Gelukkig staat een goede vriend ook nu voor hem klaar en zegt hem te helpen.  Ze halen samen met pijn en moeite samen nog een boodschapje ervoor, hij zou en moest dat zelf nog doen. Ik moet zeggen dat ik dat aardig eng vond. Thuis aangekomen natuurlijk bekaf dus het was even zitten/liggen en weer wat neerzetten.  Of hij had het toch zelf wel door gekregen dat het niet ging of hij kon niet meer. En liet het idee maar rusten.

Gelukkig maar…

Volgende week vertel ik jullie over oud en nieuw.

Liefs Michelle

 

Angeliek Nelissen is al 15 jaar ondernemer en eigenaar van Zomerzoen en KusTerug. Wil je lezen hoe zij 3 bedrijven runt en ook nog moeder is van 2 kids?  Klik dan hier.

Of van mijn andere bedrijven Zomerzoen en KusTerug. Klik hier voor de blogs van Zomerzoen en hier voor de blogs van KusTerug.

Op KusTerug hebben we elke week weektoppers. Producten die we aanbieden met flinke kortingen. Je vindt ze hier.

Op Zomerzoen hebben we altijd messcherpe acties om een vet kinderbed te kopen. Klik hier voor de acties.

Wil jij nu  ook meepraten over Blog weduwe? Laat dan hieronder een reactie achter.