Trouwblog – mijn mama maakt mijn bruidsboeket #14

Decoraties en bloemen

Hoi allemaal! Zoals je misschien al gelezen hebt in mijn vorige blog, doet mijn moeder heel veel voor onze bruiloft. Soms een beetje te veel, al haar vrije tijd steekt ze er in en dan moet ik wel eens aan de rem trekken. Ze vindt het ontzettend leuk om creatief bezig te zijn én om ons blij te maken. Het bruidsboeket wordt ook gemaakt door mijn mama, en dat kan ze super goed! Eerder maakte ze al verschillende (bruidsboeketten). Voor mijn schoonzus maakte ze een prachtig boeket met romantische rozen en afgelopen week maakte ze een fleurig roze bruidsboeket met pioenrozen voor een trouwerij in de buurt. Dat komt dus wel goed.

Bloemstukjes voor op tafel tijdens het feest heeft ze ook al bedacht. En mijn moeder zou mijn moeder niet zijn als ze daar niets speciaals van wil maken. Gezien wij een muzikaal stel zijn en dat ook al op verschillende manieren terug komt tijdens de bruiloft, maakt ze kleine gitaartjes met onze voorletters voor aan de bloemstukjes. Ik wil eigenlijk al overal foto’s van laten zien, maar dat hou ik nog even geheim voor de grote dag.

bruidboeket eva trouwblog

Nóg meer kleren?!

Inmiddels is mijn trouwjurk helemaal klaar. Op de logeerkamer bij mijn ouders hangt ‘ie mooi te wezen. Ook het pak van David is gekocht. En onze ouders en getuigen? Wat doen zij aan?

 

Met mijn mama heb ik een heerlijke meiden-dag gehad in Maastricht waar we een perfecte outfit voor haar gescoord hebben! Zij is van top tot teen klaar en ik ben ontzettend trots op haar, wat ziet ze er geweldig uit. Ook met mijn vader ben ik afgelopen week gaan kijken voor een pak. Hij gaat mij natuurlijk weggeven, dus hij moet ook bij mij matchen. Hij kwam samen met mama naar mij toe, in Eindhoven. Het duurde even. Hij houdt er wel van om er netjes uit te zien, maar liever niet te overdreven en toch een beetje casual. Ik zei tegen hem dat ik het belangrijk vind dat hij zich lekker voelt in wat hij aanheeft. Uiteindelijk hebben we ook voor mijn vader iets moois gevonden. En eerlijk; het staat hem super. Ik vind het zo speciaal dat hij mijn mening zo belangrijk vindt. Hij is er zelf ook blij mee, bij ons thuis trok hij het nog eens aan om ook David zijn nieuwe aankoop te laten zien. Daar hoorde natuurlijk een vreugdedansje bij. Om even een beeld te geven van mijn vader: George Clooney van de buitenkant, Will Smith inside. Hij is echt de grappigste vent die ik ooit heb ontmoet. David vindt dat ook en hij imiteert hem dan ook regelmatig, hoe cute!

We hebben geen specifieke dresscode, maar de getuigen gaan in een donker pak. David’s broertjes gaan nog met hem op pad. Op diezelfde dag ga ik ook met mijn schoonzus shoppen voor haar outfit.

Prinsesje

Een aantal weken geleden gingen we een dagje naar een pretpark met Elena, de dochter van mijn nicht. Voor haar zesde verjaardag namen we haar een dagje mee uit. Aan het eind van de dag vroegen we haar of ze ons ringenmeisje wilde zijn. ‘’Dat is het allerspeciaalste wat ik ooit heb mogen doen!’’, zei ze met grote ogen. We kochten drie jurkjes voor haar waar ze er één uit mocht kiezen. Een roze jurkje met een bloem was de favoriet van de hele familie. Een andere jurk vond ze zelf de leukste. ‘’Die is echt prinsessig’’, zei ze. Daar hebben David en ik even getwijfeld. Kiezen we voor het mooiere jurkje of willen we haar het prinsessengevoel geven? Ze vond het favoriete jurkje van ons immers ook mooi. Ik maakte een compromis. ‘’Wat vind je ervan als we het jurkje met de bloem nemen, maar dan met een prinsessenkroon erbij?!’’. Dat idee vond ze misschien nog wel beter dan de prinsessenjurk. Tijdens de ceremonie dragen Elena en ik dezelfde tiara. Schattig!

 

Liefs, Eva

 

——————-

DELEN VAN DIT ARTIKEL VIND IK ERG FIJN.

Heel tof nieuws: we hebben weer een aantal winacties met mooie bedrijven. 

WINACTIE MUURSCHILDERING: Wij mogen in de zomervakantie iemand blij maken met een muurschildering. Klik hier.

WINACTIE POSTER KINDERKAMER: Heel gaaf dit voor de kinderkamer? Jij mag een poster uitzoeken. Klik hier. 

WINACTIE BOEKJE: STOP MET DE SPEEN: voor alle kindjes die het moeilijk vinden om de speen aan de kant te leggen. Klik hier om het boekje te winnen. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe kast op de kinderkamer? Je vindt hier ons inspiratieartikel.

boomhutbed Daan Zomerzoen

HEEL GOEDKOOP EEN KINDERBED SHOPPEN: Een leuk nieuwtje van Zomerzoen. Wij hebben voor het eerst in de 15 jaar dat wij bestaan, BTWVRIJ shoppen met giga kortingen. En dat geldt op alle producten op onze website. Kinderkamers, kasten, bureaus etc. Klik hier om de actie te bekijken.

EXTRA KANS MAKEN OP DE WINACTIES: Volg onderstaande bedrijven op Instagram.

Instagram voor KusTerug Sieraden WINACTIE: we verloten op Insta armbanden

Instagram voor Zomerzoen Kinderbedden WINACTIE: we verloten op Insta een bed voor de kinderkamer

Instagram voor De Ondernemende Vrouw WINACTIE: ik verloot een half uur GRATIS skypeadvies voor de Facebookpagina van jouw bedrijf

de ondernemende vrouw met haar kinderen

Angeliek Nelissen is de drijvende kracht achter 3 bedrijven. Zomerzoen – KusTerug – De Ondernemende Vrouw. Wil je weten hoe ik 3 bedrijven succesvol maakte? Lees mijn interview hier. Of vind je het leuker om mijn weekplog te lezen over alles wat ik als carrieremama meemaak? Mijn nieuwe weekplog komt elke zondagochtend om 6 uur online. Je vindt hier mijn plog van vorige week over mijn kinderen die zielig zijn met een carrieremama.

zomerzoen ijsje eten

Wil jij weten waar de beste ijssalons voor Nederland zijn? Wij zochten het uit. Klik hier.

Wij voegden deze week een hele gave collectie kleding toe op de website. Check hier.

jurkje vogel roze

 

Wil jij graag de kinderkamer veranderen? Hier vind je inspiratie. 

Wat doe je aan fruitvliegjes? Klik hier voor de tips.

Het zwangerschapsblog Auw, ik ben zwanger,  van Bo vind je hier.

Chantal is bevallen en dat ging zo mis dat ze nooit meer mag autorijden. Lees haar verhaal hier. 

Papa heeft kanker en gaat dood. Lees haar verhaal hier.

Inspiratietips om de juf of meester te bedanken? Je vindt ze hier.

Liggen al jouw schoolfoto’s in een laatje? Wij hebben de oplossing. Kijk hier.

Melissa’s zoon heeft een voedselallergie. Hij kan sterven als hij iets eet wat hij niet mag hebben. Lees hier haar verhaal.

Eva gaat trouwen met David en alle voorbereidingen bundelt ze in haar trouwblog. Lees hier.

 

Heb jij nu ook een bedrijf en wil je gebruik maken van onze 165.000 likes op Facebook of de maandelijks 103.000 lezers van onze blogs (met 212.000 pageviews)? Je mag me altijd mailen voor een samenwerking: info@deondernemendevrouw.nl