hoe kan ik mijn man traceren

Hoe kan ik mijn man traceren?

Hoe kan ik mijn man traceren?

Het is een stuk gemakkelijker geworden om vreemd te gaan. Dit komt simpelweg omdat er veel online netwerken zijn om met andere mensen in contact te komen. Denk hierbij aan Facebook en Instagram, maar ook aan datingsites als Secretlove en Victoria Milan. Heb jij het idee dat je partner jouw vertrouwen schaadt? Dan kun je ervoor kiezen om zijn mobiele telefoon te traceren. Als je man fysiek contact heeft met een andere vrouw, kom je hier al snel achter door zijn mobiele telefoon te traceren. Hieronder lees je alles over: “hoe kan ik mij man traceren“.

Veel vrouwen denken dat het moeilijk is om de telefoon van hun partner te traceren. Dit is absoluut niet het geval. Ook zonder enige technische kennis kun jij de Android smartphone of iPhone traceren van iemand anders. Hoe je dit doet, lees je in dit artikel.

Wil je een GPS tracker aanschaffen? Klik hier.

Je man traceren met een app

Heb je een Android telefoon? Dan hoef je alleen de app ‘Find my Boyfriend’ op je telefoon te zetten. In deze app vul je het telefoonnummer van je partner in. Vervolgens kun je op de app zien waar je partner zich op dat moment bevindt. En dit zonder dat je een app op de telefoon van je partner moet zetten: je zet ‘Find my Boyfriend’ gewoon op je eigen telefoon. Hier hoeft je man dus helemaal niet achter te komen.

Je man traceren met de info op zijn iPhone

Heeft je partner een iPhone? Dan hoef je de app ‘Find my Boyfriend’ niet eens te downloaden om te zien waar je man allemaal uithangt. De telefoon van je partner slaat namelijk op waar je partner zijn telefoon allemaal mee naartoe heeft genomen. Is hij onlangs bij een andere vrouw gezien, dan kun je dat op zijn telefoon zien.

Dit doe je als volgt. Bemachtig de telefoon van je man en ga naar ‘Instellingen’. Ga nu naar ‘Privacy’ en vervolgens naar ‘Locatievoorzieningen’. Nu tik je op ‘Systeem’ en vervolgens op ‘Veel bezochte locaties’. De iPhone opent een kaart met alle locaties waar de telefoon, ofwel je man, de afgelopen tijd is geweest.

Wil je kaart rustig kunnen bekijken? Maak dan een screenshot en mail deze naar jezelf. Vergeet niet de screenshot te verwijderen van zijn telefoon, want anders kan hij zien dat je in zijn telefoon hebt zitten snuffelen.

Je man traceren met een gps tracker

Tot slot kun je ook een gps tracker gebruiken om je man te traceren. Hierbij heb je twee opties. Ten eerste kun je ervoor kiezen een mobiele tracker te kopen. Doe deze in de tas of jas van je man en je kunt altijd zien waar je partner is. Volg je liever de auto van je partner? Dan kun je een inbouw-tracker kopen. Deze hoef je niet door een expert in de auto te laten bouwen, maar kun je ook gewoon op een verscholen plek in de auto van je man achterlaten.

Wij raden je aan een mobiele tracker te kopen als je je man met een gps tracker wil volgen. Een mobiele tracker is niet alleen goedkoper dan een inbouw-tracker, maar is bovendien veel accurater. Met een mobiele tracker kun je namelijk zien waar je man écht is, niet waar zijn auto staat. Bij een inbouw-tracker zie je alleen de locatie van de auto van je partner. Dit is niet altijd even handig.

Tot slot: spreek je vermoedens uit

Je kunt best een app gebruiken om je man te traceren, de iPhone van je partner raadplegen of zelfs een gps tracker kopen om je man te volgen, maar je kunt je vermoedens ook gewoon uitspreken. Goede communicatie is erg belangrijk in een relatie, zeker als je het idee hebt dat het nu even niet zo goed gaat tussen jullie. En heb je het idee dat je man liegt als hij zegt dat hij niet vreemd gaat? Dan kun je altijd nog een app op je telefoon zetten, stiekem in zijn telefoon kijken of een gps tracker kopen.

Heb je iets aan dit artikel gehad? Dan vinden wij het fijn als je het deelt op social media.

——————

En verder…

Wil jij een lekker hapje op tafel zetten? Dit maakten wij onlangs en het is ook nog eens koolhydraatarm.

koolhydraatarm recept met zalm kusterug

Je vindt het recept hier.

We hebben nog meer leuks:

Ben jij nog op zoek naar een cadeautje? Klik hier voor onze bestsellers

slavenarmband I love you to the moon and back bijtring met naam

geboorteblokken met naam kusterug

gepersonaliseerde armband verstrengeld

Naamcadeaus vind je hier

En al onze naamsieraden vind je hier

 

Heb jij onze nieuwe collectie armbanden voor de stoere man al gespot? Nu € 10 welkomskorting. Je vindt de collectie hier.

Meerpraten over hoe kan ik mijn man traceren? Laat hieronder een reactie achter.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *