tinder avonturen

Tinder Avonturen van Julia: Liefde, Lust of Rust?!

Na een pittig begin van 2017, waarin mijn ex en ik zijn gescheiden en ons huis verkocht werd, is het nu 2018.

Tijd om, volgens mijn vriendinnen, weer wat meer aan mezelf te denken. Voor mijn dochtertje Eva heb ik altijd mijn uiterste best gedaan om de liefste, leukste en fijnste mama van de wereld te zijn, we doen heel veel leuke dingen samen en een gehele nieuwe zomercollectie is al voor haar aangeschaft, ook rolschaatsen en 10 verschillende kleuren nagellak mogen natuurlijk niet ontbreken. Ja ik verwen Eva en hier geniet ik ontzettend van! Ook mijn vriendinnen ontgaat dat niet, zij zeggen dat Eva écht wel genoeg zomerjurkjes en nagellakjes heeft en dat ik mezelf eens wat meer moet gunnen. ‘Ga eens naar een spa, geniet van een heerlijke massage, of ga eens lekker voor jezelf de stad in!’
En toen kwam het; of het niet leuk zou zijn om weer een leuke man te leren kennen?!?!

Zou Tinder wat voor mij zijn?

Oké, hier heb ik een aantal dagen en nachten flink over na moeten denken…
Ben ik er klaar voor? Wanneer ben je er klaar voor? En hoe weet je in hemelsnaam dat je er klaar voor bent? Wat zal Eva ervan vinden? Ben ik na al die jaren het sjansen nog niet verleerd? Hoe weet ik of die geweldig leuke man in het café vrijgezel is? Durf ik eigenlijk wel terug ‘de markt’ op?
Al deze vragen, en nog 100.000 meer, spookten door mijn hoofd, ik vrees dat ik vergeten ben hoe het vrijgezellenleven werkt!

Mijn vriendinnen weten raad

Maar natuurlijk staan je vriendinnen te springen om je het allemaal haarfijn uit te leggen, en als ik het toch nog te spannend vind, dan ga ik toch gewoon Tinderen?! Na flink wat succesverhalen aangehoord te hebben over ‘vriendinnen van vriendinnen’ en ‘zussen van collega’s’ heb ik gezegd dat ik erover na zal denken.

De Tinder app

Als ik Eva een aantal dagen later tussen de middag terug naar school heb gebracht besluit ik (voor mijn gevoel) de stoute schoenen aan te trekken en de Tinder-app te downloaden.
Als ik de app voor het eerst open staat er dat ik een profiel aan moet maken.
SHIT denk ik bij mezelf, ik moet er natuurlijk ook foto’s van mezelf op zetten! Hier had ik helemaal nog niet over nagedacht… Chagrijnig leg ik m’n telefoon weer aan de kant, teveel moeite!
Maar ik zou Lot niet zijn als mijn nieuwsgierigheid het binnen korte tijd niet zou winnen. Na een tijdje rond te hebben geneusd bij mijn eigen foto’s op Facebook heb ik 2 foto’s gevonden die ik goed genoeg vind en kan gebruiken voor mijn eigen, persoonlijke Tinder profiel.
Maar FUCK wat vind ik het eng om mezelf zo op het internet neer te zetten!!!!!!

Lekkere hapjes kijken

Het welbekende swipen kan dan toch eindelijk beginnen;
Mattias, John, Martin, Ilya, Sander, Melvin, Carlos, Luke, Jan, 1 voor 1 komen ze voorbij.
Ook Rob, Alexander, Wout, Seppe, Mark, Kemal en Jack hebben zich aangemeld.
Allemaal met hun grootste glimlach op de foto en allemaal op zoek naar….?!
Tja, waar zoek je eigenlijk precies naar op Tinder? Is het de aandacht? Het tijdverdrijf? Of zullen ook zij hopen dat ze ooit, ergens, de ware liefde tegen zullen komen?

Is dit mijn droomman?

Als Eva op zondagavond na een half uur protest lekker ligt te slapen en ik heerlijk op de bank Netflix lig te kijken, begint ineens m’n telefoon te knipperen.
‘Je hebt 1 nieuwe match!’ staat er groot in het midden van mijn scherm. Ik merk dat ik schrik, ik voel dat mijn hart een sprongetje maakt en snel open ik de Tinder-app om te kijken wie mijn match is. MELVIN!
Uhh, Melvin?!

Wie van de 100 mannen die de afgelopen dagen voorbij zijn gekomen was dat ook alweer?!

Volgende week laat ik het jullie weten. Elke woensdagavond kun je mijn avonturen lezen op het blog van KusTerug.

Trouwens….. ik zie de meest bijzondere namen voor mannen voorbij komen. Wil je weten wat de 75 origineelste namen zijn? Klik dan hier