papa heeft kanker

Papa heeft kanker en mama moet van de bedrijfsarts gewoon werken

Chemo, bestraling, sonde

 

En nu zijn we alweer 2 maanden verder. 2 Maanden waarin alles als een speer is gegaan, chemo, bestraling, sonde.  Jeetje wat is er al veel gevochten door mijn mannetje. In zo’n korte tijd ons leven op z’n kop! Bij de zorg voor onze kindjes is al veel uit handen al genomen, zo dankbaar zijn we daarvoor. Maar dat wil je natuurlijk ook niet te vaak doen. Dus we doen er alles aan om de zorg voor onze kleine kids zo normaal mogelijk te laten verlopen. Want wat misten onze lieffies steeds meer hun papa en mama. We moesten ze soms huilend achter laten. En wat veel gebroken nachten maken we mee. Door de verzorging van Guy met zijn sonde door een verstopping, of de voedingszak was leeg, of het hele gestel mocht vervangen worden of we zitten een hele nacht op de eerste hulp en af en toe komt er een van de kleine boeffies eruit.

De Arbo vond dat ik niet ziek was en dus kon werken

En alsof dat al niet genoeg was, as er natuurlijk ook nog gewoon mijn werk. Hiervoor had ik zorgverlof opgevraagd en later zat ik zelfs in de ziektewet door alle rompslomp. Ik mocht zelfs even tegen de ARBO vechten, want ik kon namelijk voor de kerst wel weer aan het werk van de ARBO! want ik was tenslotte niet ziek!!

Hoe houd ik mijn hoofd boven water?

Oh Pff, hoe ga ik dit doen? Hoe houd ik mijn hoofd boven water? Wie brengt mijn Guy naar het Ziekenhuis, en wat met al die gebroken nachten?! En wat met mijn emotionele gesteldheid dan? Want ik was natuurlijk nergens,.. Man man, wat was ik kapot van onbegrip zeg!! Ik zat de hele terugweg huilend in de auto.

 

HOE DAN?!!! HELP !!

Mijn leven stond op zijn kop, ik zag niks anders dan het ziekenhuis, onze kindjes zagen we veel te weinig.  En dan heb ik nog niet gesproken over  het emotionele gedeelte dat je al zo ontiegelijk sloopt. Ik leef even in een andere wereld, sorry!!

Second opinion kost € 100

De arts zei gelijk; als je er niet mee eens bent moet je een second opinion aanvragen, het kost wel 100,-. Natuurlijk vroeg ik die aan, en oh wat was ik blij met de second opinion !! Gelukkig was die arts een man met een hart en gaf me de tijd om mijn mannetje bij te staan, en te zorgen voor mijn gezinnetje.

Liefs Michelle

 

stapelbed voor 3 kindjes Zomerzoen

Nu BTW-vrij kinderbedden, kasten en bureaus shoppen met code btwvrij. Bekijk hier de collectie.

 

Volg onderstaande bedrijven op Instagram.

Instagram voor KusTerug Sieraden 

Instagram voor Zomerzoen Kinderbedden

Instagram voor De Ondernemende Vrouw

Wil jij weten wie er het gezicht achter dit bedrijf is? Lees het artikel van Angeliek hier.

Wil jij graag de kinderkamer veranderen? Hier vind je inspiratie. 

Het zwangerschapsblog Auw, ik ben zwanger,  van Bo vind je hier.

Papa gaat dood. Michelle werd jong weduwe en bleef achter met 2 kleine kindjes. Lees haar verhaal hier.

Inspiratietips om de juf of meester te bedanken? Je vindt ze hier.

Liggen al jouw schoolfoto’s in een laatje? Wij hebben de oplossing. Kijk hier.

Melissa’s zoon heeft een voedselallergie. Hij kan sterven als hij iets eet wat hij niet mag hebben. Lees hier haar verhaal.

WINACTIE: een muurschildering op de kinderkamer? Wij mogen er eentje weggeven. Lees hier.