mijn man gaat sterven Michelle hoofdfoto

Mijn man gaat sterven – Michelle vertelt

Mijn man gaat sterven

Mijn man gaat sterven. Hij is echt niet meer Guy. Tja en daar zitten we dan op 1 Januari 2016 nieuwjaarsdag. Mijn mannetje aan bed gekluisterd, met een gebroken neus.  Meer en meer verward en geen grammetje vet. Zijn trombose prik moet ik hem geven.  In een rolletje vet in zijn buik. Ik heb wat tussen m’n vingers zitten. Maar Pff dat is toch geen vet meer! Heb alleen maar wat huid vast. Zo mager. Ik durf er bijna niet in te prikken. Toch zet ik die prik erin en hij geeft me toch een gil !

Ik schrik zo

Ik schrik me kapot en hij word boos maar ook verdrietig. Sh**t dit gaat echt niet meer! gelukkig kan ik qua tijd nog op de thuishulp wachten.  Zij geeft hem later in z’n heup. Maar ze zegt inderdaad dat het ook bijna niet meer te doen valt. En zij zou nu elke dag het prikken over nemen. Guy is erg verward steeds en ligt in zijn bed met zijn voeten grindsteentjes weg te schoppen en ik moet daar bij zijn voeten een kruis weghalen,.. en ook heel serieus anders wordt hij boos. Jeetje mop wat beleef je toch in je hoofd??

Die medicijnen

Tja, zijn het de medicijnen die onwijs hoog zijn en z’n lichaam dat niet meer aan kan waardoor hij verward is of zijn het die rot tumors die ook nu zijn hersenen hebben bereikt,.. wie zal het zeggen. Maar onderzoek wordt er niet meer naar gedaan uiteraard. Ik ben wel al aardig mijn man kwijt,…

mijn man gaat sterven Michelle hoofdfoto

De Nacht

De verpleging zwachtelt zijn trombosearm weer.  En we wassen samen Guy, kleden hem aan en verschonen zijn bed.   Ook moet hij naar de wc. We zetten hem samen op de po. Sorry dat ik het zeg maar wat schrok ik wat eruit kwam. Chemische rare kleur en substantie.  Elke dag weer iets nieuws om te zien hoe hij toch zo erg word opgevreten, van binnen en van buiten! Ik heb het nog met de verpleging over de nachten, er is verpleging die ook nacht waken bij je thuis.  Maar natuurlijk waren ze niet aanwezig voor bij ons. Allemaal bezet! Maar gelukkig blijft mijn schoonmoeder bij ons slapen.

mijn man gaat serven Michelle en hun kinderen

Waar zijn de kindjes

De kindjes slapen bij opa en oma.  Want Guy viel uit het niets boos uit naar ons mannetje, waardoor hij erg van slag was. “Papa weet niet meer wat hij zegt lieverd” tja leg dat maar uit aan een kindje van net 6. Dus bang dat ons ventje zulke dingen zal onthouden van papa, willen we hun daar voor hoeden en slapen ze bij opa en oma. Vandaag slaapt Guy verder veel, en is weinig alert. Gelukkig blijft mijn schoonmoeder samen met mij waken.

Liefs Michelle

Angeliek Nelissen is al 15 jaar ondernemer en eigenaar van Zomerzoen en KusTerug. Wil je lezen hoe zij 3 bedrijven runt en ook nog moeder is van 2 kids?  Klik dan hier.

Of van mijn andere bedrijven Zomerzoen en KusTerug. Klik hier voor de blogs van Zomerzoen en hier voor de blogs van KusTerug.

Op KusTerug hebben we elke week weektoppers. Producten die we aanbieden met flinke kortingen. Je vindt ze hier.

Op Zomerzoen hebben we altijd messcherpe acties om een vet kinderbed te kopen. Klik hier voor de acties.

Wil je meepraten over een mijn man gaat sterven? Laat dan hieronder een reactie achter.