weduwe op mijn 35e Samen Alleen

Papa gaat dood – je wilt genieten van elke seconde

ELK GEGEVEN IETS,

GENIET !!

 

Vorige week vertelde ik dat we Guy zijn 40e verjaardag vierden.

Daar waar we nu erg bij stil stonden dat je met elk jaartje dat je krijgt gezegend mag zijn, waar je ontzettend dankbaar voor mag zijn. Het is vaak dat wij mensen pas stil gaan staan met hoe blij wij mogen zijn met iets als het er niet meer is, pas als het gemist wordt. En met elke dag denk/hoop je te genieten van elkaar als er gezegd wordt,..  dat jouw klokje afloopt, snel afloopt,.. Dan wil je genieten van elke dag toch. Dan wil je nog iets doen elke dag, elke minuut en elke seconde! Dan denk je van elkaar te genieten, maar hoe rot dit ook klinkt. Zo ging het dus niet bij ons.

Waarom werd ons het genieten ontnomen?

Ten eerste liepen we het ziekenhuis plat. Guy had pijn, erg veel pijn, geen energie. Je bent enorm emotioneel een wrak. We waren bang, verdrietig en alles tegelijk.  Onze karakters botsten, als wij verdrietig zijn dan reageren we boos, boos op elkaar. Het geen wat we niet willen maar gebeurde.  We kregen vaak ruzie.  Wat was dat vreselijk, ik wou hem niet kwijt. Maar je voelt je zo ellendig en reageert dat op elkaar af. Wat zou ik dat nu zo graag willen overdoen zeg!

De uitslag

Het is februari 2015, een maand na zijn verjaardag. Daar zitten we weer bij de oncoloog. Guy heeft z’n chemokuren gehad en zijn bestralingen zijn ook bijna klaar. We krijgen de uitslag van de scans. Hoe zal het ervoor staan?  Heeft het allemaal gewerkt? Al die extra ellende die eigenlijk door de chemo’s en bestralingen zijn gekomen. Hoe dubbel ook. Met zenuwen krijgen we de foto’s op het beeldscherm te zien,.. …Yesssss Top nieuws!!!!!! “er is niks meer te zien op de foto’s!” …”maarrr”,.. zegt de arts… “Ik durf niet te juichen en kan je niet zeggen dat je genezen bent”!!

Guy is een vechter

Maar mijn Guy, onze papa is een vechter en heeft goede hoop!! Daar gaan we toch voor, daar heeft hij toch voor gevochten en allen voor gebeden! We zien het toch zonnig tegemoet nu!!

En hopen dat het leven ons weer gaat toelachen!

Liefs Michelle

 

——————-

DELEN VAN DIT ARTIKEL VIND IK ERG FIJN.

Heel tof nieuws: we hebben weer een aantal winacties met mooie bedrijven. 

WINACTIE MUURSCHILDERING: Wij mogen in de zomervakantie iemand blij maken met een muurschildering. Klik hier.

WINACTIE POSTER KINDERKAMER: Heel gaaf dit voor de kinderkamer? Jij mag een poster uitzoeken. Klik hier. 

WINACTIE BOEKJE: STOP MET DE SPEEN: voor alle kindjes die het moeilijk vinden om de speen aan de kant te leggen. Klik hier om het boekje te winnen. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe kast op de kinderkamer? Je vindt hier ons inspiratieartikel.

boomhutbed Daan Zomerzoen

HEEL GOEDKOOP EEN KINDERBED SHOPPEN: Een leuk nieuwtje van Zomerzoen. Wij hebben voor het eerst in de 15 jaar dat wij bestaan, BTWVRIJ shoppen met giga kortingen. En dat geldt op alle producten op onze website. Kinderkamers, kasten, bureaus etc. Klik hier om de actie te bekijken.

EXTRA KANS MAKEN OP DE WINACTIES: Volg onderstaande bedrijven op Instagram.

Instagram voor KusTerug Sieraden WINACTIE: we verloten op Insta armbanden

Instagram voor Zomerzoen Kinderbedden WINACTIE: we verloten op Insta een bed voor de kinderkamer

Instagram voor De Ondernemende Vrouw WINACTIE: ik verloot een half uur GRATIS skypeadvies voor de Facebookpagina van jouw bedrijf

de ondernemende vrouw met haar kinderen

Angeliek Nelissen is de drijvende kracht achter 3 bedrijven. Zomerzoen – KusTerug – De Ondernemende Vrouw. Wil je weten hoe ik 3 bedrijven succesvol maakte? Lees mijn interview hier. Of vind je het leuker om mijn weekplog te lezen over alles wat ik als carrieremama meemaak? Mijn nieuwe weekplog komt elke zondagochtend om 6 uur online. Je vindt hier mijn plog van vorige week over mijn kinderen die zielig zijn met een carrieremama.

zomerzoen ijsje eten

Wil jij weten waar de beste ijssalons voor Nederland zijn? Wij zochten het uit. Klik hier.

Wij voegden deze week een hele gave collectie kleding toe op de website. Check hier.

jurkje vogel roze

 

Wil jij graag de kinderkamer veranderen? Hier vind je inspiratie. 

Wat doe je aan fruitvliegjes? Klik hier voor de tips.

Het zwangerschapsblog Auw, ik ben zwanger,  van Bo vind je hier.

Chantal is bevallen en dat ging zo mis dat ze nooit meer mag autorijden. Lees haar verhaal hier. 

Papa heeft kanker en gaat dood. Lees haar verhaal hier.

Inspiratietips om de juf of meester te bedanken? Je vindt ze hier.

Liggen al jouw schoolfoto’s in een laatje? Wij hebben de oplossing. Kijk hier.

Melissa’s zoon heeft een voedselallergie. Hij kan sterven als hij iets eet wat hij niet mag hebben. Lees hier haar verhaal.

Eva gaat trouwen met David en alle voorbereidingen bundelt ze in haar trouwblog. Lees hier.

 

Heb jij nu ook een bedrijf en wil je gebruik maken van onze 165.000 likes op Facebook of de maandelijks 103.000 lezers van onze blogs (met 212.000 pageviews)? Je mag me altijd mailen voor een samenwerking: info@deondernemendevrouw.nl