Jong weduwe met kinderen guy in ziekenhuisbed

Mijn man gaat dood – blog van Michelle

Mijn man gaat dood

De vorige keer zat ik naast het bed van Guy, die die dag in de ochtend onverwachts een bloedtransfusie kreeg ipv de immunotherapie en we letterlijk de dood in de ogen keken. Lees hier mijn artikel van vorige keer.

De zuster wees me er steeds op dat het er niet goed uitzag en ik werd bang. Hij was zo zwak en sliep alleen maar. Hij reageerde niet op mij of wat er om hem heen gebeurde.  Ik lichte de dichtstbijzijnde familie weer in, maar het was weer afwachten.  Namate de bloedzak leger liep en de uren verstreken werd Guy gelukkig wakker en werd hij steeds meer alerter.  Laat in de avond kon ik gelukkig de taxi weer bellen die ons samen naar huis bracht. Guy werd steeds zwakker en viel steeds meer af.  De flesjes medische dieet drankjes helpen ook niet.

 

Mijn man gaat dood nutridrink

Omdat hij zo zwak werd was de trap naar boven ook een enorme berg geworden om die te beklimmen. Nog een stap, een stap naar achter om in te leveren. Er werd een bed voor beneden geregeld.  Het besef dat het slechter en slechter gaat met hem komt steeds meer binnen. Ik sliep bij hem beneden, maar wel op de bank.

Mijn man gaat dood bed

Een ziekenhuis opname door de pijn kwam er weer eens tussen door.  Daar werd zijn arm en hand erg dik, verder werd hij broodmager. Trombose,..meneer je hebt er ook nog trombose bij.  Hij kreeg hierdoor 2x daags prikken.  Ik mocht hem weer mee naar huis nemen.  Maar de tromboseprikken moesten door gaan. Dit mocht ik ook wel doen bij hem,  En werd dan naar 1 spuit per dag gebracht.  Het werd me uitgelegd, in zijn buik moest ik prikken en dan de vloeistof erin spuiten. Aardig eng kan ik je vertellen, vooral in dat beetje vet wat er nog zit. Gedachten op nul en gewoon doen maar!

mijn man gaat dood spuiten

Ook word zijn arm steeds gezwachteld en word er een “sok” voor zijn arm aangemeten.  En zo neem ik hem met nog meer medicijnen weer mee naar huis.

mijn man gaat dood quote

Liefs Michelle

 

Angeliek Nelissen is oprichter van KusTerug en Zomerzoen en het gezicht achter De Ondernemende Vrouw.

Ze is mama, zakenvrouw en eigenaar van 3 bedrijven maar ook chronisch ziek. Lees hier.

Onze grote zus Zomerzoen bestaat dit jaar 15 jaar. Tijd voor een feestje. Lees hier alle blogs van Zomerzoen.

Wil jij meepraten over Mijn man gaat dood . Laat dan een reactie onder dit artikel achter.