jong weduwe met kinderen

Jong weduwe met kinderen – Michelle vertelt

Jong weduwe met kinderen

Dan zijn we weer in de feestmaanden aangekomen in 2015, en tja, daar zitten we natuurlijk niet om te springen.  En zal hij het nog allemaal meemaken? Ik moet er toch niet aan denken jong weduwe te worden, dat maakt me angstig. Hij gaat zienlijk erg achteruit.  Guy moest hoesten en gebaarde me te slaan op z’n rug.  Man wat schrok ik, zijn botten staken zo erg uit. Zo broodmager werd hij. Echt met de dag valt hij af, en dik was hij al niet. Zijn mond bleef open hangen en ik vroeg ernaar maar hij had geen flauw idee eigenlijk. Ziekenhuisopnames kwamen veel voor nu voor een aantal dagen. Ook nu lag hij erin en Sinterklaas stond voor de deur. En ja daar kun je natuurlijk niet omheen met jonge kindjes van net 3 en net 6 jaar.

Vieren we Sinterklaasavond samen?

Ik struin in mijn eentje de speelgoedwinkels af, terwijl mijn kindjes weer eens zijn ondergebracht bij de oppas of op school en de peuterspeelzaal zitten. Onze kleine meid zit ivm Guy op een peuterspeelzaal waar ze 4 dag delen op zit. En gelukkig vind ze dat zelfs te weinig. Maar geeft mij mooi even de ruimte. Bij leuk speelgoed stuur ik Guy een foto om te bevestigen of hij het ook leuk vindt. Lang leve de smart phone’s!!  We overleggen met de zusters en die weer met zijn behandelend arts hoe we papa bij sinterklaasavond erbij krijgen. We zien het al voor ons dat we heel gezellig (niet dus!!) sinterklaas avond in het ziekenhuis moeten vieren. Maar wat fijn!! Guy mag met verlof op sinterklaas avond en wordt de dag erna weer verwacht. Wat was dat fijn! En wat genoten de kindjes.

 

jong weduwe met kinderen

Ook kerst staat natuurlijk voor de deur.  Guy is gelukkig thuis maar heeft veel pijn. Toch trekt hij zijn mooie blouse aan. Maar zijn bordeaux rode?,.. Vreemd, we hebben toch een zwarte voor kerst gekocht.   Maar hij gaat er niet op in. Ik laat het en schiet foto’s van papa met de kindjes. Maar hoe erg om te zeggen.  Het is Guy niet meer op de foto.  Zo’n ingevallen koppie, grote ogen daardoor, en zijn mond open hangend. Het daagt me steeds meer dat de ziekte hem echt aan t inhalen is.

Man Man Man wat een ***ziekte!!

Met pijn en moeite komt hij bij de auto, ik moet hem helpen de auto in te komen. Zo ook eruit maar dat lukt me niet alleen.  Bij zijn broer aangekomen ploft hij op de bank neer en valt in slaap.  Zijn familie komt ook aan maar allemaal schrikken ze van zijn toestand en hoe snel hij is veranderd. Bij mij komt het ook binnen en de spanning en angst was te voelen in het huis. Gelukkig werd Guy weer wakker even later en hebben zo wat kon van elkaar kunnen genieten. Bang nam ik hem later weer mee naar huis. Hoe lang houdt mijn sterke man, onze papa dit uit.

Zal mijn man oud en nieuw halen?

Haalt hij oud en nieuw nog? Haalt hij überhaupt deze nacht nog?  Man wat is dit vreselijk eng,…

Wil je mijn andere artikelen teruglezen? Klik dan hier.

Liefs Michelle

 

————-

Angeliek Nelissen is oprichter van KusTerug en Zomerzoen en het gezicht achter De Ondernemende Vrouw.

Ze is mama, zakenvrouw en eigenaar van 3 bedrijven maar ook chronisch ziek. Lees hier.

Onze grote zus Zomerzoen bestaat dit jaar 15 jaar. Tijd voor een feestje. Lees hier alle blogs van Zomerzoen.

Wil jij meepraten over Jong weduwe met kinderen? Laat dan een reactie hieronder achter.