hoe ziet de trouwjurk eruit trouwblog eva en david

hoe ziet de trouwjurk van Eva eruit?

Hoe ziet de trouwjurk eruit?

Jullie willen natuurlijk allemaal weten: “hoe ziet de trouwjurk eruit“. Op 17 augustus 2018 was het eindelijk zover. Mijn trouwdag. Ik had eigenlijk verwacht de hele nacht wakker te liggen, maar ik heb als een roos geslapen! Twee minuten voor mijn wekker af zou gaan, werd ik rustig wakker. Even wat eten, mezelf voor zover ik dat op deze dag zelf moest doen klaarmaken en gaan! David en ik sliepen gewoon samen die nacht, we kunnen namelijk niet zo goed slapen wanneer we apart slapen (ahh, schattig..!)

hoe ziet de trouwjurk eruit trouwblog eva bruidspaar samen

Hair, make-up.. DONE! Hoe ziet de trouwjurk eruit

Mijn haar liet ik doen door mijn vriendinnetje Dionne, ze was heel rustig en alles lukte gelukkig op tijd. Hierdoor was ik echt relaxed. Daarna kwam Ashley van schoonheidssalon A4Beauty bij mijn ouders thuis om zowel mijn moeder als mij op te maken. Dat deed ze echt super. Ook Ashley was ontzettend rustig en werkte heel secuur. We waren super tevreden. Ik kreeg nog een lipstick waarmee ik de gehele dag door mijn look even bij kon werken.

Mijn vader en ik!

Mijn moeder werd opgehaald en ik en mijn vader bleven nog even thuis wachten. Wij zouden immers later aankomen. Zo zou niemand mij nog kunnen zien en hij ging me weggeven. Hij hielp me met mijn jurk, al was dat niet zo lastig want ik had een jurk met een rits! ‘’Volgens mij ben ik klaar’’, zei ik. We vertrokken richting het gemeentehuis. Overal stonden files en veel van de ceremoniegasten kwamen precies op het nippertje bij het gemeentehuis aan. Mijn vader en ik omzeilde de files door binnendoor te rijden. Toen we in Best aankwamen, daar vond de bruiloft plaats, maakte mijn vader de versiering die mijn moeder gemaakt had aan de auto vast. Het zag er super mooi uit! Onderweg zwaaide iedereen naar me, ik voelde me net de koningin! 

hoe ziet de trouwjurk eruit trouwblog eva trouwauto

Ja!!! en Hoe ziet de trouwjurk eruit

Eenmaal aangekomen bij het gemeentehuis, hoorde ik het liede ‘come away with me’ van Norah Jones al spelen. Samen met mijn vader liep ik naar binnen. Daar stond David. Wat zag hij er mooi uit. Hij straalde helemaal. Ik was helemaal weg van het lichte pak van David, wat een mooie man! De ceremonie was heel persoonlijk. Onze trouwambtenaar was een vriendin van ons en mijn broer en schoonzus zorgde voor mooie muziek. Ik heb echt genoten.

hoe ziet de trouwjurk eruit trouwblog eva bruidsboeket

Proost!

Onze gasten liepen na de ceremonie naar buiten, waar het trompetspel van mijn vader te horen was. Wij liepen het balkon op en keken uit over het plein. Er stonden heel veel mensen te kijken, we leken wel twee beroemdheden! Overal zwaaiende en applaudisserende mensen. Toen we naar beneden kwamen maakten we samen met onze familie nog wat foto’s en dronken we champagne. Nu is het officieel!

hoe ziet de trouwjurk eruit trouwblog eva bruidtaart

Het Diner

Samen reden we naar de golfclub ‘ Dimples ‘ , waar we voor al onze ceremoniegasten een diner hadden gepland. Bij aankomst stond iedereen ons op te wachten. Er waren zo veel kleine speciale momenten op de bruiloft. We hebben daar heerlijk gegeten en zijn toen richting de feestlocatie gegaan.

Partytime!

Het feest was bij ‘Beachclub Sunrise’. We hadden een prachtige zaal met een terras waar je zo over het meer kon kijken. Na de receptie sneden we onze prachtige taart aan, daarna speelde de band. We hadden een super gave band op ons feest! Mijn broer had dat geregeld. Hij speelde de drums, mijn schoonzus zong en vrienden van hen (en inmiddels ook van ons) speelde ook in de band. Het was echt een feestje om naar te luisteren. Ik danste samen met mijn vader op een Michael Jackson song die ze speelden, geweldig was het!

First dance!

Na de band was het tijd voor onze eerste dans. Op ‘Aint That A Kick in The Head’ in de versie van Robbie Williams hadden we een dans ingestudeerd. De gasten vonden dat kei mooi! Daarna was het feestje echt aan! Er werd volop gedanst en gelachen. Al die blije gezichten om ons heen maakte me zo gelukkig. Later heb ik samen met mijn vriendinnen nog een surprise dans voor David gedaan. Je had zijn gezicht moeten gezien, priceless!

ZO MOE!

Aan het einde van het feest vroeg een van mijn beste vriendinnen het liedje ‘Onzin’ van David en mij aan. Dit liedje hebben we zelf geschreven en is dus echt ons lied. Als je de link wilt weten, laat deze dan hieronder je mailadres achter dan stuur ik je deze graag toe. Iedereen ging in een grote kring om ons heen staan en omarmde elkaar. David en ik dansten in het midden. Het leek wel een sprookje. Na het feest was ik zo ontzettend moe! Maar we hadden natuurlijk nog onze bruidssuite. Eenmaal daar aangekomen, besloten we heerlijk te relaxen in het tweepersoons bad. Toen sloeg de vermoeidheid al helemaal in. Maar wat was het een geweldige dag! De volgende ochtend hadden we een ontbijt met onze familie. Het gespreksonderwerp was natuurlijk de bruiloft. Ja, nu kan het nagenieten beginnen.

Blogs

Lieve mensen, ik heb met zo veel plezier blogs gemaakt voor Kus Terug. Door het schrijven van de blogs, heb ik alles een beetje dubbel beleefd! Ik wil jullie allemaal bedanken voor het meelezen tijdens alle voorbereidingen.

Wil je al mijn blogs teruglezen klik dan hier.

Liefs, Eva

Angeliek Nelissen is al 15 jaar ondernemer en eigenaar van Zomerzoen en KusTerug. Wil je lezen hoe zij 3 bedrijven runt en ook nog moeder is van 2 kids?  Klik dan hier.

Of van mijn andere bedrijven Zomerzoen en KusTerug. Klik hier voor de blogs van Zomerzoen en hier voor de blogs van KusTerug.

Op KusTerug hebben we elke week weektoppers. Producten die we aanbieden met flinke kortingen. Je vindt ze hier.

Op Zomerzoen hebben we altijd messcherpe acties om een vet kinderbed te kopen. Klik hier voor de acties.

Wil je meepraten over een hoe ziet de trouwjurk eruit? Laat dan hieronder een reactie achter.