mijn kindjes hebben geen papa meer Michelle blogt op KusTerug

Het is nu echt zover. Mijn kindjes hebben geen papa meer | Michelle vertelt

Mijn kindjes hebben geen papa meer

Het is 7 Januari 2016 wanneer Guy mijn man en jonge papa van mijn kindjes komt te overlijden aan de vreselijke ziekte longkanker. Guy is 40, ik 35 en de kindjes  3 en 6 jaar. We waren een jong gezin en in de bloei van ons leven! Maar nu? Mijn kindjes hebben geen papa meer. We zijn verscheurd.

Totaal verlamd

We zijn nog verder belandt of zeg maar gerust gesmeten op die andere aardbol. Totaal verlamd en afwezig worden we geleefd. Guy is 4 dagen na zijn overlijden jarig. Op zijn verjaardag leggen we hem in de kist, sluiten die af en maken met de kindjes en nichtjes en neefjes handafdrukjes op zijn kist. Op de plaatst waar we met Guy voor het laatst met de ambulance waren geweest, laten we ballonnen op met een kaartje van de kids. En wist je nog dat vuurwerk?! Dat staken we af.  Tja, pfff wie had dat verwacht op zijn verjaardag,..

Mijn moederhart

Het is onwerkelijk dat hij er niet meer is. Verscheurend pijnlijk als ons mannetje van 6 op bed ligt met zijn gezicht in het kussen, huilend en schreeuwend, ja schreeuwend en huilend, slaand in z’n kussen omdat hij papa zo mist. Wat breekt dat je moederhart ! Je andere kindje van net 3 snapt het allemaal niet,.. Ja daar ligt papa begraven,.. “ook zijn hoofd mama?” …tja lieverd ook zijn hoofd. En dat je even later bij het hospice zijn spulletjes nog haalt en je kleine meid blij wordt,.. “jaaa, papa lopen hè!,.. papa halen!”  Pfff nee lieverd papa komt nooit meer terug ,…

Verscheurd

Verscheurd loop ik alleen door het tuincentrum voor een plantje en een kaarsje voor op het graf.  Doelloos loop ik er rond, zo’n pijn. Echt het leek serieus of mijn hart werd verscheurd van verdriet.  Ik snap nu echt wat hartzeer betekend. Ik wou daar binnen me op de grond laten vallen, gaan schreeuwen!!! Janken!!!  Wat een vreselijke pijn!  Snel liep ik door voordat ik mijn tranen niet kon bedwingen,…

Elk feest is nooit meer hetzelfde

Elke verjaardag, feestdag, trouwdag, vaderdag is toch met een rouw randje, want hij heeft weer een jaar gemist. Zijn meisje heeft nu net zoveel jaartjes zonder papa geleefd dan met papa. Zo oneerlijk, dat blijft het…

En nu…. Mijn kindjes hebben geen papa meer

We rapen rustig ons leven weer bij elkaar.  Ik heb nu een vriend waar ik weer mijn geluk bij heb gevonden. Samen met zijn lieve dochter en mijn kindjes hoop ik wel oud te mogen worden.  Guy wordt elke dag gemist. Maar we proberen er iets moois van te maken met soms een terugslag. Maar we zullen er komen!

Geniet van de dierbaren om je heen,

Niks is zo vanzelfsprekend.

Zeg elkaar gedag met een kus en wees dankbaar met elke dag die je krijgt!

Geniet van elkaar !! 💕

mijn kindjes hebben geen papa meer Michelle en Guy

SUPER BEDANKT

Ik wil een ieder bedanken voor de vele mooie, lieve woorden die ik kreeg omtrent de blogs.  Dat steunt me enorm,

en ik wil kusterug bedanken met name Angeliek voor deze toch wel mooie ervaring 💕

Liefs Michelle

Op KusTerug hebben we elke week weektoppers. Producten die we aanbieden met flinke kortingen. Je vindt ze hier.

Op Zomerzoen hebben we altijd messcherpe acties om een vet kinderbed te kopen. Klik hier voor de acties.

Angeliek Nelissen is al 15 jaar ondernemer en eigenaar van Zomerzoen en KusTerug. Wil je lezen hoe zij 3 bedrijven runt en ook nog moeder is van 2 kids?  Klik dan hier.

Of van mijn andere bedrijven Zomerzoen en KusTerug. Klik hier voor de blogs van Zomerzoen en hier voor de blogs van KusTerug.

 

Wil je meepraten over mijn kindjes hebben geen papa meer? Laat dan hieronder een reactie achter.