papa gaat dood en we vieren kerst

Papa gaat dood. Vieren we zijn laatste verjaardag met de kindjes? #2406

December 2014

De eerste dagen van de zomer van 2018 zijn aangebroken en ik zit met mijn verhaal  alweer aan het einde van het jaar, bij de koude decembermaand in 2014. Nu wil ik er sowieso even niet aan die kou denken,. Geef mij maar het heerlijk zonnetje. Maar ik zal jullie het verhaal toch vertellen, anders klopt mijn volgorde niet meer. Dus ik vertel jullie over onze decembermaand van 2014, lezen jullie mee onder het zonnetje?

papa gaat dood en we vieren kerst

Kerst 2014

Het is kerst 2014, de tijd van gezellig eten met elkaar. Dit doen wij altijd met onze families.

Maar Guy heeft zijn neus sonde in, hij kan naast zijn sonde sommige voedsel wat fijn of zacht is eten. Natuurlijk wil hij ook genieten van het lekkere eten. Want wat zien de tafels er toch weer mooi en lekker uit! Dus met de spuiten verdovende gel waar ik jullie eerder over vertelde zit hij te proberen te genieten. Maar het gaat erg moeilijk. Het eten blijft hangen en hij stikt er zowat in. Wat is dat dan balen zeg. Wel kunnen we na het eten genieten van de heerlijke koppies van de kindjes die verwend worden door alle pakjes onder de boom.  Kijk ze dan stralen! Wat heerlijk om te zien. Die lach die zo vanzelf sprekend lijkt. Wat ontneemt die rot ziekte ons gezinnetje toch zo veel al, Bah !!

papa gaat dood en we vieren kerst

papa gaat dood en we vieren kerst

 

Met Oud & Nieuw hoopten we op genezing

Ook Oud en Nieuw komt voorbij en ik durf deze nu even niet meer voor me te halen. Ik weet wel dat we hoopten op genezing in het nieuwe jaar en dat we goed de toekomst in hoopten te gaan. Daar gingen we ten slotte voor en daar vocht Guy zo erg voor !! Ook weet ik dat Guy traditiegetrouw zijn oliebollen bakten en die nog ging rondbrengen bij familie en vrienden. De decembermaand gaat voorbij.

papa gaat dood en we vieren kerst

papa gaat dood en we vieren kerst

Guy wordt 40 in januari 2014

Op 11 januari 2015 wordt Guy, de papa van mijn kindjes, 40 jaar. Een mooie leeftijd. Normaal vieren we nooit onze verjaardagen, alleen die van de kindjes. Maar jeetje wat mogen we blij zijn met elk jaartje dat hij erbij krijgt. Iets waar we stil bij mogen staan lieve mensen. Het lijkt zo vanzelfsprekend maar voor was het alles behalve dat. Zijn 40-e verjaardag kon zijn laatste zijn. Daar hebben we bij stil gestaan. Deze verjaardag moesten we vieren en deze is ook gevierd met heel veel liefde om ons heen.

Met een dikke hoopvolle toekomst vooruit zicht.

Want daar vocht hij zo erg voor!!

Liefs Michelle

 

——————-

DELEN VAN DIT ARTIKEL VINDEN WIJ ERG FIJN.

Heel tof nieuws: we hebben weer een aantal winacties met mooie bedrijven. 

WINACTIE KINDERBED: volg ons op Insta. Daar maken we komende dagen de winactie van een bed bekend. Klik hier om ons te volgen. 

WINACTIE MUURSCHILDERING: Wij mogen in de zomervakantie iemand blij maken met een muurschildering. Klik hier.

WINACTIE WOONPLAATSPOSTER: Ga jij binnenkort verhuizen of ben je gewoon trots op je woonplaats? Jij mag een poster uitzoeken. Klik hier. 

WINACTIE BOEKJE: STOP MET DE SPEEN: voor alle kindjes die het moeilijk vinden om de speen aan de kant te leggen. Klik hier om het boekje te winnen. 

WINACTIE ARMBAND: volg ons op Insta. Daar verloten we komende dagen armbanden. Klik hier.

Ben jij op zoek naar een nieuwe kast op de kinderkamer? Je vindt hier ons inspiratieartikel.

stapelbed voor 3 kindjes Zomerzoen

HEEL GOEDKOOP EEN KINDERBED SHOPPEN: Een leuk nieuwtje van Zomerzoen. Wij hebben voor het eerst in de 15 jaar dat wij bestaan, BTWVRIJ shoppen met giga kortingen. En dat geldt op alle producten op onze website. Kinderkamers, kasten, bureaus etc. Klik hier om de actie te bekijken.

MEER KANS MAKEN OP DE WINACTIES: Volg onderstaande bedrijven op Instagram.

Instagram voor KusTerug Sieraden WINACTIE: we verloten op Insta armbanden

Instagram voor Zomerzoen Kinderbedden WINACTIE: we verloten op Insta een bed voor de kinderkamer

Instagram voor De Ondernemende Vrouw WINACTIE: ik verloot een half uur GRATIS skypeadvies voor de Facebookpagina van jouw bedrijf

Angeliek Nelissen is de drijvende kracht achter 3 bedrijven. Zomerzoen – KusTerug – De Ondernemende Vrouw. Wil je weten hoe zij 3 bedrijven succesvol maakte? Lees het artikel van Angeliek hier. Of vind je het leuker om haar weekplog te lezen over alles wat ze als carrieremama meemaakt? Lees hier haar weekplog.

Wil jij graag de kinderkamer veranderen? Hier vind je inspiratie. 

Wat doe je aan fruitvliegjes? Klik hier voor de tips.

Het zwangerschapsblog Auw, ik ben zwanger,  van Bo vind je hier.

Chantal is bevallen en dat ging zo mis dat ze nooit meer mag autorijden. Lees haar verhaal hier. 

Papa heeft kanker. Michelle’s blog over het leven van een jonge moeder én weduwe. Lees haar verhaal hier.

Inspiratietips om de juf of meester te bedanken? Je vindt ze hier.

Liggen al jouw schoolfoto’s in een laatje? Wij hebben de oplossing. Kijk hier.

Melissa’s zoon heeft een voedselallergie. Hij kan sterven als hij iets eet wat hij niet mag hebben. Lees hier haar verhaal.