Netflixtips voor vrouwen

Netflixtips van vrouwen 9 tips

Netflixtips voor vrouwen

Heb jij al heel veel series gekeken? Lees dan hier onze Netflixtips voor vrouwen.

#Tip 1: Sorjonen

Wanneer de rechercheur naar een rustig stadje verhuist met zijn familie, kan hij meteen volop aan het werk om een moord op te lossen.

#Tip 2 Netflixtips voor vrouwen: Grand Hotel

Zijn zus verdwijnt op mysterieuze wijze en de hoofdrolspeler wil niets liever dan deze verdwijning oplossen. Hij gaat aan het werk in een hotel om de zaak op te lossen. Gaat hij daarin slagen?

#Tip 3: The good wife

Zij werkt als advocaat en haar man gaat vreemd. Haar eerste rechtszaak is wel een hele bijzondere.

#Tip 4: The bridge (wel de Scandinavische versie nemen)

Saga en haar partner moeten een moord oplossen. Er is een lijk gevonden op de brug tussen Zweden en Denemarken. Het gaat niet om 1 moord maar nog veel meer. Spanning tot op het allerlaatste moment.

#Tip 5: Karppi

Op een bouwplaats wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Rechercheur Sofia Karppi verdenkt een ontevreden klant van het slachtoffer.

#Tip 6 Netflixtips voor vrouwen: The Sinner

Prachtige rol van Jessica Biel. Tijdens een gezellige middag op het strand met haar gezin, steekt de hoofdrolspeelster in blinde woede haar buurman op het strand dood. Waarom kwam zij tot deze daad?

#Tip 7: The Crown

Nostalgie over het Engelse koningshuis. De jonge prinses Elizabeth wordt verliefd op Philip. Prins Philip wel te verstaan.

#Tip 8 Netflixtips voor vrouwen: La Mante

Jaren na haar arrestatie biedt een seriemoordenares aan om een reeks moorden op te lossen.

#Tip 9: Homeland (voor wie wat meer van actie houdt)

Ik houd van deze serie. Zeer binnenkort het allerlaatste seizoen. Een ex-veteraan met de naam Brody keert terug naar de bewoonde wereld als oorlogsheld. Een wereld waarin zijn gezin weer nummer 1 staat. Hij valt als een blok voor Carrie maar zij werkt voor de CIA.

#Tip 10: Johan Falk (Schandinavisch en perfect voor jou en je hubby)

Mijn man kijkt het liefst naar actieseries. Ik vind thrillers geweldig. Johan Falk zit er tussenin. We hebben er allebei van genoten. Johan wordt ingezet voor een speurtocht naar een bende overvallers. Maar hij is niet helemaal goed voorbereid.

Veel kijkplezier en laat ons weten wat jij de beste keuze vindt.

Angeliek Nelissen is al 15 jaar ondernemer en eigenaar van Zomerzoen en KusTerug. Wil je lezen hoe zij 3 bedrijven runt en ook nog moeder is van 2 kids?  Klik dan hier.

Of van mijn andere bedrijven Zomerzoen en KusTerug. Klik hier voor de blogs van Zomerzoen en hier voor de blogs van KusTerug.

Op KusTerug hebben we elke week weektoppers. Producten die we aanbieden met flinke kortingen. Je vindt ze hier.

Op Zomerzoen hebben we altijd messcherpe acties om een vet kinderbed te kopen. Klik hier voor de acties.

Heb jij nog goede tips met dit onderwerp Netflixtips voor vrouwen? Laat dan hieronder een reactie achter.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Wist je dat je bij Netflix ook films en series kunt downloaden. Mijn kinderen downloaden een paar films en deze kijken ze dan in het vliegtuig. Wel even nakijken hoeveel devices je abonnement toelaat. Netflixtips voor vrouwen staan in dit blogartikel. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *