Julia op Tinder #4

Past Tinder wel bij mij?

Misschien past Tinder gewoon niet bij mij? Of pas ik niet bij Tinder?
Op het moment dat ik hierover nadenk krijg ik weer de melding dat ik een match heb!
Jan, 36 jaar, 15 km uit de buurt. Wauw, wat een geweldige uitstraling heeft hij!

 

Jan en zijn 2 dochters

Bij het stukje informatie dat hij zelf heeft geschreven staat dat hij 2 dochters heeft, wat leuk!
De meiden zijn 3 en 5 jaar oud, Eva is 4, wat zou zij dat geweldig vinden!

Ik zie het als een voordeel als de ander ook kinderen heeft, dan begrijpt hij tenminste dat je kind altijd op nummer 1 staat. En dat het (helaas) vaak onmogelijk is om impulsief een avondje uit te gaan. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat het mogelijk is dat hij verder geen kinderwens meer heeft, terwijl mijn eierstokken nog steeds enorm beginnen te rammelen bij het zien van een pasgeboren baby.

Op het moment dat ik hier over nadenk en ondertussen zijn foto’s nog eens bekijk stuurt hij me een berichtje.

 

moederdag cadeau KusTerug

Ben jij op zoek naar een gaaf cadeau voor moederdag? Wij hebben de allergrootste collectie die dagelijks aangevuld wordt met de nieuwste collecties sieraden.

“Hee Julia, wat zie je er leuk uit. Ik lees dat je een dochter hebt, zoals je misschien al hebt gezien heb ik 2 dochters. Vind je het leuk om eens te chatten en elkaar te leren kennen?”

Wat een leuk berichtje zeg, natuurlijk vind ik dat leuk! Nu even goed nadenken over wat ik terug zal sturen. Moet ik benoemen dat hij er ook leuk uitziet? Of zal ik dat achterwege laten om niet meteen té geïnteresseerd  over te komen? Oke, let’s do this!

Waar begin je nou met chatten?

“Hee Jan, dank je voor je leuke berichtje! Ik heb inderdaad een dochter, Eva van 4 jaar. Het lijkt me erg leuk om elkaar wat beter te leren kennen. Waar kom je vandaan?”

We sturen urenlang berichtjes over en weer, normaal gesproken praat je in het begin over de bekende koetjes en kalfjes. Maar met Jan is het direct anders. We praten over zijn verleden, over mijn verleden, mijn scheiding, en natuurlijk over onze dochters.
Hij is ruim 2 jaar geleden weduwnaar geworden, zijn vrouw is in de zomer van 2015 overleden tijdens een vreselijk auto ongeluk. Terwijl hij hierover verteld schieten de tranen in mijn ogen.
Hij verteld hoe zwaar het is geweest met 2 kinderen, het grote verdriet en het enorme gemis van zijn vrouw en hun moeder.

4 Uur lang chatten we samen

Na 4 uur lang gechat te hebben hebben we een heel groot deel van onze levens met elkaar gedeeld, als ik erover nadenk voelt dit heel gek, maar tegelijkertijd ook heel erg fijn.
Als het ondertussen 23:00uur is geef ik aan dat ik nu echt naar m’n bed toe moet, morgen gaat de wekker namelijk weer om 7:30uur om te zorgen dat Eva met een gevulde buik, netjes aangekleed weer in de klas zit.

 

Ik slaap heerlijk

We wensen elkaar een goede nacht en spreken af dat we snel weer tijd maken om verder te kletsen.
‘De volgende keer praten we over leuke dingen hoor’ stuurt hij nog.
Ik spring snel onder de douche en kruip daarna lekker in m’n bed, morgen weer een nieuwe dag!
Als ik de volgende ochtend wakker word van mijn wekker zie ik dat ik nog een berichtje heb:
‘Zou je het leuk vinden om af te spreken? Met een hapje en een drankje kletst het nog gezelliger!’

 

Wil jij de andere artikelen van Julia lezen:

Tinderavonturen # 3

Tinderavonturen #2

Tinderavonturen #1

 

kinderkamer inrichten

Julia gaat binnenkort een kinderkamer inrichten. Wil jij graag tips ontvangen van hele leuke en creatieve kinderkamers? Klik dan hier.

unieke jongensnaam

Ben jij op zoek naar een unieke, bijzondere en mooie naam voor jouw kindje? Wij hebben er 150 op een rijtje gezet. Kijk hier.

 

Zit jij ook op Tinder? Dan zijn wij heel benieuwd of jij de ware liefde gevonden hebt via Tinder. Laat hieronder een reactie achter.